| Holiday a întrebat:

Cum explicati faptul ca suveranistii crestin ortodocsi din Romania si-ar dori ca alegerile din Germania sa fie castigate de AfD, un partid condus de Alice Weidel, o lesbiana casatorita cu o migranta din Sri Lanka?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Suveranistii crestin ortodocsi din Romania acepta fapte?
Credeam ca ei sunt doar pe conspiratii

| J0B0MAT a răspuns:

Nu sunt suveraniști și nici creștini în adevăratul sens.Sunt doar niște oi spălate pe creier care înghit toate mizeriile extremiste susținute de Musk și adepți.Aleg să audă doar acel 10%
care le convine, iar de restul 90% fac abstracție. La îndobitocirea asta contribuie mult și faptul că rețelele sociale au devenit sursa de informare credibilă, rețele care sunt deținute de miliardari susținători ai ideilor fasciste și au implementat algoritmi care împing în față postările pro-extremism și le limitează pe cele pro-democrație.
Libertatea de exprimare a devenit un pretext pentru a susține propagarea de idei fasciste care chipurile nu trebuie limitate, însă cei care susțin pedepsirea fascismului trebuie reduși la tăcere. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să raportez mesajele care incitau la ură, violențe, răspândeau dezinformare, homofobie și rezultatul reporturilor a fost că nu e nimic în neregulă.Dar când am postat împotriva fascismului, nazismului, urii, postările mi-au fost șterse, ori inexplicabil lumea nu prea le vedea.Cam ăsta e mecanismul prin care oamenii ajung să susțină extremismul, așa cum a fost și cu nazismul: încearcă să te reducă la tăcere, să interzică cărți, să limiteze presa, îți șterg mesaje, postări, comentarii, se folosesc de algoritmi că ele să nu ajungă la mulți oameni, fac liste cu cei care susțin democrația, răspândesc masiv dezinformarea.

| NLS a răspuns:

Simple as that, conteaza programul partidului, nu ce este si cine este conducatorul.
Cat timp e pro-Putin (adica pro cumparare gaz de la rusi), e de bine pentru ei.
Plus rahaturile cu LGBT, si ideile nationaliste.

Stai linistit, ca nu se identifica 100% cu ei, dar sunt cei mai apropiati de ideologia lor, asa ca pe ei ii dau ca exemplu.