anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi pot schimba religia?
Ce varsta trebuie sa am?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti poti schimba religia de la 16 ani, mergand la noua denominatiune religioasa si in conformitate cu preceptele acesteia.
Conform L.489/2006, privind libertatea religioasa si regimul juridic al cultelor, citez:
"ART.3.(1) Pãrinţii sau tutorii au dreptul exclusiv de a opta pentru educaţia religioasã a copiilor minori, conform propriilor convingeri.
(2) Religia copilului care a împlinit vârsta de 14 ani nu poate fi schimbatã fãrã consimţãmântul acestuia; copilul care a împlinit vârsta de 16 ani are dreptul sã îşi aleagã singur religia."

68 răspunsuri:
| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

L**a? Ce vorbesti prostii? Nu fac asa ceva, cand stiu ca ma urmareste si ma supravegheaza la fiecare pas, cand vreau sa fac ceva bun!

| untu a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Afirmatia facuta credinciosilor este gresita! Nu exista mii de zeii, ci exista un singur DUMNEZEU!,, Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei in afara de MINE!'' (porunca 1 din Decalog)

| untu a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Cornilescu si-a modificat si corectat Biblia Ortodoxa facand scrisa de dansul ceea ce este foarte mare pacat, ceea ce poate fi scos din afara vietii! (adica nu iarta niciodata nici pe lumea asta si nici pe cealalta lume). Dumnezeu nu vrea ca Biblia sa fie modificata sau adaugata niciodata!

| Neverrrrrr a răspuns (pentru untu):

Esti doar un cre(s)tin batut in cap, nu nu exista alte personaje inventate, ci doar personajul tau, singurul si unicul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

Deci tu nu faci s*x cu nevasta, ca te vede Dumnezeu? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

Si Dumnezeu de ce e pasnic?

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Razi,razi,fac dragoste cu nevasta mea, daca as avea, dar nu pentru placere, ci sa concep copii!

| Neverrrrrr a răspuns (pentru untu):

Cre(s)tin level 9999999999

Întrebări similare