anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot învața mai ușor și eficient pentru școala AUTO (de șoferi) având în vedere că eu am și probleme cu memoria și acumulez greu informațiile, de obicei? Știți ceva trucuri?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu trebuie sa te chinui sa retii. Pur si simplu citesti cartea aia ca si cum ar fi o carte care te intereseaza (asa ar trebui sa fie oricum) si o sa retii automat ceva. Apoi incepi si faci teste, foarte multe teste. Apoi mai citesti o data cartea, dupa iar teste, multe teste. Si o sa vezi ca la examen o sa fie tot intrebarile alea

14 răspunsuri:
| Kindofkend a răspuns:

Eu personal am mers la orele de legislatie doar pentru mecanica, pentru ca acolo o intelegi din prima si iti ramane in cap i-ar pentru semne, etc, etc pot zice ca am parcurs o carte de legislatie scurta asa timp de 2-3 zile pentru a retine anumite semne.
Iti recomand sa folosesti 'Scoala Rutiera', ai explicatii video, dupa ce parcurgi explicatiile si incepi sa intelegi sa te apuci de mediul de invatare pe capitole, n-are nimic daca gresesti ca asa am fost toti la inceput, mai ales ca ai optiunea sa refaci intrebarile gresite.
si dupa poti incepe chestionarele.
Nu prea sunt trucuri, totul depinde de capacitatea ta de a retine si intelege lucruri ca din moment ce le intelegi e clar ca n-ai cum sa mai gresesti.

| Mircea2Cel3Ciornei a răspuns:

5000 de euro

| Cinic a răspuns:

Sunt N aplicatii pe telefon si N tutoriale pe Youtube. Succes!

| Liviu a răspuns (pentru Kindofkend):

In sfarsit un raspuns si o rezolvare mai usoara decat sa cumpere o carte pe care o arunca. Cartile is nefolositoare, mereu am incercat sa explic oamenilor explicatiile audio video 3d pe Youtube ori pe oricare alt site, ajuta mai mult decat niste planse care se foloseau in anii 80

| Violleta2022 a răspuns:

Inveti Legislatia Rutiera din scoarta in scoarta si iti va fi foarte usor atat la examneul de sala cat si al traseu.
Din pacate, trucuri nu exista acolo unde exista lege care trebuie sa o aplici.

| IamJoKeR a răspuns:

Pe Scoala rutiera am invat eu pentru permis si recomand cu incredere, toata legislatia este explicata audio-video pe intelesul tuturos,, acolo gasesti mediu de invatare cu aceleasi intrebari care ar putea sa-ti pice la sala si daca gresesti ceva iti arata ce anume ai gresit si iti explica care era raspunsul corect si de ce. Apoi ai un nr de chestionare care dupa ce le termini, mai pot genera altele si iti va suci toate intrebarile in asa fel ca sa poti rezolva mai multe. mult succes!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai luat si in trecut pumni de pastile?
https://www.tpu.ro/......stante-de/
Ca asta ar explica problemele de memorie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da, am mai luat și în trecut.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai mai ajuns la urgente? Te-a vazut vreun medic?

anonim_4396

Nu.

Mergi la medic.

anonim_4396

Poate într-o altă viață. Am să aștept să ajung în mormânt.

Tu suferi de singuratate, dar asta nu e cel mai bun mod de a atrage atentia.

anonim_4396

Nu am încotro...Nu mă vede și nu mă aude nimeni, oricum. Așa că nu prea am ce face, am cedat de tot. Cui pasă de singurătatea mea? Mai bine ajung acolo unde ar trebui și gata, adică... unde am scris și mai devreme.