E șmecher omul, bravo lui! Oamenii perverși o duc mereu bine, și sunt și văzuți bine de multa lume!
Nu-mi amintesc sa fi citit sau sa fi vazut vreo stire la televizor, privitor la cele 3 situatii, asa ca n-am ce-mi explica.
Să îl vezi pe Mircea Geoană că s-a întâlnit și cu Trump și cu Biden și cu toți președinții din toate țările din ultimii 5 ani.
Și apropo există multe femei de servici, portrari, cerșetori care l-au întâlnit pe Trump. Ăștia au relații mai sus puse decât noi ceilalți care nu i-au întâlnit.
Dar ca chestie, Trump și Musk sunt niște idioți care au jignit femei, minorități, care vor să le ia drepturi și care au elogiat în multe rânduri dictatori precum Putin.Eu nu aș vrea să îi întâlnesc, mai bine să am relații joase, gen să îl întâlnesc pe Blinken.
Daca e o informatie pe surse, iar sursa e Dan Andronic, nu e de fapt o informatie, e o afirmatie, prin care Dan Andronic urmareste ceva, poate sa ridice valoarea lui Ponta. De ce nu exista stirea ca ar fi fost primit Ponta de acestia trei, o lista a invitatilor, fotografii, caci oamenii astia primesc ca sa fie vazuti, sa se vada cu cine au dialog sau macar pe cine agreeaza. Dar, sa zicem ca e adevarat. Sa zicem ca au primit un politician roman care a fost prim-ministru, care parea iesit din carti, dar care a revenit in PSD. De ce nu ar vrea sa il invite, sa se puna bine cu el, ca doar Romania nu e o tara lipsita de importanta strategica. De acolo, poate parea ca Ponta are sanse sa fie iarasi prim-ministru.
Stirea nu are nici o credibilitate, se bazeaza pe onoarea inca nereperata a lui Dan Andronic. Sa i-o repereze Ponta, propun. Daca ar fi adevarat, ar arata importanta Romaniei, nu valoarea lui Ponta.
Classiffied întreabă: