E catastrofal. După mine cea mai mare greşeală a unui om de cultură e să se implice în politică.
Mircea Diaconu - ultima comedie. A venit si el sa prinda ciolanul. Mi-e greata. Chiar citisem un articol impresionant despre asta, cu vreo luna in urma. Poate am sa revin, daca o sa-l gasesc. Pacat.
Un actor foarte bun, un politician destul de ancorat in realitatile sociale, un om modest in viata de zi cu zi.
Este un actor pe scena politica acum Eu cred ca oamenii ar trebui sa-si urmeze vocatiile si sa munceasca acolo unde s-au pregatit mai bine, dar s-au vazut destule cazuri cand celebritati au fost folosite in politica pentru imagine (tocmai mi-am amintit de Arnold ). Acest fapt mi se pare bulversant. E ca si cum oamenii ar alege amatori ca sa se ocupe de treburile importante.
N-are nici o sansa sa faca ceva! Nu trebuia sa se amestece cu rechinii politici de azi. Va reusi doar sa fie folosit, sa-si piarda timpul si incredera si respectul unei parti din publicul care-l aprecia ca actor!
Penbil! Si-a pierdut si calitatea de artist! Pacat in teatru ramanea respectat...asa inchid televizorul cand il vad!
Din punctul meu de vedere ca actor este foarte bun. Dar ca politician nu imi place deloc.
Strepix întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: