Cam ar fi cazul sa imi pregatesc rucsacul pentru cazuri de urgenta. Stau periculos de aproape de aeroport/baza militara de linga, la ultimul etaj. Rusii si precizia lor cu rachetele si bombele...
E o caricatura aroganta, un rasist, megaloman, manipulator, nu are nici o treaba cu politica, nu are competente sa conducă o tara ca America.
Nu va fi capabil sa facă nimic în problema celor 2 conflicte, pentru simplul fapt ca vrea sa separe America de alte,, probleme''externe' ' care nu le aduce nici un beneficiu.
Cheers
Spre BINELE lui ar trebui sa se tina de promisiuni ca al -2 -lea lunetist SIGUR nu mai ratează bostanul de pe umeri!
Hai sa o luam asa: ce se intampla in Gaza si Ucraina in timpul administratiei lui comparat cu Obama si Biden? Nu trebuie sa speculam nimic aici, doar sa ne uitam la informatii.
Partidul Democrat a adus mai mult conflict in lume decat cel Republican, e foarte usor de vazut asta. Trump a fost foarte deschis cu privire la faptul ca vrea sa puna capat ambelor conflicte si e notoriu ca fiind un negociator dur. Evident ca nu stie nimeni ce se va intampla, dar eu cred ca are o sansa mult mai buna de a aduce pace in zonele astea decar Kamala.
Interesant. Intre 2017 si 2021 cat a fost prima data la putere de cate ori te-ai simtit in pericol?
JohnnyWalkerBravo întreabă:
Regedesubmunte întreabă: