| navarre a întrebat:

Cum vi se pare,, comportamentul'unui reprezentant UE(platit din bani publici). in legatura cu evenimentele recente din Romania?
http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/682ff79cf3b347
http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/79850431a7fec0

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Domnule,ce ai cu el? Ia-te de cei care l-au ales.El n-are nici o vina saracul.

| Hombre a răspuns:

Cine mai ia in seama vorbele mascariciului.

| harciog a răspuns (pentru navarre):

Nu-i problema mea, nu l-am votat.De fapt ma abtin sa nu vomit de cite ori apare dar ma gindesc ca sint altii si mai prosti.Iti dai seama cine voteaza un asa idol cum sint? Sa-l plateasca ei da-i in fasole de dobitoci.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru navarre):

Reprezentant al Romaniei*
daca asa a scris ala in poza trebuia sa copiezi?

| justitiarul a răspuns:

Cine dracu da doi bani pe ce spune neica nimeni asta? Stim cu totii cum a ajuns el acolo, dar nu ne cere sa ii luam in considerare parerea ca ne jignesti inteligenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Becali e un cirnat. Si faptul ca Arafat e sau nu e crestin, nu conteaza. Omul asta a facut pentru tara asta mai mult decit toti politicienii la un loc. S-a zbatut si a creat un serviciu de urgenta apreciat nu numai de noi, dar si de tarile occidentale. A dovedit ca e un om devotat meseriei lui, onorabil si cu bun-simt. Daca toata clasa politica ar fi ca el, nu am fi in rahatul in care sintem acum.

Si am intrebat special o doamna profesoara pentru tine...

ardnaxur1961
Astazi, 8:56 pm
Buna
Corect este "al" Romaniei, pentru ca reprezentantul e de genul masculin. Daca era reprezentantA, era "a" Romaniei.
Cum, insa, e vorba de Becali, ala nu e reprezentantul nimanui...decat poate al cocalarilor, asa ca nu se pune.

Nu ma uit la tv prea des pentru ce nu vreau sa fiu poluat ca si tine de tampeniile emanate de "sânzi si țonciu" si idolul tau, becali.

Stiam ca este reprezentantul Romaniei la Bruxelles, dar acea profesoara a spus-o doar ironic si cred ca stia si ea.