Nici unul care a raspuns nu a inteles sensul zicalei - ca despre o zicala este vorba.
Zicala se refera la faptul ca decat sa nu ai nici un folos - indiferent in ce - dupa munca depusa, mai bine nu-l faci. Sau decat sa faci un lucru nefolositor, mai bine nu-l faci.
Sunt mai multe exempla, dr in acest sens trebuie gandita aceasta zicala.
Generalizand, zicala spune ca nu trebuie sa facem ceva fara de folos.
Daca toți am sta degeaba, n-ai mai avea posibilitatea să fii o lichea in continuare, pentru că s-ar ajunge pe modul supraviețuire, la canibalism
Stai degeaba cine îți dă frate bani?
Vezi și tu că păcănelele nu funcționează și pariurile, altfel nu ai cum ca băiat sa faci bani daca nu faci nimic!
Uite Pafos in aceste momente o face praf pe CFR are deja 2-0 in minutul 30.
Daca știi cum se fac bani fara sa faci nimic zi și mie in privat
Când ajungi la pensie o sa regreți că nu ai vechime.
Te duci dincolo și lucrezi acolo nu lucri degeaba.
Eu daca stau degeaba ma plictisesc. Eu iubesc sa ma duc la munca ca sa mai aflu ultimele barfe despre colegi si mai ales despre colege. dar in special despre colegii care sunt frumosi, inalti si cu baby face cum imi plac mie
Întrebarea și răspunsul sunt subiective. Dacă găsești pace interioară in muncit,niciodată nu o faci degeaba, și dacă stai degeaba, din nou in capul unora nu este fără motiv, ci este din plăcere și relaxare, strict opinia mea.
Mie imi surade ideea. nu-mi place sa muncesc desi imi plac masinile de la vulcanizare si colegi
Nu, as face ceva din care sa iasa bani, dar de acord cu tine, as refuza sa lucrez pe degeaba pentru vreun jegos care isi cumpara ultimul model de Bentley pe spinarea mea.
As face un smen, o combinatie, cu riscuri decat sa imi dea ala de mila cateva sute de lei dupa ce i-am sclavit o luna intreaga.
Decât să faci un bulevard timp de 7 ani care are doar 2, 5 km iar apoi sa se tot strice ceva mai bine stăteai la bronzat că degeaba ai cheltuit banii prostiilor
joy întreabă:
emanuellex întreabă: