De la anxietate e,sunt sigur! Și eu când rămân fără bani mă simt așa,mă simt inutil,inferior,ultimul om,fac atacuri de panica,tremur și lista continua! Când încep banii sa scadă în loc să urce la cei cu anxietate deja se simt amenințați ca și cum ar pierde totul și nu ar mai face rost de alții,de alt venit,parca zici că acolo se termina lumea a lor,a noastră nu mai vad Luminița de la capătul tunelului! Cam toți care au anxietate au aceasta problema când dau de greu. Mai era o fată care tot așa posta întrebari și avea anxietate,tot cu boschetari avea ce avea, se temea de viitorul ei!
Anxioșii se gândesc numai la viitor asta e problema, nu sunt ancorați în prezent, trăiesc prin prisma proiecțiilor mentale, sunt rupți de realitate.
Un fel de comunism contemporal? Ar fi ceva! Și așa unii de când au dat de bani se vad numai cu nasul pe sus,nu le mai ajungi la nas! Ar fi o trauma pentru unii,cred că s-ar sinucide direct! Unii nu pot sa trăiască fără să se creadă mai superiori decât cei amărâți sau sa ii umilească,și nici femeile nu le pot agata decat cu bani! Nu știu să seducă o femeie!
Nu cred că o să fim fericiți,am fost învățați să dețin lucruri,sa depindem de ele,doar acele lucruri sa ne umple amarul, sa ne împlinească! Fără chestii scumpe opulente multi nu o să poată să facă față. Oamenii nu cred că sunt pregătiți să se reîntoarcă in era "neanderthaliana" unii nu pot trai în sărăcie, banii sunt tot ce au, asta e averea lor, fără ei și fără materiale sunt ca o pungă goală și găurită.
Cine știe câte pandemii și câți viruși mortali mai o sa apară până atunci!
Ideea asta pe care o mormofarasesti este deja pusă in aplicare fara sa închiriezi ceva nu vei putea fi 100% o persoana care să dețină o platformă de streaming. Mașină este un serviciu, Mâncarea pe care o mâncăm este tot un serviciu, Folosirea un telefon/PC/Ceas/Imprimanta este tot un serviciu! Companiile for să facă foarte dar foarte mult profit in lucrurile pe care le folosim noi des sau uneori!
Stai liniștit,nici acum nu deții nimic.
Casa in care stai nu îți aparține în totalitate,plătești impozit pe ea sau daca stai in chirie,la fel, nu îți aparține.
Telefonul nu îți aparține, posibil sa plătești niste rate sau daca nu plătești telefonul, plătești servicii sa îl folosești.
Corpul nu îți aparține, ești un chiriaș in el.
Așa este in Coreea de Nord - n-au nimic, sunt fericiți mulțumesc partidului și lui Kim Jong Un.
De aici ți-a venit ideea cu boschetarii?
Relatia de dependienta fata de stat trebuie sa se dea, pentru ca altfel acel STAPANITOR nu si-ar putea exercita dominiatia.
Cucerire nu inseamna doar anxionarea unor teritorii ci si administrarea lor.
Luptele nu s-au dat doar pentru COROANA ci si pentru stapanire. Stapanitorii au sete de putere si dominatie.
In starea naturala suntem doar niste oameni umili. Statul este un mecanism artificial facut de barbari. Omul natural se indreapta spre Dumnezeu insa Statul se interpune ca o varianta pentru Dumnezeu. Secularismul este pacat. Au o carte care o INTERPRETEAZA cum vor. De aceea modernistilor le plac relativismul. Pentru ca o dau cum vor ei. Mai bine este un Monarh decat o institutie. Manarhul apare in persona insa Institutia lucreaza in ascuns.
Andrés Manuel López Obrador
Președinte al Mexicului vorbeste de Juecatori Corupti. Puterea Judiciara este a treia putere a statului. Judecatorii astia care controleaza constitutia se ocup cu ordinamentul societatii. Isi impun vointa trimitand dupa tine Puterea Efectiva (EXECUTIVA). Puterea executiva fiind tot felul de TRIMISI in numele PUTERII Judecatoresti. Le da tot felul da informatii despre tine. Se cred soldatei care actioneaza in numele PUTERII Judecatoresti. Cand vezi cate un James Bond de asta sa stii ca este trimis de Puterea Judecatoreadca.
Secularismul si-a creat o constituie care o controleaza PUTEREA JUDICIARA.
Cand am avut o problema cu un empresar m-am dus la o agentie de avocati. Acele agentii de avocati sunt cumparate tot de empresari. Deci Puterea Judiciara si Statul de Drept sunt un organ care face parte din cele 3 capete ale hidrei. Omul de rand nu se poate lupta cu burghezul capitalista pentru ca: Comertul+ Política+ Religia inseamna 666. Statul de Drept se afla in mana Burgheziilor Capitalistii. Insa Statul de Drept nu este o persoana ci o Institutie. Pe degeaba schimbam presedinti. Cei de la Puterea Judecatoreadca raman in timp. Cand schimbam presedintele trebuie schimbata si Puterea Judecatoreasca.
Ei spun ca au facut cariera si sunt profesionali. De aceea stau agatati acolo toata viata. Deci peste presedinti exista ORGANUL JUDECATORESC care se crede inmutabil, infaibil. Si plus ca astia in numele Dreptatii iti fac tot felul de probleme. Ei traiesc din probleme. Puterea Judecatoreasca inseamna niste oameni invizibili care Darama ca apoi sa Construiasca ei. Se baga in tot. Comunismul in numele statului se baga in tot iar Statul de Drept tot in numele statului se baga in tot. Nu ai probleme? Iti creeaza ei.
Statul de Drept este continuarea comunismului. Inainte veneau in numele comunismului astazi vin in numele dreptatii.
Asa a fost si va fi in totdeauna, prostimea care traieste la minimum supravieturirii si cativa jegosi care o duc bine pe spatele lor, nu e nimic nou sub soare.
Citeste despre fratii koch. Pana acum ai dus-o mai bine sau ce? si pana sa se vorbeasca lucrurile astea tot la fel de rau era.
Eu vad un viitor in care sa am cât mai puține lucruri materiale și cât mai multe experiențe cu cei dragi mie
anonim_4396 întreabă: