Nu are cum sa scada pensiile, ca si pensionarii au nevoie de bani!
S-a marit sal minim, de la 1 ianuarie in loc de 2300 e 2550.
Insa la cate scumpiri sunt, marirea aia e agala cu zero.
Vezi partea plină a paharului: dacă îi mărește pensia lui bunică-ta ai de unde să "iei" mai mult când vine poșta!
De ce sa atraga tinerii cand batranii sunt :
1. Mai multi decat tinerii
2. Mai usor de "cumparat" prin promisiuni
Ce e drept e mult mai usor si mult mai rapid sa faci o recalculare de pensie decat sa dezvolti economia, infrastructura si sa creezi conditii mai bune pentru tineri.
Vrăjeală, pe ei nu îi interesează de noi. Un singur lucru contează votul ca să ajungă ei în scaun și atât.
Ei spun multe și nu fac nimic, cine e prost pune botul la ce spun ei.
E o țară de rahat de aia au plecat 5, 5 milioane de oameni și nu au plecat degeaba au fost siliți de sistemul și guvernul de rahat.
Pe cei din guvern nu îi interesează dacă ai tu o pâine să mănânci sau dacă ești tu sănătos, nici măcar nu știu că tu exiști dar plătești taxe, impozite ca să aibă ei de unde fura.
Cine rămâne în România e luat de prost. Statul nu îți oferă nimic, ci doar știe cum să ia banii de la om și atât.
Bătaie de joc.
Tu chiar esti idiot. Cred ca afirmi doar ce visezi. Pai nu tocmai asta se preconiza inainte de venirea pandemiei: cresterea salariului minim, cresterea alocatiilor si cresterea pensiilor.
Eu pe ce cei care sunt impotriva cresterii pensiilor i-as pune sa traiasca si ei cu pensiile mizere a celor peste 3 miioane care au pensii sub limita nivelului de saracie.
Tie chiar nu ti-e rusine sa batjocoresti pensionarii, cei care au muncit o viata?
Adv este foarte corect iricum noi stim ca totii aproaoe toti sunt niste hoti
frvtel întreabă: