anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca abia am inceput clasa a 10 A si vreau sa abandonez scoala, parintii mei vor primi amenda? Pot sa fac ceva cerere? Teoretic am facut 10 clase la acelasi liceu(are si gimnaziu si liceu) pentru ca am facut si pregatitoare... (are si gradinita deci putem sa il punem si pe ala sa il facem 11)
-----------------------------------
Va rog doar sa imi raspundeti la intrebare si sa nu imi spuneți "fara bac nu faci nimic" sau porcarii din astea, nu, nu sunt un copil care se uiat pe tiktok si vreau sa devin si eu ca nu stiu ce dropshipper, am o cariera buna in fata si stiu ce o sa fac.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

O sa vina oameni de la scoala si din alte parti la tine la scoala sa te convinge sa continui, o sa primeasca mama ta telefoane, scrisori, dar in realitate nu prea au ce sa-ti faca, nu pot sa te duca cu forta daca tu nu vrei. Dar daca ai facut deja 10 clase nu cred ca mai e o problema pentru ei pentru ca ai facut invatamantul obligatoriu. Am avut un coleg care a renuntat la scoala cand nici nu termina clasa a 7 a, pur si simplu nu a mai vrut sa mearga si parintii lui au facut cerere sa poata sta acasa. Vad ca a ajuns ok, e sofer, castiga bine, probabil se angaja ca sofer si cu diploma de bac, sunt milioane de soferi cu scoala. Liceul e mai mult pentru cultura generala, nu esti cu nimic mai prost ca nu te-ai dus 2 ani sa faci in 5 ore niste lucruri pe care le-ai putea invata si acasa sau cautand pe google. E mai mult o stigmatizare ca daca nu ai liceul terminat lumea te va privi altfel in societate si nu vei gasi usor un loc de munca normal

| Hehehehaqp a răspuns (pentru Furnicuta000):

Mulțumesc, apreciez raspunsul.

9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

"am o cariera buna in fata si stiu ce o sa fac. "

Spune-ne mai multe despre cariera asta garantată pe care o ai în față cu 9 clase.

| Hehehehaqp a răspuns (pentru johnnny123):

"Va rog doar sa imi raspundeti la intrebare" cred ca m-am facut destul de clar, nu trebuie sa postez peste tot ce vreau sa fac eu in viața.

| ioana748 a răspuns:

Poti continua la seral.
Nu cred ca o sa se intample nimic daca abandonezi.
Multa bafta in ceea ce doresti sa faci,

| Hehehehaqp a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc!

| ioana748 a răspuns (pentru Hehehehaqp):

Cu drag,
Toate cele bune ❤️

| LisaJulie a răspuns:

Încearcă sa o termini și pe asta și apoi poți sa te lași, eu nu judec pe nimeni care vrea sa renunțe deoarece nici in opinia mea scoala nu e totul! Bafta cu ce vrei sa faci! happy