O sa vina oameni de la scoala si din alte parti la tine la scoala sa te convinge sa continui, o sa primeasca mama ta telefoane, scrisori, dar in realitate nu prea au ce sa-ti faca, nu pot sa te duca cu forta daca tu nu vrei. Dar daca ai facut deja 10 clase nu cred ca mai e o problema pentru ei pentru ca ai facut invatamantul obligatoriu. Am avut un coleg care a renuntat la scoala cand nici nu termina clasa a 7 a, pur si simplu nu a mai vrut sa mearga si parintii lui au facut cerere sa poata sta acasa. Vad ca a ajuns ok, e sofer, castiga bine, probabil se angaja ca sofer si cu diploma de bac, sunt milioane de soferi cu scoala. Liceul e mai mult pentru cultura generala, nu esti cu nimic mai prost ca nu te-ai dus 2 ani sa faci in 5 ore niste lucruri pe care le-ai putea invata si acasa sau cautand pe google. E mai mult o stigmatizare ca daca nu ai liceul terminat lumea te va privi altfel in societate si nu vei gasi usor un loc de munca normal
"am o cariera buna in fata si stiu ce o sa fac. "
Spune-ne mai multe despre cariera asta garantată pe care o ai în față cu 9 clase.
Încearcă sa o termini și pe asta și apoi poți sa te lași, eu nu judec pe nimeni care vrea sa renunțe deoarece nici in opinia mea scoala nu e totul! Bafta cu ce vrei sa faci!
Poti continua la seral.
Nu cred ca o sa se intample nimic daca abandonezi.
Multa bafta in ceea ce doresti sa faci,
"Va rog doar sa imi raspundeti la intrebare" cred ca m-am facut destul de clar, nu trebuie sa postez peste tot ce vreau sa fac eu in viața.