| PiessosTacoss a întrebat:

Daca ai 18 ani împliniți si totuși inca nu ți-ai preschimbat buletinul ( il ai pe ala de 14 ani ), poti cumpăra alcool sau tutun?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Nu poti cumpara alcool sau tutun cu un buletin expirat!

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca se plateste amenda daca nu-ti schimbi buletinul in 14 zile dupa expirare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din păcate în Romania nu verifică nici dracu cartea de identitate când vrei sa cumperi alcool sau țigări. Și dacă ar verifica tot 18ani ai si în cartea aia de identitate.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru suntserios):

Am vazut eu
era odata la lidl o fatuca care a incercat sa sa prezinte un buletin care nu era al ei pentru a cumpara tigari.Nu a reusit
Iar daca cumperi alcool si mergi la casele express din Kaufland trebuia ca cineva sa confirme ca esti major

| ReddY25 a răspuns:

Nu bai

| PiessosTacoss explică (pentru DracuIa):

Am un prieten care a împlinit 19 ani recent si o buna perioada de timp nu și-a schimbat buletinul si isi cumpăra alcool/tigari fara probleme. In același timp multi mi-au spus ca nu poti face asta daca nu ai 18 ani si buletinul actualizat deci dalaughing

| PiessosTacoss explică (pentru DracuIa):

Părerile sunt împărțite, chiar mai sus sunt cele doua variantelaughing dar fac ca tine, ei ( cei care vand ) trebuie sa stie doar daca ai 18 ani sau nu, asta daca chiar ii interesează