Eu, il votez pe Victor Ponta (PSD) deoarece a spus si repeta ca nu vrea o campanie agresiva.
Si tu il crezi?
Ma aflam la tara astazi! Si ghici, ce? A venit caravana Ponta! Si ghici, ce? A dat PUFULETI la toti copiii din sat!
Aloooo....pentru mine pufuletii aia inofensivi, stii cum au parut? AGRESIVI! Mi-a fost sila!
Nu mi-am lasat nepotelele sa-i primeasca!
Imi pare rau ca n-am fost inspirata sa fac poze.
Si nu doar repeta, mai e o saptamana pana la vot si Ponta n-a insultat sau injurat pe nimeni, ceea ce nu pot spune despre restul.
Eşti amuzant în naivitatea şi înverşunarea ta.
Ţi-au spălat creierul bine.
Succes cu Ponta!
Din pacate ceea ce e amuzant e ca unii aud jegurile si ranjetul imbecil debitate de Iohannis si inca sunt decisi sa-l voteze. Nu ducem lipsa de masochisti. Fiecare insa isi merita soarta asa cum si-o face. Nu degeaba l-am avut pe Base 10 ani.
Naivule
Din pacate amandoi candidati sunt destul de "murdari" dar totusi de ipocrizia si incompetenta lui Ponta as vrea sa scap mai tare. A avut o sansa! Klaus nu a avut...
Sincer sa fiu pe Klaus Iohannis. De ce?
Pentru ca m-am saturat sa ne sapam singuri groapa unii altora, acest om chiar a venit cu idei inovatoare si sincer am mai multa incredere intr-un neamt decat intr-un compatrio roman!
Desi tu nu trebuie sa fii influentat de parerile oamenilor multi nu au nici cea mai mica idee despre politica, dar totusi tin din tot dinadinsul sa isi dea cate o parere!
Sper sa faci alegerea cea buna!
Salut! Dupa parerea mea, cel mai bun presedinte al Romaniei cred ca va fi Klaus Iohannis.
Cred ca doar cei mai putin dotat intelectual si cei ce pot fi manipulati usor voteaza cu Ponta. La cat de des minte doar sa fii un foarte mare ignorant sa nu-ti dai seama ca Ponta este reprezentantul coruptilor.
40%-Ponta 30%-Iohannis. -Doi cretini.
Puteti vedea si pe http://www.voxy.ro/este-victor-ponta-un-mincinos--77 ca cei mai multi nu au incredere in Ponta.