| sabin89 a întrebat:

Dacă aș avea posibilitatea să mă întâlnesc față-n-față cu Călin Georgescu, aș vrea săi zic doar atât: Ce poftești, măi musiu?! Voi ce i-ați zice?

20 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Să-și ia tratamentul și să se retragă la Izvorani.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Să-și scrie memoriile, să ne explice cum stă treaba cu ONU și clubul de la Roma.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu i-aș zice nimic.Ce i-aș face, asta e altă treabă.

| goguPatent a răspuns:

Sa nu se mai pișe contra vântului.

| Xena20 a răspuns:

Du-te in Rusia tovarășul!

| Xena20 a răspuns (pentru Xena20):

Si nu mai uita sa îți iei pastilele!

| mODIN a răspuns:

Cum intentioneaza el sa se "lupte cu sistemul" daca si de dat raspunsuri jurnalistilor ii e frica?

| minrest a răspuns:

Ma uit in halba de cristal de Bohemia, pentru ca nu am glob de cristal, si acolo ce vad, prin aceleasi organe de simt prin care a vazut dansul extraterestrii: pe domnul Calin Georgescu. Ii pun intrebarea ta, si imi raspunde: Deocamdata, ca presedinte, o sa scot Romania din NATO, cea mai slaba alianta care vrea sa ne trimita ca infanteristi in Ucraina, o scot din UE, care ne exploateaza si ne saraceste, elegant, democratic, prin doua referendumuri, si pe urma castig alegerile parlamentare de peste patru ani, iar ca prim-ministru o sa am alta putere, voi putea sa iau masuri mai serioase. Ce sa-i raspund din partea ta, cand mai umplu halba de cristal?

| sabin89 explică (pentru minrest):

Eu rămân la întrebarea lui jupân Dumitrache către Rică Venturiano. Mi se pare cea mai plină de tâlc.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand nu m-as intalni, in al doilea rand nu as sta de vorba cu el, chiar daca n-as putea evita intalnirea.

| minrest a răspuns (pentru sabin89):

Mi-a placut intrebarea, eu nu intrebarea am contestat-o.

| minrest a răspuns (pentru Xena20):

Nu vrea sa isi ia pastilele. Stie ca daca le ia, nu mai vede reptilieni.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Ce gust are talpa de bocanc?

| mODIN a răspuns:

Si ce daca? Ca presedinte nu va trebui sa aiba treaba cu din astia in mod constant? Daca acum, cat inca nu are de dat socoteala in fata poporului pentru deciziile pe care le-a luat in numele nostru, nu-i in stare sa raspunda la intrebari, ce garantie am eu sau orice alt roman ca o sa faca fata? Sa nu mai zic ca nici pozitii de conducere in insitutii mari nu a avut vreodata. Nu e pregatit deloc pentru genul asta de functie!

| mODIN a răspuns:

Prostimea oricum nu intelege asta, de aia il si voteaza.

| Cipi1212 a răspuns:

Stai la tine in sufragerie.

| mODIN a răspuns:

Grupul "prosti că voi" include marii intelectuali ai generației noastre: Pleșu, Liiceanu, Baconsky, Patapievici, Papahagi etc. Grupul pro-Georgescu îi are în frunte pe ConnectR și Becali, mari somități ce sa zic laughing

| sabin89 explică (pentru mODIN):

"Si ce daca?" - Cui răspunzi aici?
"Prostimea oricum nu intelege asta" - Sau aici?

| Sunny1234456 a răspuns:

Ca il cheama extraterestrii la Izvorul Piszda Babei (exista, cautati pe google maps dar fara s, nu ma lasa TPU sa raspund) sa ii faca resetare la software.

| mODIN a răspuns (pentru sabin89):

Văd că pe TPU se întâmplă în fenomen ciudat, am observat la alte întrebări. Cred că dacă un cont e blocat sau suspendat sau șters, dispar și răspunsurile acestuia și cei care i-au dat reply apar că raspunzand la întrebarea originala.

Cineva îmi zisese ceva de genul "aia nu sunt ziariști, ci papagali plătiți din banii statului să facă propaganda, când se vor trezi românii la realitate și își vor da seama că cg nu e susținut de ruși?"

Sper că asta da context răspunsului meu.