Întrebare recomandată | SideBySide11111 a întrebat:

Daca certificatul verde va trece de vot, unde va fi aplicat? Ni se va cere la orice loc de munca? (ex: chiar si pentru casierii de la mega/lidl etc). Am auzit ca acest certificat verde se va aplica doar medicilor dar nu sunt sigur.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti exact, o sa aflam doar dupa ce legea va fi votata de Camera Deputatilor (in Senat a fost respinsa), promulgata de Presedinte si publicata in Monitorul Oficial.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se stie, inca se depun amendamente si se discuta.

| Wr3nch a răspuns:

Te temi de cip? Cu oameni ca voi am ajuns in frunte la cazuri si morti.

| TheStrategist a răspuns:

Vom vedea

| sierra1 a răspuns:

Să nu anticipăm: așteptăm legiuitorul să se decidă, momontan se scarpină după ceafă

| sabin89 a răspuns:

Toate întrebările tale se învârt în jurul coronavirusului...

| SideBySide11111 explică (pentru Wr3nch):

Nu stiu cum ai dedus tu ce fel de persoana sunt doar din ce intrebari pun. Nu am voie sa fiu curios sau? Esti patetit, jalnic, fara pic de educatie. Judeci lumea fara sa o cunosti. Esti un caine de om.

| SideBySide11111 explică (pentru sabin89):

Si nu am voie sa fiu curios? Mi-a mai atras atentia un cretin mai sus cu un comentariu asemanator. Ce sa spun, de cand mi-am facut cont pe acest site, am observat o nesimtire la oameni de neconceput. Nu ma refer la tine sabin, asta ca sa nu ma intelegi gresit. TPU ar veni,, toti pentru unu,, mai correct este,, toti contra unu,, avand in vedere cu ce rautate raspund unii oameni.

| Tudy000 a răspuns:

Practic in orice unitate alimentara fiecare nene si tanti lucratori acolo ar trebui sa fie vaccinati pentru ca respira si pun mana pe tot de la banii pe care ii dau rest pana la mancarea/ambalajele pe care le pun la rafturi, plus ca am mai vazut in depozitele de la magazine cand raman usile deschise cum stau magarii cu masca la gat, deci da, n-am sa stau sa dezinfectez fiecare punga pe care o bag in casa mai bine sa stiu o treaba, daca nu vrei du-te munceste unde nu pui in pericol pe nimeni, dar nu la mancare.

Întrebări similare