| geoconda a întrebat:

Dacă cineva te jignește pe Facebook, poate fi amendat?

15 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Da, Facebook este SPAȚIU PUBLIC.
https://playtech.ro/......egea-39685

| InYourPants a răspuns:

Da

| JustDeedee a răspuns:

Da.

| HelpingHands a răspuns:

Dacă meriți, nu. Dacă nu meritai ai putea să-l reclamei, cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HelpingHands):

rolling on the floor

| geoconda explică (pentru HelpingHands):

Nu, nu merit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si cu libertatea de exprimare? Poate te referi la hartuire

| Mosotti a răspuns:

Poate fi amendat poate daca afla cine e, ca daca tipu e destept nu se afla cine e si te poate jigni mai departe facandu-si si alte conturi.

Dar numa un tampit insulta fara sa se ascunda, apropo de ala care a insultat politia, cand o faci, o faci cu cap sa nu stie cine esti.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poate fi amendat, conform L.61/1991, rep. in 2014, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART.2.Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
  1)săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora; "

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Nu e cont fals. E real. Dar ei nu știu asta.

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Da, daca e cont real nu se face asta de la cont real, e regula, ca sa nu fi prins.
Daca e cont real si se cerceteaza, ajunge la acela.

Mda. Îl am blocat acum. Dar trebuia sa ii fac eu ceva. Norocul lui ca am șters conversația și nu m-am gândit.

Nu prea aveai ce sa-i faci. Aia se baga daca insulti o autoritate ceva, nu pentru orice, in nici un caz, ca daca ar fi sa se bage pentru orice insulta, unde ar ajunge?
O sa iti zica sa ii dai block daca nu iti convine, si cu asta basta.

Nu se poate sa jignească o persoana atât timp cât habar nu are cine e. Nu ma cunoaste

Poate sa insulte si la intamplare, cati nu-s asa?! Alege pe una si o insulta in prostie pe aia fara sa stie cine e aia.