| Lightning1997 a întrebat:

Daca desfaci capacul din greseala de la o crema sau de la un spray intr-un magazin, dar nu il incerci, te poate pune sa il platesti?

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In mod normal nu ar trebui, desi in Romania este totul posibil.
Mie mi s-a intamplat aici in Germania sa imi pice din mana o cutie cu mozzarella si mi s-a imbrastiat branza pe jos. Angajatul din supermarket mi-a dat alta noua si nu m-a pus sa platesc deloc pe cea care imi alunecase din mana (nu luasem nici un cos, tineam produsele in mana). Se intampla astfel de incidente oricui!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu. Oricum, crema e sigilată. Din câte știu, are o folie de protecție din aluminiu. Iar sprayul, dacă nici măcar nu ai pulverizat cu el, i-ai luat deoparte doar capacul, nu văd nimic interzis în a-ți dori să-i descoperi mirosul. În cazul parfumurilor, știu că există mostre, nu știu dacă și la sparyuri/antiperspirante. Dar, dacă au mai fost 'probate' păstrează (pentru o perioadă) mirosul în interiorul căpăcelului.
Sincer, nu cred că s-ar pune nimeni să probeze într-un magazin, spray-uri ca spuma de ras sau fixativul. Ori, tubul cu frișcă. : )) Oricum, dacă încălcai politica firmei ai fi fost avertizat/sancționat (încă) de atunci.

| Aasdfghj a răspuns:

Depinde de magazin. In general nu, nu se intampla sa te puna sa platesti.

| JoleneSth20 a răspuns:

Din greșeală nu cred că poţi să-l desfaci, poate doar cu intenţie. Asta afectează produsul deoarece are un anumit termen de valabilitate (uneori și 6 M), iar persoana care-l va cumpăra nu știu cât de mulţumită ar fi când va vedea că i s-a schimbat atât de repede mirosul sau culoarea produsului. Să nu mai punem în calcul cât va sta produsul desfăcut pe raft.

| YuuChan a răspuns:

Daca nu te vede nimeni, nu : ))

| Dorito a răspuns:

Daca nu te observa cineva, care are chef sa iti strice ziua, nu.

Întrebări similare