| Ionut912389 a întrebat:

Daca in 2017 am facut 1 an din 2 in Franta pentru furt si mi-au dat drumul, conteaza daca primesc iar condamnare in Romania? Daca imi da executare trebuie sa fac si coada din Franta? Pot sa fac cerere sa fac tot in Franta?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poate sa conteze, instanta va lua in considerare faptul ca esti recidivist si poate aplica o pedeapsa mai mare decat in cazul unui infractor primar.
Nu stiu legislatia penala franceza dar nu cred ca se va adauga restul de pedeapsa din Franta, avand in vedere ca in Romania termenul de supraveghere este egal cu restul pedepsei neexecutate si fiind judecat la noi se va aplica legea penala romana.
Poti sa faci orice cerere dar nu vei putea executa pedeapsa in Franta, daca esti cetatean roman, ai comis fapta si ai fost condamnat in Romania.

| darrio2007 a răspuns:

Cristi, lasa-l in pace, asta a invatat, asta face. Asa a inteles el ca trebuie sa faca prin Franta.
Romanul pana nu fura nu se simte bine. De-aia am ajuns unde suntem.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru darrio2007):

Exact, ave ti dreptate dv, cele bune. Sanatate multă

| darrio2007 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

O seara placuta!

| Ionut912389 explică (pentru darrio2007):

Nu cred ca tu esti in masura sa ma judeci si nu sti tu ce necazuri am avut eu si ce e in sufletul meu o seara frumoasa

| darrio2007 a răspuns (pentru Ionut912389):

Bineinteles ca nu am dreptul sa te judec. Dar de multe ori necazurile si le face omul cu mana lui.
Dovadă tu.
Si sa nu spui ca ai stat acolo, fiind nevinovat.