Ce vina ai tu ca te depaseste cineva pe banda 1 daca tu circuli regulamentar pe banda 2? Atata timp cat tu circuli regulamentar, nu este responsabilitatea ta ce fac ceilalti.
Daca tu circuli regulamentar n-ai nici o treaba cu ceilalti participanti la trafic, inclusiv nici cu cei care te depasesc, legal sau ilegal, asa ca nu comiti nici o incalcare a regulilor de circulatie ca sa primesti puncte de penalizare.
Doar daca tu faci o depasire ilegala atunci ai terminat cu examinarea, avand in vedere ca se acorda direct 21 puncte de penalizare iar maximul pentru a fi declarat admis este de 20 puncte.
Am luat sala, dar instructorul meu îmi spune așa: Dacă cineva te depășește pe banda 1 sau eu nu țin aproape de mașina din față și intră o alta între noi, primesc 21 de puncte.
"acum 8 minute | RahKoon77 explică (pentru Violleta2022):
Am luat sala, dar instructorul meu îmi spune așa: Dacă cineva te depășește pe banda 1 sau eu nu țin aproape de mașina din față și intră o alta între noi, primesc 21 de puncte."
ai un instructor cam tampit... RAU
1. ce ar trebui sa faci?!? sa accelerezi pana nu mai poti ca sa nu te depaseasca?!? ce faci daca ai o masina in fata?!?
2. ce ar trebui sa faci?!? sa accelerezi pana nu mai poti ca sa ajungi din urma "masina din fata" care s-ar putea sa fie la 10km distanta?!?
uite d'aia vin zombii, pentru ca e aberant TOTAL ce spui tu
Nu stiu cate puncte se iau, dar daca in timpul examenului mergi pe banda 2 fara motiv, e ilegal.
Ai obligatia de a folosi banda cea mai apropiata de bordura, atunci cand nu virezi la stanga si nici nu depasesti nimic.
Nu are nici o legătură atâta timp cât tu circuli regulamentar. Te poate depăși și avionul sau tancul pe banda 1 că nu este nici o problemă.
P.S. Nu cumva suferi de superioritate, nu-ti place sa ti-o ia altul inainte?
araulo22 întreabă: