Mai degrabă Simion, cum au mai scris și restul colegilor, mai bine să alegem răul mai mic
Nu ar merita efortul de a mă ridica din pat niciunul dintre ei.
Dacă din plictiseală aș vota, aș scrie ceva pe buletin împotriva pro-rușilor.
Nu as vota, cum o sa validez prin participare lupta electorala dintre exponentii expremei drepte? Dar ca sa ai de ales intre Georgescu si Simion, ar insemna ca au impreuna peste 50% din voturi, voturi pe care POT si AUR le-ar avea si la parlamentare. Ar insemna curentul populist, adica extrema dreapta la putere. Lupta politica se muta din terenul electoral, urmeaza campania de nesupunere civica si demonstratii, ocuparea permanenta a Pietii Universitatii, si mai departe, cine stie.
Nu as merge la vot sau...Simion? Amandoi is oribili, Mai ales gorgescu. Faptul ca oamenii au votat fara sa se informeze e scary, mai ales cei tineri au votat pentru ca si a cumparat followers pe tiktok
După cum știi și tu - în calitate de pasionat de istorie - dușmanul natural al României este Rusia. Ambii candidați din scenariul propus de tine fiind în solda Kremlinului nu ar merita votați deci nu aș merge la vot.
Spre deosebire de scenariul tău din " fericire " pe 8 decembrie avem de ales între o proerupeană și proNato (cu destule lipsuri) și un individ (extrem de dubios) aflat în slujba Moscovei.
Eu personal o voi vota pe Lasconi cu toate că am o altă opțiune politică.
Cu Petr Pavel.As depune instant cerere pentru cetatenie caha, pentru ca sunt eligibil. Adica, scuza-ma, daca romanii ar ajunge in gradul ala de imbecilitate, incat sa-i duca pe astia in turul doi, inseamna ca chiar nu mai e de stat in Romania.