| Furnicuta000 a întrebat:

Daca m-am inscris la un curs online gratis si am semnat doar declaratia pe proprie raspundere ca voi participa la curs dar nu am semnat contractul, ma mai pot retrage? Ma refer strict dpdv legal.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu l-ai semnat nu trebuie sa-l respecti.

5 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Ce întrebări... Logic ca poţi sa te retragi, mai e si gratis... Nu te ţine nimeni cu forţa.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o problema, din doua motive: cursul este gratuit si nu exista nici o repercusiune si nu ai semnat nici un contract.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Tu ar trebui să știi pentru ce ai dat declarație... Dar în fine, dacă nu ai semnat contract, nu ești înscrisă. Poți să te retragi când vrei, nu te poate obliga nimeni să participi. Fiind gratis, nici nu cred că le pasă cine, cum participă, astea-s doar formalități ca să-l facă să pară mai legitim laughing.

| Furnicuta000 explică (pentru Ioandelasal):

Dar in contract scria ca daca ma retrag dupa ce a inceput cursul (el a inceput de 2 zile) trebuie sa platesc un procent din cheltuielile organizatorice, totusi nu am semnat contractul

| Furnicuta000 explică (pentru supadeceapa):

Am spus pentru ce am dat declaratie. Fix asa se numea "declaratie pe proprie raspundere ca voi participa la curs"