| Dorin9230 a întrebat:

Daca mi-am pierdut buletinul ma pot vaccina cu certificatul de nastere sau cu permisul de condus? Nu ma lasa sa intru sa imi fac altul

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa fie o solutie pentru a-ti scoate buletinul. Nu te poti vaccina fara buletin.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Sau iti este teama ca iti da vreo amenda pentru ca l-ai pierdut? Daca esti cu masina, cum procedezi daca te opreste Politia, ca trebuie sa prezinti si buletinul pe langa permisul de „condus"?

| Dorin9230 explică (pentru darrio2007):

Nu ma lasa sa intru la spclep de niciun fel daca nu fac test si nu am innebunit sa scot acum 3 milioane cand eu am 1400 salariu. nu mai merg cu masina pana nu fac rost de altul cred ca mi-a cazut prin autobuz cand veneam de la munca altfel nu stiu unde puteam sa il pierd

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Teoretic ar trebui să te poți vaccina si cu buletinul expirat. Care buletin, oficial, nu ar trebui sa expire in cadrul stării de alertă...

Cred că e o situație tembelă și ține de centrul de vaccinare plus de ăia de la Poliție, niște simpatici și ei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sa-l intrebe cineva (eu nu pot ca m-a blocat) pe Ciupercuțulcracanat unde scrie de Carte de Identitate expirata. Este in limita definitiei omului care citeste si nu intelege ce citeste.

| Dorin9230 explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Pai nu am deloc asta e faza si as avea nevoie sa ma vaccinez fiindca altfel n-o sa mai pot sa vin la munca in curand...mi-a zis cineva ca nu te primesc nici cu test doar cu certificat de vaccinare sa iti faci buletin si chiar sunt derutat total