Trebuie sa fie o solutie pentru a-ti scoate buletinul. Nu te poti vaccina fara buletin.
P.S. Sau iti este teama ca iti da vreo amenda pentru ca l-ai pierdut? Daca esti cu masina, cum procedezi daca te opreste Politia, ca trebuie sa prezinti si buletinul pe langa permisul de „condus"?
Nu ma lasa sa intru la spclep de niciun fel daca nu fac test si nu am innebunit sa scot acum 3 milioane cand eu am 1400 salariu. nu mai merg cu masina pana nu fac rost de altul cred ca mi-a cazut prin autobuz cand veneam de la munca altfel nu stiu unde puteam sa il pierd
Teoretic ar trebui să te poți vaccina si cu buletinul expirat. Care buletin, oficial, nu ar trebui sa expire in cadrul stării de alertă...
Cred că e o situație tembelă și ține de centrul de vaccinare plus de ăia de la Poliție, niște simpatici și ei.
Sa-l intrebe cineva (eu nu pot ca m-a blocat) pe Ciupercuțulcracanat unde scrie de Carte de Identitate expirata. Este in limita definitiei omului care citeste si nu intelege ce citeste.
Pai nu am deloc asta e faza si as avea nevoie sa ma vaccinez fiindca altfel n-o sa mai pot sa vin la munca in curand...mi-a zis cineva ca nu te primesc nici cu test doar cu certificat de vaccinare sa iti faci buletin si chiar sunt derutat total