| xPanther21 a întrebat:

Daca o fata isi da acordul pentru a intretine relatii sexuale sub influenta alcoolului, ce se poate intampla daca ma acuza de ceva, amandoi avem peste 15 ani si NU e o diferenta foarte mare de varsta intre noi, stiu ca e usor de manipulat daca e in stare de ebrietate si de aia intreb, ca vreau sa stiu.

NU vreau sa ii las urme de vatamare corporata, si daca e sa o inregistrez cu telefonul in timp ce spune daca e de acord sau nu sa o am ca dovada are ceva?

Imi puteti da o lista cu legi care sa arate care sa zica ceva despre acordul sexual sau manipularea in stare de ebrietate sau ceva asemanator?

Si daca e ceva in cat timp se pot colecta dovezi cum ca i-as fi facut ceva si cat timp ar fi valabila orice dovada din acest domeniu?

Din art 219 pana la art 223 nu vad nimic sa zica despre alcool asupra consimtamantului sexual.

Scuzati ca suna ciudat intrebarile dar vreau sa stiu cam ce se poate intampla? Rog seriozitate

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| dannyel86 a răspuns:

In stare de ebrietate, consimtamantul nu poate fi considerat valid.
Se va tine cont ca ai profitat de starea ei de betie si fapta ta ar putea fi incadrata la viol.

"Art. 218

Violul

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau ana.l cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi."

"punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare".
Stai cumintel si fa sex cand trebuie, nu cand vrei tu, cu oricine vrei tu. Unele usi ne sunt inchise si nu trebuie sa gasim mijloace ilegale sa spargem lacatul tongue

2 răspunsuri:
| Sava131313 a răspuns:

Daca are 15 ani e ok, e varsta minima la fata in Romania, iar tu ca baiat nu o sa ai treaba cu politia ( doar daca e viol... ceea ce nu e cazul tau )

| xPanther21 explică (pentru dannyel86):

Mersi tongue, dar daca amandoi suntem beti? Si din cate stiu acuzatia trebuie facuta cu o dovada, cat timp are sa stranga dovezile necesare?