Politia nu are nici o atributie in asemenea situatii, asa ca nu o sa-ti aprobe solicitarea, de altfel nici macar nu o s-o primeasca.
De asemenea nu se poate obtine mutarea prin procura sau hotarare judecatoreasca.
Exista doar 2 exceptii: casatoria sau obtinerea unei hotarari judecatoresti de acordare a capacitatii depline de exercitii, acestea se pot obtine de la 16 ani, cu acordul parintilor si incuviintarea instantei de tutela si in cele 2 situatii minorul are aceleasi drepturi ca un major.
Nu se ocupă politia cu așa ceva. Și nu, un minor nu are acesta putere de decizie. Și nu, nu e ok sa plece de acasă la 16 ani.
Bună! Tu ești rrom? Eu te cred că faci bani cu carul însă nu prea văd că știi a scrie și cu atât mai mult că te vei abține de la alte practici nepotrivite pentru vârsta aceea fragedă. Lasă fata la părinți, ai răbdare să crească și până atunci mergeți ambii la școală că banii nu-s totul în viața asta. Părinții sunt aripile ei, tu ești doar un postament de sprijin însă nu ești încă fixat definitiv! Lasă timpului timp, fii înțelept și nu-ți pune cărbuni încinși sub picioare când nu e cazul. Numai bine!
Se pare ca nu mi-ai citit atent raspunsul, ti-am spus in a doua fraza.
sabin89 întreabă: