Daca se atinge pentru a obtine o gratificatie sexuala, poate fi sanctionata daca scara urca. Daca scara urca, e mai jos ca tine cu o treapta, te intorci si ii dai un pumn in fata de sus in jos. Chiar daca ar cade peste altii, nu e nimic, le explici ca te pipaia si vor intelege.
Pai e hartuire sexuala asta, nu? deci poate fi sanctionata, doar ca trebuie sa ai o dovada banuiesc..martori, ceva.
Iti trebuie si o dovada ca sa fie sanctionata(amenda), cel mai simplu te intorci si ii spui ferm sa te lase in pace, evelntual ii dai si o palma daca e nesimtit.
E greu de sanctionat asa ceva. Ar trebui sa reactioneze persoana in cauza: te intorci si ii spui sa pastreze distanta.
Daca nu se distanteaza de tine nici dupa o somatie ferma, strigi cu voce tare: HOTUL! Vrea sa-mi fure portmoneul!
Imediart va disparea de langa tine...
Sanctionata de cine?
Daca nu-ti convine ca cineva iti sta in spate, te intorci cu fata la el/ea si-i spui!
Sau te asezi in lateral cu spatele de scara, cu un picior pe o treapta de sus si unul pe treapta de jos, in felul asta nu-ti mai poate sta nimeni lipita de spate.
Eu am gasit varianta asta foarte eficienta cand in autobuz se impingeau labaii in spatele tau.In plus, mai tineam si sacosa intre noi.
Si daca e intentionat poate fi sanctionata? Ma poate atinge din greseala, nu avea loc, poate se grabea sa zicem si voia sa treaca.Dar daca ar face cineva intentionat atunci cum e sanctionata persoana?
anonim_4396 întreabă: