Orice șef de stat trebuie sa treaca niste controale medicale inainte sa preia funcția. Nu ajunge sef de stat cineva care e senil. Simplu.
Vorbesti cumva de Joe Biden? pentru ca e numit senil de fanii lui Trump de multe ori dar multi nu realizeaza ca are varsta apropiata cu cea a lui Trump dar arata mai batran fiindca nu se cosmetizeaza.
Ti se pare ca America a fost saraca si in situatia Romaniei de exemplu pe tot mandatul lui Trump?
Joe Biden imi place, ma bucur ca a castigat, discursul lui din timpul asediului Capitoliului arata ca este un adevarat om de stat - dar asta nu inseamna ca nu este un pic senil; curaj, nu este Stalin, sa te trimita in Gulag. Isi cheama mortii pe scena, ce vrei mai mult? Nu a fost nici un democrat moderat in stare sa castige nominalizarea, asa ca a acceptat un mos senil provocarea; eu cred ca o sa inzestreze USA cu asigurari de sanatate cuprinzatoare, o sa reduca poluarea generata de USA si o sa micsoreze falia dintre conservatori si liberli. Dar banuiesc ca o sa faca mai mult de atat.
A spus ca Trump este senil si tot a facut o treaba buna pe timpul mandatului, in sensul ca nu a distrus tara.
Amandoi sunt bosorogi, la varsta lor nu au ce cauta in funtiile pe care le detin.
Pe plan extern cum ai zis tu, da. tara isi va perde din imagine si reputatie. Problemele din interiorul tarii sunt administrate de guvern federal, nu trump
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: