anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă preşedintele unei ţări - cu un important rol pe arena internaţională - este un pic senil, ce se întâmplă cu ţara respectivă? O ia în jos? Sau merge înainte pentru că problemele oricum le rezolvă colectivul de administraţie, unde sunt oameni lucizi?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice șef de stat trebuie sa treaca niste controale medicale inainte sa preia funcția. Nu ajunge sef de stat cineva care e senil. Simplu.

| DarthNiger a răspuns:

Vorbesti cumva de Joe Biden? pentru ca e numit senil de fanii lui Trump de multe ori dar multi nu realizeaza ca are varsta apropiata cu cea a lui Trump dar arata mai batran fiindca nu se cosmetizeaza.

| Drimmero a răspuns:

Ti se pare ca America a fost saraca si in situatia Romaniei de exemplu pe tot mandatul lui Trump?

| sabin89 a răspuns (pentru Drimmero):

Poţi să fii mai explicit?

| minrest a răspuns (pentru DarthNiger):

Joe Biden imi place, ma bucur ca a castigat, discursul lui din timpul asediului Capitoliului arata ca este un adevarat om de stat - dar asta nu inseamna ca nu este un pic senil; curaj, nu este Stalin, sa te trimita in Gulag. Isi cheama mortii pe scena, ce vrei mai mult? Nu a fost nici un democrat moderat in stare sa castige nominalizarea, asa ca a acceptat un mos senil provocarea; eu cred ca o sa inzestreze USA cu asigurari de sanatate cuprinzatoare, o sa reduca poluarea generata de USA si o sa micsoreze falia dintre conservatori si liberli. Dar banuiesc ca o sa faca mai mult de atat.

| DarthNiger a răspuns (pentru sabin89):

A spus ca Trump este senil si tot a facut o treaba buna pe timpul mandatului, in sensul ca nu a distrus tara.

| minrest a răspuns (pentru suntserios):

De ce control psihiatric crezi ca poate sa treaca Trump?

| sabin89 a răspuns (pentru minrest):

Nu la Biden m-am referit. Am zis aşa, dacă într-o ţară... ipotetic vorbind happy

| minrest a răspuns (pentru sabin89):

Stiu. Dar a pomenit de Biden Darth Niger, cine stie prin ce capriciu al imaginatiei, iar eu lui ii raspundeam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DarthNiger):

Amandoi sunt bosorogi, la varsta lor nu au ce cauta in funtiile pe care le detin.

| Lucian4 a răspuns:

Pe plan extern cum ai zis tu, da. tara isi va perde din imagine si reputatie. Problemele din interiorul tarii sunt administrate de guvern federal, nu trump