anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ucizi un om dintr-un pumn cam cat primești la mititica?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pedeapsa depinde la ce infractiune esti incadrat, respectiv ucidere din culpa, omor, omor calificat sau lovituri cauzatoare de moarte, daca ai sau nu antecedente penale, precum si raportarea la celelalte criterii care se iau in considerare la stabilirea pedepsei.
In orice caz pedeapsa cea mai mica prevazuta este de 1 an (minimul prevazut pentru ucidere din culpa) iar cea mai mare de 25 de ani (maximul pentru omor calificat).

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

E bine că nu prea mă supără nimeni că eu nu prea pot sta indiferent daca sunt luat la mișto nevinovat.
Ignoratul este cea mai buna arma
Va mulțumesc pentru raspuns

| Mosotti a răspuns:

De ex pentru unu care a primit un pumn, a cazut si a murit cu capu de trotuar agresorul a luat 8 ani, asta era pe vremea comunismului, dar tot pe acolo iei, omor din culpa, din aia faci 5 ani si 5 luni daca te porti frumos.

Ignoratul pentru tine nu e asa valabil, ca daca te supera, tu nu poti sa te abtii dupa cum te stiu.
Si ai grija ca granita intre libertate si parnaie e foarte subtire.
Evita contactul cu oameni care te pot provoca, asta e cea mai buna solutie la tine, nu sa iti zica ceva si sa ignori, ca nu prea esti genul.
Evita sa fi provocat, si asta inseamna sa nu mai ai contact cu persoane de slaba calitate. Dupa cum vad, tu cam ai contact cu din astia, ca un om care nu are asa anturaje, poate niciodata in viata nu a fost insultat, jignit de cineva pentru ca nu are contact cu asa persoane.
Iar asa pe strada aiurea nu se ia nimeni de mine, si daca-s rromi, treceam pe langa ei si nu era nimic chiar daca uneori se balacareau intre ei.
Bine, nu am intalnit asa des pe starada.

In cartier la mine era o sala de jocuri, numa derbedei acolo si pe trotuar in fata salii, treceam printre ei si nu era nimic. Tu ai ceva legaturi cu aia ai tai.

Întrebări similare