| Augustius a întrebat:

Daca un minor inra pe alicatia Grindr a incalcat legea 286/2009 articolul 325? rog raspunsuri de la cei care chiar cunosc legea..va voi raspunde la fiecare in parte..cu respect va salut pe toti

19 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de regulile existente pe platforma respectiva.
Daca regulile acesteia spun ca se interzic persoanele sub 18 ani si cel care a intrat este minor atunci se incalca.

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Iar vorbesc unii pe aici sa se afle în treabă...da logic aplicația grindr interzice accesul persoanelor sub 18 ani și da se încalcă legea 286/2009 mai exact articolul 325 care este pedepsit de lege cu închisoare de la unu la 5 ani. fapta de a introduce, șterge, modifica rezultând date necorespunzătoare in vederea producerii unei consecințe juridice constituie infracțiune. oare citește și doamna Violleta2022?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Augustius):

Degeaba citeste, ca nu are habar de legislatia romana si da raspunsuri aiurea, la fel cum a facut-o la toate intrebarile tale.
Am vazut ca nici macar n-a citit atent intrebarea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Meh... chiar admitand ca tehnic ar fi infractiune, minorul nu va fi pedepsit.

Altfel: cred ca nu e vorba de niciun minor, este un escroc care vrea bani.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pui intrebari ca sa dai raspunsuri?
Cata aroganta!

| Augustius explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu este aroganta dar ieri unii au răspuns de dragul de a răspunde în loc să mă ajute..niciunul nu a invocat aceasta lege... putea dacă știa să scrie frumos și mă ajută...chiar nu sunt arogant.îmi cer scuze daca așa pare

| Robert2526 a răspuns:

Nu patesti absolut nimic

| Augustius explică (pentru Robert2526):

Știu dar tot timpul apare o singura persoana care denaturează adevărul, nu știe legi..in acest caz Violleta2022 care sigur nu este avocat și nu a citit legea

| Augustius explică:

Doamna Violetta2022 ați citit acum legea? Știți termenii și condițiile oricărui site, aplicație de adulți? Ați auzit de articolul 325 286/2009? Fără supărare doar vă întreb...adica vb asta pentru va am vb cu o avocată expert 25 ani de experienta

| eliancodrut a răspuns (pentru Augustius):

Nu o mai baga in seama pe baba Violleta, alias CristiDinBucuresti, alias LaSteauaCareaRasarit. E o pensionara batrana care pe langa faptul ca e lipsita de cunostinte elementare in toate domeniile, am observat azi ca este si homofoba.

| Augustius explică (pentru eliancodrut):

Eu nu am știut că se pot infiltra minorj pe aplicație ...deci clar nu știu cu cine am vorbit