| Augustius a întrebat:

Daca un minor inra pe alicatia Grindr a incalcat legea 286/2009 articolul 325? rog raspunsuri de la cei care chiar cunosc legea..va voi raspunde la fiecare in parte..cu respect va salut pe toti

13 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pui intrebari ca sa dai raspunsuri?
Cata aroganta!

| Violleta2022 a răspuns:

Aplicatia Grindr este o platforma pentru homosexuali.
Ce cauti tu acolo, ca minor?

| Augustius explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu este aroganta dar ieri unii au răspuns de dragul de a răspunde în loc să mă ajute..niciunul nu a invocat aceasta lege... putea dacă știa să scrie frumos și mă ajută...chiar nu sunt arogant.îmi cer scuze daca așa pare

| Augustius explică (pentru Violleta2022):

Nu eu sunt minorul...eu am picat în capcana lui dar am aflat că legea asta îl autoincrimeaza

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de regulile existente pe platforma respectiva.
Daca regulile acesteia spun ca se interzic persoanele sub 18 ani si cel care a intrat este minor atunci se incalca.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Augustius):

Legea nu-i face lui nimic, iti face tie, ca tu esti adultul responsabil care trebuia sa nu trimiti poze nud la nimeni, ori tu le-ai trimis taman la un minor, probabil si cu invitatie la sex... asa-i?

Din ce am aflat nu are voie sa intre pe aceea aplicație încalcă o lege 286/2009 art 325..am vorbit cu avocați...dvs sunteți avocat? Sau este o părere personală?

Întrebați un avocat să vedeți cum sta treabă înainte să scrieți aici..Ioandelasal are dreptate a avut de ieri dreptate doar că nu a dorit să scrie legea și articolul...dvs daca sunteți avocat puteți scrie daca nu sunteți este o părere personală...vă întreb dacă știi fii minora aveți voie pe aplicații de adulți?

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Iar vorbesc unii pe aici sa se afle în treabă...da logic aplicația grindr interzice accesul persoanelor sub 18 ani și da se încalcă legea 286/2009 mai exact articolul 325 care este pedepsit de lege cu închisoare de la unu la 5 ani. fapta de a introduce, șterge, modifica rezultând date necorespunzătoare in vederea producerii unei consecințe juridice constituie infracțiune. oare citește și doamna Violleta2022?

| Robert2526 a răspuns:

Nu patesti absolut nimic

| Augustius explică (pentru Robert2526):

Știu dar tot timpul apare o singura persoana care denaturează adevărul, nu știe legi..in acest caz Violleta2022 care sigur nu este avocat și nu a citit legea

| Augustius explică:

Doamna Violetta2022 ați citit acum legea? Știți termenii și condițiile oricărui site, aplicație de adulți? Ați auzit de articolul 325 286/2009? Fără supărare doar vă întreb...adica vb asta pentru va am vb cu o avocată expert 25 ani de experienta

Poy una scrieți acum, apoi scrieți altceva...va rog documentati-va și reveniți cu răspunsul corect...