Categoric da
uite si un precedent: https://jurnalul.antena3.ro/......33678.html
dupa s-a dovedit ca omu era nevinovat, dar deja il stia toata tara drept criminal
Da, și? Judecătorul nu se ia după opinia publică. Inculpatul poate să nu răspundă.
Nu conteaza daca justitia il gaseste nevinovat, odata ce omul e perceput ca fiind vinovat datorita acestui tip prezentare a cazului el va ramane cu o pata pe care nu o va putea sterge niciodata, asa functioneaza perceptia publica, iar cum acel om traieste intr-o societate, nu in padure, va fi afectat de aceste perceptii, spune tu cuiva sa nu-i pese de ce zic ceilalti cand este marginalizat la locul de munca, la scoala, in societate, iar in acest tip de caz scos in afara societatii.
Da, prezumtia de nevinovatie este in instanta, reporterii fac ce au ei chef, iar cat timp esti intr-un loc public (pe strada) si arunci o intrebare in aer, la care nu trebuie sa raspunda nimeni, atunci ai tot dreptul ca reporter
insa e un rau necesar, fara libertatea presei am fi stat totalitar si cei de sus care fac rau nu ar fi aratati publicului in nici un fel
chiar coria di nord este un caz extrem relativ la treaba asta, medicii fara frontiere S-AU RUGAT de autoritati sa ii lase sa faca operatii de cataracta gratuite, si au facut intr-o saptamana, 3mii, iar oamenii care nu mai vedeau nimic de 30 de ani, plecau urland si cu mainile in aer "traiasca conducatorul multpreaiubit ca mi-a redat vederea", cu toate ca el e de vina ca nu exista suport medical si doctorii aia au trebuit sa se milogeasca ca sa faca un gest umanitar
BINENTELES ca unui PESEDIST CA TINE cand i se spune ceva de libertatea presei, ti se rascoala tarata in tine pentru ca NU VREI ASA CEVA, asa ca dai "nefolositor si eronat" la un raspuns cat se poate de valid
asta nu o sa taie libertatea presei, oricat de mult iti doresti tu asta!
Sunt sigur ca stiu mult mai bine ca tine care EVIDENT nu suporti asa ceva, ca orice alt pesedist!
Pardon, acum stiu raspunsul, BINENTELES CA NU STIU ASA CA TINE
pentru tine ca pesedist E O DURERE TOTALA, ca NU POTI SA FURI ATAT CAT AI VREA fara sa fii aratat cu degetul la televizor
pentru mine E O GARANTIE A LIBERTATII oricat ar mai calca in strachini cate un reporter, e un rau necesar
da, stiu ca razi a plans, imi pare BINE ca te-am facut sa simti asa!
Saracutul de tine, incearca la tine sa ma provoci si nu tine
DAAAA, ras cu lacrimi ca nu iti merge FURTUL si MINCIUNA propagandistica, oricand iti da mama
Vorbeste cu toti dintii in acelasi timp ca nu ai nici un sens!
LisaJulie întreabă: