| ioanaisfetcu a întrebat:

Dan Puric, un inadaptat al societatii noastre.

Cum comentati?

9 răspunsuri:
| trafikantu a răspuns:

Cine`i ala?

| trafikantu a răspuns (pentru ioanaisfetcu):

LOL, nu ca nu as stii sa folosesc gugalu` da` cred ca ti-am raspuns la intrebarea ta prin intrebarea mea... daca intelegi aluziawinking

xoxo

| moldovan4ac a răspuns:

Nu am auzit de el, dar "tanarul" are ceva activitate.

| Hombre a răspuns:

De ce "inadaptat"?

| AlexanderM a răspuns:

In ce sens inadaptat? Se poate numi si asa dar folosind un sens bun al cuvantului inadapat.

| ioanaisfetcu explică (pentru AlexanderM):

Un om corect si cinstit, cu frica lui Dumnezeu, naufragiaza pe o insula unde se afla o sleahta de banditi, formata numai din criminali si oameni violenti. In acest context, ce inseamna a te adapta si consecintele ce decurg din asta sau situatia inversa, de inadaptat!
Cu un efort de imaginatie, sa ni-l inchipuim si pe Dan Puric in spectrul societatii romanesti. Sper ca s-a inteles cam care-i sensul cuvantului inadaptat.

| AlexanderM a răspuns (pentru ioanaisfetcu):

Cat se poate de clar. Nu mai e nevoie de raspuns la intrebarea ta.sigur ca este un inadaptat,am citit ambele carti, mai mult sau mai putin "scrise" de el,cred ca stii la ce ma refer, un fost ateu care a gasit calea catre credinta. Sincer acum nu stiu ce sa mai cred, circula destul de multe zvonuri cum ca ar fi mason.de fapt chiar recunoaste ca este membru al unui club din Italia, dar nu recunoaste clubul ca fiind masonic.