| BitchInRedDress a întrebat:

De ce barbatii sunt considerati inutili de catre societate? Unii dintre ei se lasa calcati in picioare... dar ca de obicei noi trebuie sa răbdam totul pentru ca suntem "bărbați"

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Pai barbatii nu sunt inutili ci doar dispensabili. Este nevoie de barbati ca sa moara pe front, sa faca munci grele, sa satisfaca nevoile femeilor sa fie dispusi sa se sacrifice pentru femei si copii, sa ofere, sa fie generosi fara sa astepte nimic la schimb, sa accepte sa fie jigniti de catre femei, sa nu aibe standarde sa plateasca femeia sa stea cu el, sa piarda absolut totul in cazul unui divort si multe, multe altele. Dar toate astea nu il fac inutil ci mai degraba societatea si femeile îi cer sa fie sluga pe gratis si sa se multumeasca cu acest statut! Dar nici de femei nu este usor! Femeile sunt ultra dependente de aspectul fizic si de tinerete ( ca asta vor barbatii aia atractivi si bogati), sa aiba reputatie buna ( barbat cu multe femei la activ este considerat seducator sau alpha male in timp ce o femeie cu multe maciuci la activ este considerata courba), ca femeie eti tot timpul in pericol sa fii violata sau agresata sexual, ca femeie trebuie sa fii mega atenta ce partener iti alegi ca sa nu devi single mum, ca femeie pentru a ramane competitiva fata de alte femei trebuie sa cheltui bani multi pe machiaje si operatii si haine, ca femeie este foarte dificil sa fii mama si casnica si sotie in acelasi timp si multe altele. Dupa cum vezi fiecare sex are de infruntat asteptari sociale si standarde din partea celuilalt sex.

36 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Când stai doar cu persoane care nu te apreciează, așa ajungi, să gândești.

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Daca esti barbat de ce te cheama *** in red dress sad
intrebare mai proasta ca asta nu puteai sa pui, cum sa fie barbatii inutili?
tine minte o vorba: "barbatul e un lux pe care nu orice femeie și-l permite" fara barbati lumea n ar fi cum e acum, el e baza
hai noroc
si nu mai pacali lumea cu "iusărneimu" ala ca astia zic ca esti fomeie

| BitchInRedDress explică (pentru jonnybaiatbun69):

Barbatii sunt facuti carpe de femei, nu vezi ce se intampla pe internet?

| jonnybaiatbun69 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Da mi un exemplu

| iulia0514 a răspuns:

Asta e doar părerea ta! Sincer habar nu am de unde le tot scoți:[

| Antonia5911 a răspuns:

Numai barbatii care au un caracter josnic și urat sunt considerați inutili

| johnnny123 a răspuns:

Iar ai început cu generalizările stupide? Doar pentru că tu ești considerat inutil (sau așa te simți tu), nu înseamnă că toți bărbații sunt considerați inutili.

| BitchInRedDress explică (pentru Antonia5911):

Tipic ție sa spui asta

| BitchInRedDress explică (pentru iulia0514):

Din cauza societatii. Bineînțeles

| Cinic a răspuns (pentru Antonia5911):

Sa iti traduc ce ai vrut sa spui de fapt : Numai barbatii urâți si saraci sunt considerati inutili. I fixed for you.

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Dacă asta e părerea ta înseamnă că mai ai mult de învățat! Bărbatul e la fel de indispensabil ca și femeia unul fără celălalt nu putem exista cred că ai auzit de yin și yang deși ma înșel că altfel nu ai pune astfel de întrebări! Nu știu ce ai pățit ce traume ai dar cu asta de gândire nu poți evolua tu ca persoana în primul rând!

| BitchInRedDress explică (pentru Cinic):

Logica femeii, la ce sa te astepti din partea lor

Uimitor. Uimitor ca imi vorbesti de evolutie cand tu ai impresia ca a trăii inseamna casatorie, sluga, serviciu, plozi, si bătrânețe. Viata e mai mult de atat, dar nu are rost sa iti dau detalii. Oamenii de rand nu vor intelege mentalitatea mea.

Asta voiam sa scriu, dar sigur imi ștergea intrebarea. Detinatorul site-ului e sexist. Dar cand o femeie scrie lucruri misandriste nu zice nimeni nimic. A naibii societate

| Cinic a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Este perfect acceptabil social sa razi sau sa umilesti un barbat, mai ales daca esti femeie. Este ok sa razi de un barbat ca este urat sau sarac. Dar daca tu zici ca nu iti plac grasele sau single mums sau daca nu esti de acord sa platesti absolut tot pentru o femeie doar pentru ca exista esti misogin. Din pacate asta este realitatea.

Eu am vazut pe Facebook o tanara care muncea (cel putin asta părea, putea fi regizat) la salubritate (gunoier) si toti spuneau ca e strong si independenta. Foarte bine. Nu am nimic împotrivă. Dar stii ce ma deranjează? Ca daca un barbat se ocupa cu salubritatea e automat considerat bun de nimic, asta a fost prost la învățătură, invata maica sa nu ajungi ca gunoiul ala. Etc

| Cinic a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Din nou! Asteptari sociale. Barbatul trebuie sa fie inalt si frumos si sa fie bogat. Daca nu are bani si mai ales daca nu vrea sa cheltuie banii pe mofturile unei femei, este considerat un ratat si un zgarcit. O femeie single mum cu 3 copii din 3 tati diferiti care lucreaza la khaufland este considerata puternica si independenta si o victima a patriarhatului. Oricine este de vina pentru situatia ei, doar ea nu este de vina.

Din păcate ai dreptate noi ăștia cu mai mult de 2 neuroni nu te vom înțelege niciodată! Și înainte de-a face anumite afirmati despre o anumita persoana asigurate ca afirmațiile respective sunt corectewinking

Ai incercat o tentativa de gluma si ai masacrat in schimb gramatica. Tipic

Nu știu dacă ai observat dar site-ul TPU îți modifica anumite cuvintewinking nu a fost o tentativa de gluma a fost adevărul și dacă stau sa ma uit pe postările tale o sa găsesc o gramada de greșeli gramaticalewinking

Pai uita-te. Te opreste cineva?

Am lucruri mai bune de făcut ca de exemplu să-mi trăiesc viața fără să-mi plâng de milawinking

Cand esti intretinuta cred si eu

Aha deci ma întreți tu cumva si nu știu eu? Dacă e asa du-te tu mâine la lucru în locul meu sa stau și eu pe TPU toată ziualaughing

| Kufu95 a răspuns (pentru iulia0514):

Cum de unde? De la Andrew Tate, idolul lui.

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Sclavul femeilor

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Du-te la el, să îți dea de mâncare și lasă oamenii, care știu să inteacționeze cum trebuie în pace, fără să trăiască în stereotipuri ca tine.

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Niciodată nu mi-ai placut, tu si răspunsurile tale idioate

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Vei vedea tu mai târziu, nu acum cum e viața de fapt. Nici nu mă interesează, că îți plac sau nu, îți dai seama, mă apucă plânsul, dar din moment ce sunt mai multe persoane, care observă cât de mult greșești, deja problema nu mai e la mine.

| eliancodrut a răspuns (pentru Antonia5911):

Din pacate im mintea majoritatii femeilor asta este oglinda barbatilor. Numai ele sunt fara de pacat.