Întrebare recomandată | LanguageMaster a întrebat:

De ce durează 2-3 săptămâni ca să se aprobe creditul la bancă?

Răspuns Câştigător
| 4StarLight a răspuns:

De ce nu te informezi înainte de a arunca nişte vorbe!?
Nu înţelegi că atunci când faci un împrumut trebuie să se asigure că îl poţi achita până la capăt? Altfel ei ies în pierdere şi vor avea şi ei nişte explicaţii de dat, nu vor mai avea din ce să le plătească salariul, ăsta este riscul!
În plus nu ştiu cine ţi-a băgat în cap ideea că banii se fac în bancă! Sunt nişte procese foarte greoaie, așa îmi iau şi eu mașină de bani şi îi fac acasă!
Încearcă să nu vorbești despre ceva ce nu ştii!

Răspuns Apreciat de Editori
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sunt multe cereri si conducerii ii este frica sa lase decizia la nivelul primar. Si atunci, deasupra ofiterului de credite, se afla supervizorii care sunt mai putini decat ofiterii de credite si dureaza mai mult. Mai mult, unii nici nu vor sa aprobe pana nu vad hartia. Adica le vin actele in format digital dar ei nu vor si asteapta posta rapida sa vina cu actele.

6 răspunsuri:
| ABCD122 a răspuns:

De-obicei fiindcă sunt multe cereri.

| 4StarLight a răspuns:

Creditul din bancă nu este chiar o sumă mică, sunt mulţi bani şi trebuie să se facă nişte acte pentru a arătă că ţi-ai plătit toate ratele la timp, că poţi achita acel credit, dacă mori înainte să-l achiţi atunci banca va ieși în pierdere! Ei îşi asumă un risc foarte mare şi trebuie să se asigure că poate fi achitat de aceea ia atât de mult!

| Axelrunda a răspuns:

Pentru ca banca vrea de fapt sa vada daca merita sa,, investeasca'' in tine.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Axelrunda):

Sa investeasca ce? Hartie colorata.

| Axelrunda a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Cu asta m-am referit, ca daca merita sa iti deie tie bani. Vor sa vada daca esti capabil sa platesti creditul inapoi. Cu investit se stie ca se refera la ati da bani, ca se le dai tu mai mult cu interes.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru 4StarLight):

Ce risc isi asuma banca? E asa greu de tiparit bani?