Da,mulți nebuni la volan. Iar psihiatrii îi declară pe toți sănătoși.
Cine crezi tu că filmează? E confidențial.
Daca s-ar filma ar trebui sa fie analizate apoi de o comisie ceva pe baza filmarilor si sa astepti raspunsul dupa mult timp daca esti considerat apt, s-ar bloca inscrierile catre scoala auto la cati candidati sunt, ar iesi o nebunie totala + de asta ca e confidential totul ca iti dai datele personale, detalii personale cand discuti cu medicul ala care isi stampileaza foile. Isi dau seama si medicii aia cu cine stau de vorba dupa cateva replici si mici testari ca nu suferi de autism sau alte boli care ar pune in pericol siguranta celorlalti, daca treci de acele teste intr-un mod lejer e clar ca nu ai probleme, aia care sunt cu adevarat dilimache au de mult dosar si au dreptul de a conduce suspendat, in trafic intalnesti mai multi prosti decat nebuni iar prostia din pacate inca nu este un criteriu de departajare atunci cand dai, unica solutie de a il bloca pe prost sa conduca sunt cele 2 examene.
Pentru că un test psihologic făcut pe bune ar trebui să fie făcut pe bune iar asta ar insemna monitorizarea in decursul anilor a subiectului respectiv să știi despre el foarte multe lucruri că așa dintr-o cărticică să îl pui să aleagă care dungi seamănă cu care alte dungi nu are nici un sens nu cred că poate releva cât de criminal este omul respectiv.
Ci doar dacă l-ai putea trece printr-o hipnoză să il pui să conducă pe un drum cu racheti prin Bulgaria care sar pe burtă pe mașînă care trag cu pușca in mașină care pun cauciucuri pe drum care au salvari si iau oamenii din masini si ii bat si ii baga in salvari
si să vezi cum ar reacționa in acel moment dacă devine omul care ar vrea să se jertfescă pe el ca să ii salveze pe alții
sau dacă tine la viața lui mai mult de cât la a pasagerilor din mașină.
Sau să ii dai o parola să il bagi intr-o groapa sa nu stie când e noapte sau zi sa il tii acolo sa ii faci apa sa curga pe un perete sa aiba macar apa gen ca si cand ar fi plouat sa manance gandaci 5 zile si sa ii dai o parola prin pe care sa o poata folosi si in cazul in care spune parola atunci sa piardă testul si să nu ia carnetul
asa mi-a spus mie un amic psiholog că a fost el testat când s-a angajat undeva intr-un loc foarte interesant si serios unde trebuia sa aiba grija de integritatea a unor oameni care făceau lucruri extrem de serioase.
Cum poți ști ca psiholog dacă omul respectiv nu se abține câteva minute să nu mai fie nebun si se preface că este mâță blândă, Cunosc o șoferiță care are si copii care defață cu mama si cu copii ei a zis că și așa viața este de cacauă de ce să se mai chinuie și copii că ea caută un TIR să intre in fața TIR-ului să ne omoare pe toți
Cunosc o altă șoferiță care si-a băgat singură cuțitul din cauza unei deceptii de 30 de ori in mana stângă sa intepat de 30 de ori in mâna drepta
cunosc o soferița care tot asa din cauza unei dezamăgiri a iesit pe dinafara geamului si m-am bătut cu ea să o trag înaunru că ea avea 100 Kg si 1, 6metri inaltime
apoi ma taiat cu ghiarele pentru că nu am lasat-o să se sinucida
Cunosc o altă șoferiță care când am avut eu un accident vascular o hemoragie foarte puternica eram sa mor mi-a curs 2 litri de sânge in 16 secunde tâjnea sângele din gâtul meu ca la robinet si i-am spus să cheme salvarea sau sa mă ducă la spital si soferii ar trebui sa stie să acorde primul ajutor sau măcar intr-un fel moral ar trebui măcar să sune la salvare si mi-a spus de ce să sune ea de pe telefonul ei la salvare ca să o ia cei de la 112 la ochi apoi când o să aibă nevoie pentru ea să nu o mai servescă cu nimic asa că nu a vrut să cheme salvarea.
Este foarte greu ca si psiholog să îti dai seama despre un om dacă este intreg la minte
APOI DACĂ TU CA PSIHOLOG PARTICULAR NU II DAI HARTIE CA SA POATĂ SĂ ÎSI CUMPERE ARMĂ DE FOC PISTOL SAU SĂ IA CARNETUL
AR PUTEA SA TE DEA IN JUDECATĂ
si tie ce îți iese la afacerea asta
dar oricum poate să mergă la alt psiholog mai da 90 lei mai este evaluat inca o data
apoii următorul psiholog gata ii da hartie
DAR CE PSIHOLOGUL ESTE VRE-O AUTORITATE!?
CINE ESTE PSIHOLOGUL este doar un fel de sperietoare de ciori un fel de om de paie!?
ce autoritate este psihologul că intră tot la MAGIE VRĂJITORIE CA SI COD CAEN
la oficiul comerțului dacă vrea cineva sa isi facă cod caen este firma atelier de ghicit in palmă sau de vrăjitorie sau de magie sau de psihologie este acelasi cod caen
ca si când te-ar trimite la vrăjitoare
mai bine trimetea la NEUROLOG LA O COMISIE CU 3 NEUROLOGI 3 NEUROCHIRURGI 3 PSIHOLOGI 3 CRIMINALISTI 3 PSIHIATRI
si acum dacă trecea de acestă comiseie ca la probatiune la care ar fi trebuit sa se prezinte o data pe saptamana sa stea cate o ora cu ei timp de 1 an
atunci sa aiba voie sa ia permisul de conducere
si doar cei ce au un loc de muncă cei care demonstreaza că isi câstigă existenta prin munca cinstită
cei ce demonstreaza ca isi aduc aprotul la viata sociala culturala si isi indeplinesc indatoririle de cetăten merg la vot...
contribuie la cheltuielile casei lor
Nu așa orice criminal cămătar mafiot bombardier care nu a muncit nici o zi in viața lui să poată să ia carnetul.
Eu am văzut oameni care nu știu să citescă si care nu cunosc semnele de circulație că au permis de conducere. Eu am luat permisul acum bătrân că aveam o boală mă mișcam prea repede la traseu si nu ma uitam in oglida din dreapta miscand capul sau câte o data politistii considerau ca eu nu acord prioritate chiar daca eu aveam o gramada de timp sa trec din punctul meu de vedere ei considerau ca eu nu am timp sa trec si imi tot calcau frâna si eu dădeam de permis intr-un oraș de provincie unde dacă cădeam de 3 ori gata trecea 1 an de zile pentru că in acel oraș se organizau in decurs de 1 an doar 3 sau 4 trasee iar pe unul il pierdeam pentru că mereu cum cădeam de 2 ori asa era bafta mea cum trebuia sa fac scoala din nou că imi expira dosarul. asa ca eu indecurs de un an daca apucam sa dau de 2 ori traseul. IAR ASTA FĂCEA CA EU SĂ FIU CONSTRÂNS SĂ MERG CU ALȚII CU MAȘINA SĂ FIU CĂRAT IN MEDIE 100 000 KM / AN pentru că veneau oamenii care aveau nevoie să ii ajut cu câte ceva mă luau ca si pasager până la sighetul marmatii baia mare constanta mangalia baia sprie oradea Vaslui Arad Suceava Timisoara Iasi geneva arau zurich elvetia Grecia pe unde aveau nevoie de mine așa că am văzut prostiile a multor tipuri de șoferi dintre care aș putea să enumăr
unii nu cunosc deloc semnele de circulatie altii nu stiu sa citesca
atlii cred ca au dreptul lor si sa se dea la oparte TIR-ul care vine din sens opus sa intre inapoi pe banda lui in curbă ca e dreptul lui să mergă pe acolo si se prefac că o să se ciocnescă cu tir-ul respectiv
altii intre Braila si autostrada soarelui soseaua mortii si intre poitesti si Craiova este traditional sa se depasesca sa depasesca cu ochii inchisi adica dacă depășește unul depășesc o grămadă fără să vadă dacă mai vine cineva din față fac trenuleț când depășesc
mai sunt vitezomanii si unele femei care in loc să frâneze când văd pericol ele accelereaza
dar cel mai grav mi-se par femeile care atunci când face unul la stanga sau la dreapta se duc cu viteză până in fundul lor si se așteaptă ca acel conducător care sa infpt in intersectie putin a inceput să o ia la stânga sau la dreapta chiar să poată sa isi facă manervra
asta m-a speriat in ultimile zile am mai mers ca si pasager cu una care nu dorea deloc să ia in considerație ca ar putea sa ii moara motorul celui din fata sau sa gasesca strada infundata pe care doreste caonducatorul auto din masina din fata sa intre si sa nu aibe unde sa intre ea se ducea cu 70Km la ora peste el buluc
si doar norocul făcea ca masina din față să aibă unde să intre sa se incadreze să se teleporteze din fata ei că altfel dacă cumva nu se misca instantaneu sigur producea un accident intra in fundul lui il busea sigur de tot. si acea femeie sigur o sa il buscesca pe unul ca asta este boala ei.
Sau mai am pe un handicapat mintal din punctul meu de vedere este prieten cu mine bâlbâit rău de tot tincet la minte
el este AUTIST sora lui este Autistă
greu tare reusesti sa vorbesti cu el trebuie sa il strigi ca sa vina pe lumea acesta
chiar daca te uiti in ochii lui el nu te aude daca nu strigi numele lui apoii se concerntreaza putin si te ascuta dar dese ori pierde ideea
si are permis de conducere
dar el chiar este un autist adevarat
Nu spun ca nu este destept omul dar este pe alta lume, el este inginer mecanic, dar nu este printre noi ca si când ar trebui sa ciocăni la ușa ca si când ar trebui să il tragi de minică ca să vină printre noi ca să ne aloce noua oamenilor din jurul lui atentie.
si dacă il tragi de mânică sau il strigi atunci devine om normal doar pentru câteva minute apii iar se duce in lumea lui.
Acest autist am mers cu el ca si pasager mereu dar mereu mereu mereu in curbe merge cu 2 roti pe exteriorul curbei pe lângă asfalt pe acostament.
PROBLEMA ESTE CĂ ACEST AUTIST FACE SI CHESTII DINALEA DE NEFĂCUT DEPĂȘEȘTE PE CONTRASENS coloane intregi
de si strig la el să nu depășescă coloana că nu ne grăbin nicăieri el conduce in lumea lui
si intră pe contrasens depaseste 100 de masini apoi ne bagă pe toți in botul unui TIR CARE URCA SI CARE ATUNCI CÂND NE-A VĂZUT A TRAS FRÂNA DE MÂNĂ care TIR circula regulamentar.
Si inainte de impact acel TIR chiar a oprit de tot nu se mai invârtea roata că a văzut că intrăm in el.
Si eu am strigat la autist TREZIREA FRÂNĂ FRÂNĂ FRÂNĂ opreșțe oprește dar autistul a condus in continuare in lumea visului in lumea lui si a intrat in TIR exact ca si când ar fi fost drumul liber cu 70 Km la oră fără să schițeze nici un fel de urmă de atentie ca și când nu ma auzit
se comporta exact ca si când nici nu ar fi acolo
ca si când nu s-a întâmplat. nimic.
Iar o fata si-a spart craniul dar nu a murit, o femeie care era in mașină si-a rupt mâna și piciorul
Si el intreba dar ce sa întâmplat.
intreba ce sa intâmplat când eu strigasem la el că stop frână frână
el atunci se trezise la realitate atunci după accident revenise printre noi
si nu poti sa spui că era drogat sau beat pentru că nu bea nu fumeaza nu se drogheaza
dar așa este el si totusi dupa acest accident in care a avut dosar penal acum tot i-a dat carnet de conducere si tot conduce masini
MAI STIU OAMENI CARE AU CARNET DAR EI NU VĂD SEARA SI NOAPTEA
MA AM FOST PASAGER PE LA OAMENI CARE MA INTREBAU PE MINE CE CULOARE ESTE LA SEMAFOR
SI MI-AU SPUS CĂ EI NU VĂD CULORILE
că ei sunt daltonisti si au permis de conducere de peste 40 de ani
mi-au spus că văd viața în alb și negru
Si de mai multe ori mi-sa intâmplat să fiu intrebat ce culoare are semaforul si mi-s-a spus că este daltonist.