Pentru ca societatea produce boi buni de pus in jug care nu trebuie sa gandeasca. Se fac niste excitatii o data la 4 ani cand cica iti hotarasti viitorul prin vot si in rest nu trebuie decat sa fii tinut ocupat si inspaimantat de ziua care vine. Asta indobitoceste.
Frică, prostie, slăbiciune, complacere... depinde la cine te referi. Scârbos e când ajung chiar şi inconştient să încerce să-şi ascundă ignoranţa prin fel şi fel de sofisme. Important e să nu plouă în gât.
Pentru ca omul e o fiinta emotionala care actioneaza pe baza memoriei de lunga durata si ca sa schimba o iponie trebuie sa scimbe credinta si sa se considere defect de asta omul nu se schimba niciodata ca e acest ego care apara personalitatea actuala
http://www.descopera.ro/......eaza-viata
Cred ca intelegi la ce ma refer, din moment ce sunt alegeri parlamentare...
Vorbeam, daca pot spune asa, cu niste psd-isti setati si le argumentam orice comentaiu. Deci aveam dovezi in toate privintele ca nu merita, dar ei raspundeau clar si fara niciun fel de rusine: "Eu tot PSD votez". Adica bai, cat de "un termen adecvat" sa fii incat sa raspunzi cuiva care ti-a argumentat toate contra-atacurile cu "Eu tot asa fac", gen chiar daca ai dreptate, nu-mi pasa. Fac sa fie gresit, de data asta doar ca sa fie in ciuda ta!