Nu este normal acest lucru. Maine poimaine vreti alcool si la teatrul de copii sau la gradinita ori cresa.
Conform regulamentului institutiei de stat, nu se vand bauturi alcoolice la salile de teatre, de spectacole, de concerte si mai ales la cinematografe pentru a putea evita de eventualele scandaluri!
In alte state exista bar la sala de cinema, dar este in incinta si nu ai voie sa iesi cu bautura afara de acolo.Nu stiu de ce nu au sin RO probabil ca asa e RO tara minunilor au aia o gandire de sta mata in coada .Vad unia pe aici cum adica pai ce nu-s copii peacolo.Asa si daca is copii care ar fi problema? Adica tu sa spun ca ai fai casatorit ai copii acasa, gata sa mai bei o bere nu mai bei un vin ca ai copii acasa sau cum? Astea e o gandire gen RO numai la noi vezi asa ceva. Apoi unia spun vai face lumea scanda.In primul rand la orice bar ar fi aia nau voie sa te mai serveasca daca esti beat, deci ar trebuie sa fie bar si la sala de care spui.Eu nu vad nici un motiv pentru care nu ar putea fi.La un supermarket sunt bauturi alcoolice? Sint asa si la supermarket nu intra copii sau ce vor unai sa spuna ca eu nu prea pricep Deci in RO nu sunt ca asa is romanii, asa is legile la noi prost facute, negandite
Si la teatru de copii de ce n-ar putea sa fie bar? Daca faci afirmatii ar fi frumos si sa explici de ce nu ar putea fi.Eu cred ca ar putea fi si e si logic sa fie.In primul rand la teatru de copii nu merg copii singuri, deci merg insostiti de parinti, parintii is adulti, unia se plictisesc poate si se mai poate relaxa la un bar daca ar fi acolo, copii stau sisi vad de teatru lor si asa mai departe.La gradinita nu are cum sa fie si nici la cresa pentru ca acolo is numa copii, eventual aia care lucreaza acolo si aia nau voie sa consume bauturi alcoolice, iar copii la fel.Deci cam asa sta situatiunea, cam asa se explica, cam asa se gandeste o lege si se aplica.La bar daca e cinema sau teatru sau e supermarket, in toate aceste locatii intra si copii, deci daca incearca sa cumpere nu li se da.Si bauturi is peste tot, asta ce inseamna ca gata unde intra copii la revedere nu-i voie sa se vanda bauturi sau care e logica ca eu no vad.Dar daca ai acasa copii ce faci gata nu bei acasa deloc sau cum?
Conforma regulamentelor facute de niste ingramaditi da nu ai voie sa faci nimic in tara aia, trebuie sa muncesti numai si aia care fac legi sa te fure.Care e logica in legile din RO? Cind faci o lege trebuie sa o gandesti corect? Si care e logica ce fel au gandit idioatii aia care au facut legea asta? Iti zic eu au bagat-o asa din plesneala, au zis aaa is copii gata nu-i voie de parca daca esti acasa, ai copii nu mai bei, sau de parca copii nau voie sa intre in magazine ca se vand bauturi acolo legea lu mos peste. Legea trebuie facuta altfel, gandita nu dictata de toti papagalii ce conduc RO.Despre ce scandaluri vorbesti? Stii ce spune legea sin RO referitor la persoanele in stare de ebrietate? Daca te vede ca esti beat legea zice ca nu ai voie sal servesti, asta oriunde ar fi.Deci ce scandaluri, despre ce vorbesti acolo? In plus pe la sali de cineva teatre e politie de obicei, sau ar trebuie sa fie.Institutia de stata din RO e o balaceala, legi de doi lei aruncate asa pe negandite
Interesant pct de vedere loc public este si restaurantu si baru, tot locuri publice is.Si daca te imbeti la cinema la restaurant nu ai voie sa inteleg sau cum? Nu ai voie sa te imbeti nicaeri in locuri publice, asta asa ca idee, asa spune legea.Ba legea zice ca cel care vinde nu are voie sa-i vinda unuia care e beat, sau aburit deja.
Dupa mintea ta eu zic sa bage si droguri, cateva dame de consumatie si un transexual doar asa sa-ti faca tie pe plac
Locul public este inclusiv si trotuarul pe care mergi..cinematograful este un spatiu inchis cu un numar destul de mare de oameni, ce s-ar intampla daca unu' beat ar deschide un foc de arma, imagineaza-ti. ceva asemanator s-a intamplat in California acum cativa ani (a fost atentat terorist) dar totusi, hai sa mergem la film sa ..ne imbatam!
Sticlele de bautura nu-s persoane, nu-s dame de consumatie si nici trans cum zici.Bauturi sunt peste tot pe unde intra si copii, deci nu vad legatura cu ce spui.Eu am explicat logic ca nu ar avea de ce sa nu fie.Acum o sa spui pai e logic sa fie si dame de care spui tu.Nu aia nu-i logic deloc, aia e magarie, un copil sal vada pe tacsu ca sta cu o pipita la bar nu cred ca este un ex bun.Dar sal vada pe tacsu ca bea o bere sau un vin aia e ceva normal l-a vazut de atitea ori si acasa si poate la petreceri, ca urmare ce eu am spus mi se pare normal.Deci nu e vorba aici de emi place mie, daca ar fi dupa mine ar da astia falimentu cu bauturile la cit beau eu deci eu nu beau deloc, poate la anul nou si mai stiu eu cind.Aici era vorba de o discutie generala si nu venim fiecare cu cei place, trebuie sa stabilim niste reguli dupa o logica, ceva normal.Copii pot sa vada pe parinti ca beau pentru ca iau vazut si acasa, dar nu-i acelasi lucru sa-i vada la o partida de sex, mai ales cu persoane straine, unde mai pui ca prostitutia in ro nu-i legala, deci eu nu-s pentru chestii ilegale.Din ce stiu bauturile is legale. Drogurile la fel is ilegale deci nau ce cauta nicaeri.Deci dupa mintea mea eu zic ca e bine ce spun. Daca tu crezi ca bat cimpii ar trebuie sa si argumentezi asta cu ceva chestii logice sau de bun simt.
E absurd sa vrei bautura in locurile indicate mai sus. Dar daca as putea sa pun 100 useri de incredere TPU sa voteze nu stiu daca ai primi vreun vot poate doar pe al tau in privinta a ce zici
Userii TPU is majoritatea plozi, din astia de 11-12 ani, deci ce sa voteze? In sf daca asa ganditi voi fiecare cu cit si ce poate. Uite in statele unite la cinema este bar ok? Si sa nu vii sa imi spui ca aia au legi aiurea, facute la plesneala.Aia au legi gindite de sta mata in coada nu-ti vine sa crezi cum si cand le-au gandit, au legi de sute de ani si is mai bune decat oricare una noua. Daca aia or fi idioti si noi restul aia desteptii asa o fi.Eu nu am spus sa pui oamenii sa voteze, am spus explica, arata de ce e cum crezi sau cum spui tu.Deci foloseste cuvintele tale, gandeste tu si spune uite eu cred ca asa e bine pentru ca ....bla bla.Eu ce am spus is cuvintele mele,cum vad eu cum gandesc. Odata ce copii merg la restaurant,unde lumea bea, maninca, deci ei merg cu parintii bineinteles, la cinema de ce n-ar putea fi? Ca sunt copii? asa si la restaurante aia ces? Eu nu vorbesc frate de tot poporu, ca daca ai pune poporu sa voteze ar iesi o balaceala, de aia si is legil asa proaste in ro.Pai tu pui poporu sa voteze, sau sa faca legi sa fim seriosi.Asa hai sa mergem la o inchisoare ca vorba aia si aia voteaa in ro si sa vedem ce voteaza aia nu? Nu merge asa, dreptu de vot trebuie sa il si meriti, nu vine si voteaza oricine, care cum i se scoala.Stii inainte nici eu nu intelegeam cum dracu voteaza americanii, spuneam cei si magaria aia la ei dar se pare ca aia care au gandit modu ala de vot acu sute de ani erau nu mai destepti fata de romani erau genii pe linga romanii si restul lumii.Deci oamenii aia de 2-3 sute de ani.In america nu se lasa poporu sa voteze sa aleaga cine sa-i conduca.Deci nu veni sa imi spui mie de userii de pe TPU, nu veni nici sa imi spui de cei care administreaza acest site.Tu stii ce se intampla pe aici asa ca idee? Uite iti spun doar atit.Reclama raspunsu meu dat acum asa pe orice motiv si o sa fii surprins sa vezi ca administratorii acestui site o sal stearga deci cum poti sa vii sa spui voteaza userii, pai aia cine is, ce stiu, ce pregatire au si asa mai departe.Cind vrei sa votezi ceva mai trebuie si sa mai gandesti nitel, parerea mea .In RO sin general in UE is legi si naspa si pe care nu le respecta lumea. Dupa cum am spus eu nu-s bautor, vorbesc f serios, dar nu pot sa viu si sa zic nimic nici un bar, gata is copii sau mai stiu eu ce.Pai asta nu e normal, trebuie sa fii realist, sa fii cinstit, nu sa tragi doar pentru tine ca asa iti place tie.Cam asa trebuie sa gandeasca oamenii daca vor sa schimbe ceva.Nu vorbim doar de chestia sat cu bautura, vorbim in general.Cine sa vina sa voteze aia care aleg psd indif ce s-ar intampla nu vezi ca lumea in RO voteaza hotii,deci le plac chestiile astea, ei asta vor, ei voteaza pe aia ca si ei viseaza ca poate poate ajung si ei sa roada ceva condva, ori nu stiu.Ce sa voteze lumea legi care te invata sau care arata numai asistente pe la tv si de la car copii invata ce sau viseza ce? sa devina si ele asistente, toata lumea vrea sa fie asistenta, toti barbatii sa aiba bmw Uite ca deja o dam in altceva.Deci nu e absurd ce zic eu. Absurd este sa votezi ca puscarias, cum adica ai drept de vot tu ca ce ca infractor sa fim seriosi omule.Normal ca nas primi vot, aia care mai gndesc cit de cait is dati deoparte, nu-s doriti nici de popor nici de cei care conduc acest popor.
Nu mai vorbi aiurea pe aici ca oricum parerea ta nu conteaza. Am vazut esti acel user care ar dori bauturi alcoolice la teatrul de copii, crese ori gradinite. Deci tu vrei chiar in nasul copiilor alcool nu ai nici o credibilitate
Cred ca ai ceva probleme nu stiu daca de gandire sau de alta natura dar cu siguranta ai ceva.Cu bautura in nas cei aia? Vrei sa spui ca tu acasa nu ai bauturi? Interesanta chestie. Oamenii care au copii te intreb au acasa bauturi? Te asigur ca au, altii au chiar bar acasa cu o groaza de sticle si bauturi diferite, deci este nu in nasu copiilor este la mina lor.Nu mai veniti cu povesti ca va faceti de ras.Tot continui vad sa spui altceva de cit eu te intreb.Parerea mea nu conteaza, dar tu ce parere ai? Tu nici parere nu ai, sau daca ai una nu dai nici o explicatie, pur si simplu spui da sau ba asa ca un robot, dar sa dai o explicatie te depaseste cred.Imi pierd timpul cu tine aiurea pe aici e ok imi vad de treaba ca cei cu ochelari de cal nu mai ai ce le face.Numai bine, spor la dat cu parerea fara explicatii, alea nu-i nevoie
Esti un om de nimic. Am impresia ca incurajezi si bautura la volan cu copilul pe bancheta din spate. Esti pur si simplu sub orice critica. Rusine sa-ti fie. De ras te faci tu martalogule atata timp cat incurajezi bautura in preajma creselor, gradinitelor etc. Aici e vorba de ce face omul la bautura penibilule si nimanui nu-i convine betivi in preajma copiilor lor. Dar am impresia ca tu ai si ciroza de la cata bautura ai in cap si nu mai gandesti logic. Esti zero nu reprezinti nimic