Pentru ca asta e legea in RO si nu-i vorba cine a iesit, problema este ca legea este o timpenie in RO, nimic nu are sens, nu are logica, dar astea is legile facute de hoti.In Ro sa fim seriosi din partidele care au fost sau is nu ai ce alege,, doar prafu sal alegi, aia toti is aceiasi oameni, nu-s altii.Azi vin la putere unia, maine vin ailanti si tot asa. Lege mai idioata can RO nu cred ca mai exista pe undeva.Cum adica puscariasii au drept de vot? Pai cum frate sa votezi tu care esti puscarias? Cum am mai spus legi din ro trebuiesc scrise in cartea universului, nu in cartea recordurilor. Legea trebuie schimbata, sa nu aibe drept de vor cei care au probleme cu legea si nici sa poata detine vreo functie publica.Pai acum pe bune ganditi-va si voi, indiferent ca sinteti pesedisti sau ce oti fi cum adica sa aleg pe un infractor? Daca lumea alege infractori inseamna ca asta le place, asta vor, proabil is si ei mici infratori, ori la fel ar face si ei daca ar avea posibilitatea sa ajunga acolo.Tocmai ca populatia din RO aia majoritara,sau majoritara care au votat,nu vor nici o schimbare nimic.Din cei care au votat cei mai multi is hoti,sau daca ei nu stiu inca asta e pentru ca nu au ajuns in pozitia care lear facilita hotia,dar ei is hoti inca nestiuti, hoti nascuti, altfel nu ai vota infractori, sau condamnati si asa mai departe. Apoi mai sunt cei care nu au votat aia sau saturat de toti cei care is acum, deci nu au avut alta optiune, siau dat seama ca indif pe cine ar alege nu rezolva nimic.Deci procentul asta care n-au votat este important, daca se mai aduna sin anii urmatori poate sor mai schimba ceva.Or sa se ajunga la un mom dat ca nimeni sa nu mai mearga la vot si atunci nu ramane decat sa devenim tara nimanui, sa se aplice lega junglei, poate asta ii vom elimina pe hoti.Singura rezolvare pentru RO nu ramane decat o lovitura de stat de catre cineva nu stiu cine ar fi ala, sau o grupare din asta dictatoriala dar populara care sa faca ceva pentru populatie pentru tara.Alta solutie eu nu vad,ar mai fi ca cineva dar care is aia sa ceara alipirea RO la statele unite, insa nu stiu daca primesc aia noi teritorii, dar mai stii. Daca e so luam pe cinstite in RO is majoritari cei care nu is pesedisti, doar ca oamenii is divizati, unia nu voteaza deloc, altii voteaza pe altii numai sa nu aleaga pesedisti.Asta ar mai fi o solutie sa se organizeze si daca is majoritari sa-i elimine pe toti pesedisti, pur si simplu sa-i rastoarne de la putere si sa instaureze un alt sistem, cumva monarhie dar nu cu straini, un roman, cinstit cu capu unde trebuie si care poate fi schimbat ca pe vremea dacilor. Dupa cum stiti regii daci nu erau batuti in cuie, ei puteau fi schimbati oricind daca se observa ca nu se descurca, uneori chiar ei singuri se retrageau daca simteau ca jobu nu-i de ei.Cam asa sta situatia in RO si cam astea ar fi optiunile dupa mine.Omenii nu ar trebuie sa aiba drept de vor asa care cum apuca. Dreptul de vot il ai prin nastere, dar asta nu inseamna ca ajungi infractor si mai ai drepturi.Infractorii nu mai au ce cauta in viata publica sub nici o forma asta e clar.Numai daca arunci o privire la tv iti poti da sema cam ce vor, ce cauta populatia din ro.La tv, in ziare peste tot se baga in fata, se promoveaza cine si ce? Ce vor oamenii astia ceau votat astazi-hotii, si prostituatele asta se promoveaza in RO pentru ca asta viseaza astia ce au fost astazi la vot sa ajunga.Fiecare femeie, fiecare barbat ce s-a dus astazi la vot asta viseaza sa ajunga, ele sa ajunga asistente, adica prostituate si ei sa ajunga parlamentari, primari sa aiba si ei ceva de furat.Cu astfel de oameni nu ajungi nicaeri.Cam rusinos, si cand aud pe unia vai aia nu ne baga in seama, pai sa bage in seama ce frate, niste oameni care aleg infractori, pai voi vreti sa fiti bagati in seama la nivel planetar? Pai daca sinteti scursurile planetei cine sa va bage ma in seama?
Partid care are probleme cu legea? Nu exista asa ceva! Membrii unui partid pot avea probleme cu legea. Te referi, probabil, la PSD. Dragnea nu are interdictie sa aleaga si sa fie ales. Mai mult, lumea a votat cu dreapta si a vazut ca nu au facut bine.
Asta n-am sa inteleg nici eu. Toata lumea vrea schimbare?!?! Schimbarea incepe cu noi! Asa putem sta sa alegem corupti generatii intregi. Ar trebui sa facem ceva! noi! Daca coruptii din parlament nu fac, macar noi sa facem
Cine zice ca un intreg partid are probleme cu legea?
Prajina aia de Kovesi?
Dupa ce a guvernat Ciolos un an, romanii cu creier ar fi votat si cu nazistii ca sa scape de incompetentul Bruxellesului.
Nu ti-or place tie raspunsurile, dar rezultatele astea sunt, obisnuieste-te cu ideea.
Partidele nu au probleme cu legea, candidatii au probleme cu legea, insa iti garantez eu ca cel putin 70% din votantii PSD nu cunosc aceste lucruri si nici nu ii intereseaza
Nu cred ca alegerea politica invalideaza obligatoriu inteligenta unei anumite parti a societatii. Sunt oameni si oameni, si inteligenti si mai putin inteligenti, care voteaza cu acelasi partid, si de stanga si de dreapta. Dar ca sa faci o afirmatie de genul "romanii cu creier ar fi votat si cu nazistii ca sa scape de incompetentul Bruxellesului", banuiesc ca trebuie sa ai ceva carente de inteligenta si probabil de respect si bun simt.
Simplu!
Majoritar, persoanele care au fost sa voteze au fost batranii. In general, batranii sunt conservatori si nu sunt dispusi sa accepte schimbarile.
Pe langa acestea, se mai adauga si lipsa educatiei, incapabilitatea de a alege "raul mai mic".
Sigur nu erai de aceiasi parere cand si stanga, si dreapta au votat la unison cu Ion Iliescu ca sa nu iasa Vadim Tudor. Atunci a fost ok, ati avut creier.
Asta am spus si eu acum desteptule. Cine a gandit un pic, a ales din doua rele, partea mai putin rea.
Si asta e o comparatie potrivita, intre un tehnocrat si liderul unui partid de extrema dreapta? Eu zic sa te mai gandesti, daca consideri ca poti gasi ceva mai bun. Apoi putem sa discutam, pas cu pas, si sa vedem de ce afirmatia ta, din primul raspuns, e gresita.
anonim_4396 întreabă: