anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DE CE MAMELE ÎȘI DUC COPII MINORI LA TATUAT SĂ FACA TATUAJE SI SA LISE BAGE TOT FELUL DE BELCIUGE PIRSURI IN BURIC... NAS URECHI!

Nu cumva ar trebui sa fie ilegal iar protectia minorilor sa fie sesizata de către profesori
Iar copii sa fie luati de către stat!?

Am vazut eu cu ochii ca se practica foarte des lucrurile acestea la un anumit salon de infrumusetare.

Nu ar trebui sa existe o etica ceva reguli sa nu fie mutilați copii până când nu ajung maturi să poata lua singuri decizii!?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pai ei vor sa isu faca seflaughing) daca ai peste 16 ani iti face cu acordul parintilor.

| haileewatson a răspuns:

Tu nu ar trebui oare sa iti vezi de viata ta?

| MorcovMajestic a răspuns:

Pentru ca daca nu o fac, se duc si isi fac singuri pe ascuns sau intr-un mod nesanitar si ieftin la coltul blocululi si pot ramane cu sechele
Mai bine sa faca cu acordul parintelui
Un parinte care accepta chestii din astea castiga mai usor increderea si respectul copilului, copilul o sa spuna mereu ce isi doreste si nu o sa faca prostii pe ascuns
Un copil care trebuie sa faca pe ascuns ce isi doreste NU e oprit de reguli se invata doar sa minta si sa fie smecher
Un pierce nu e capat de lume daca copilul are peste 14-15 ani, se cere buletin si semnatura tutore si uneori chiar prezenta lui, gaurile facute la varsta asta se mai inchid in cativa ani daca chiar nu le mai plac la maturizare
Tatuaj nu iti face nimeni sub 16 si chiar si asa tot semneaza parintele pana la 18
Eu nu numesc asta mutilare
Mi se pare cel mai grav ca se fac cercei la fetite de un an fara voia lor si alea uneori sunt permanente

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Pai tu ce pazesti? Fa-le reclamatie!

| BogdanM275 a răspuns (pentru haileewatson):

Dece?
Ai impresia ca acest fenomen anormal, este unul acceptabil și normal?