Tu ești tot băiatul acela care a spus ca și-a scuipat directorul și profesorul?
Este un troll care isi face cont intra este suspendat nelimitat, isi face un alt cont si tot asa
nu stiu daca este acelasi infect cu ala care jigneste userii pe care i s-a pus pata, loserul ala care intreba de lucifer...
ma mir cum de in cazul acestui troll deja stafful TPU i-a blocat 2-3 conturi in cateva ore, iar altor troli care sunt useri vechi si spameaza pe aici nu le fac nimic
Si tu crezi ca minorii nu se uită la filme xxx? Din moment ce unii minori se drogheaza sau merg cu cutite la scoala eu cred ca ei stiu deja cum se fac copii, numai merge faza cu barza, asta tinea in anii 80 cand era o alta generatie.
Las acest mesaj ca sa-l citesti, inceteaza cu amenintarile mai ratatule, caci te voi afla dupa IP in curand! bolnavule psihic si retardat in stare avansata! cum iti permiti sa ma ameninti? tu un ratat fara nimic! cat au fost niste jigniri random am trecut cu vederea, dar tu deja intreci masura! scarba care esti, fara viata sociala si fara niciun Dzeu! mars de aici caine care esti
Eu am vrut să scuip un profesorul și m-a lovit cu piciorul. De ce?
Dar chiar este adevărat. M-a lovit profesorul de muzică cu piciorul fiindcă am vrut să îl scuip.