| Wehrmacht a întrebat:

De ce naiba sunt acceptate prostele alea tampite impotriva homosexualilor? Nu ar trebui sa fie ilegale? Daca as iesi in strada si as spune ceva despre homosexuali politia nu ar face nimic. Daca as striga ceva despre evrei, tigani sau colorati as risca o armenda sau sa intru la parnaie.
Pana la urma de ce este legal ca cineva sa vrea interzicerea libertatii cuiva pentru ca nu ii convine ce se intampla in casa acelui cuiva.Ca asta este motivul.Scenariile alea cu copilasii care vad gay sunt niste tampenii imaginare.
Nu este ilegal sa faci ce am spus mai sus? Ca e discriminare pe baza de sex pana la urma.Si nu ma refer la "carcasa".Ma refer la "dereglarile" din nastere.Practic,strigi impotriva cuiva pentru ca este cum nu a ales el sa fie.a
Daca sunt acceptate aceste manifestari de ce nu sunt acceptate si cele naziste? Ca sunt la fel.
Nazistii sunt contra evrei, tigani si chestii "impure"...etc. iar astia sunt anti homosexuali adica tot ceva considerat de ei "impur" si care nu ar trebui sa existe. Evreii s-au nascut evrei iar homosexualii homosexuali.

N-am gasit alta comparatie decat pe cea cu Nazismul pentru ca merge cel mai bine.

32 răspunsuri:
| Alisse a răspuns:

Sunt de acord cu tine dar o sa vina aia care latra ca homosexualitatea e o boala adica pe bune care e treaba? Chiar m-am saturat de distrusii care se baga in seama in viata altora doar pentru ca nu au alta treaba.

| Wehrmacht explică (pentru Alisse):

Poate ca e o boala.Dar si cancerul, SIDA.Malaria...etc sunt niste boli.Or sa strige si impotriva oamenilor acestora? Nu.Si astea sunt si contagioase.Inafara de cancer...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fiecare are voie sa spune ce crede si ce vrea ca e democratie. Poti sa iei si sa strigi si tu in gura mare ce vrei si desore tigani si despre evrei ca nu iti face nimeni nimic.

| Alisse a răspuns (pentru Wehrmacht):

Si mai vin si cu solutii ca aceasta boala se poate trata.laughing

| thegeaba a răspuns:

1) Nu e vorba doar de casa acelui cuiva
2) A fi gay e o alegere, a fi evreu tigan sau negru NU (nu, nu s-a putut demonstra stiintific ca homosexualitatea este o boala ereditara iar homosexualii NU s-au nascut homosexuali)
3) Scenariile alea cu copilasii care vad gay nu sunt deloc imaginare. Se vede ca traiesti foarte departe de ceea ce inseamna acum adolescenta. Am un vecin a carui copil e clasa a VII-a si e gay. Asta in conditiile in care in clasa a V-a avea prietena si ii facea declaratii de dragoste.
4) Daca ar fi dupa mine as izola totoate persoanele gay, ca pe leprosi.
5) Tu ori esti gay, ori esti fata mare.

| Alisse a răspuns (pentru thegeaba):

Esti ipocrit ba happy atat am de spus.

| thegeaba a răspuns (pentru Alisse):

Stii ce-i aia ipocrit? Ca daca da, atunci esti pe invers.
LE: pardon, voiam sa zic pe langa (my bad)

Sunt "pe invers" si care-i faza?

Esti dereglata, deci opiniile tale nu pot fi valide. E ca si cum as lua in considerare opiniile unui schizofrenic in mijlocul unui episod psihotic cu delir.

Esti bolnav pe bune ma faci sa radlaughing

Negarea este primul pas spre psihoza (si totodata unu dintre simptome). Faptul ca nici macar nu accepti ideea ca ai putea avea o problema te plaseaza direct intre persoanele care sufera de tulburari mintale ce produc pierderea contactului cu realitatea (mai pe romaneste : ai vazut tu nebun sa mearga de buna voi la medic?)
Eu recunosc ca as putea avea niste probleme de ordin psihic (cu totii suntem stresati, iritati sau avem alte afectiuni ale societatii moderne);) Nu neg asta. Tocmai d-aia nu am cum sa fiu nebun :) Pe cata vreme tu...

Daca nu ma crezi pe mine, crede-l pe DEX
http://dexonline.ro/definitie/psihoz%C4%83

''PSIHÓZĂ, psihoze, s. f. Boală mintală caracterizată prin tulburări ale comportamentului, gândirii sau afectivității bolnavului și de care acesta nu este conștient.''

Poi in primul rand am ras de tine fiindca tu ma compari cu un schizofrenic deoarece sunt lesbianalaughing
Si nu inteleg de unde tragi concluzia asta dar pana la urma nu imi pasa ce crezi tu despre mine sincer.

Pai tot de o tulburare a contactului cu realitatea suferi. Sa stii ca schizofrenicilor li se pare normal sa auda vocii (si mai si fac ce le dicteaza din cand in cand) sau sa aiba halucinatii vizuale (demoni, cadavre in putrefactie, etc) si nu accepta parerea celor din jur. Nici macar nu concep ca ar putea suferi de vreo boala mintala.

Si tu esti oarecum la fel : ti se pare normal sa ai un comportament diferit fata de a majoritatii fara insa a constientiza ca este unul morbid. Mai mult, intrunesti toate cele 3 descrieri ale psihozei (din dex) intrucat ai tulburari atat ale gandirii cat mai ales ale afectivitatii si nu in ultimul rand ale comportamentului.
Homosexualitatea este una dintre bolile psihice schizofreniforme.

| thegeaba a răspuns:

@all : cine stie, poate ca ziceti ca sunt eu nebun, homofom s.a.m.d
Dar, daca nu ma credeti pe mine de ce nu cititi o lectura de specialitate (psihologie) cu privire la homosexualitate?
https://sites.google.com/......al-aberant

Acest articol de psihologie este inspirat dintr-un articol de psihiatrie, mai exact din cartea scrisa de profesor doctor in psihiatrie Mihai Şelaru (in anul 1993).
http://www.scribd.com/doc/16852422/Comportamentul-Sexual-Aberant
Cate ceva si despre medicul psihiatru care a scris :
http://www.doctorbun.ro/doctor-mihai-selaru_14505.html

| Wehrmacht explică (pentru thegeaba):

Mi-ai demonstrat destul la punctul 5.De unde naiba apareti? Sper sa obti o boala si sa fi discriminat.Nu-s nici gay nici fata.Sunt doar unu' caruia ii pasa de libertatea altora.

"Esti dereglata, deci opiniile tale nu pot fi valide.".E cea mai mare tampenie pe care o poti face.Sa nu bagi in seama opiniile cuiva datorita unei dereglari.Mai ales daca este vorba si despre o boala.Prima data poate sa fie un argument, o opinie.A doua oara poate sa fie o fapta.
Eu cred ca tu esti ala care a ajuns in stadiul de negare.Nu aanne.
Si opiniile celor care nu sunt constienti de ce fac ar fi cele mai bune de luat in seama.Asta daca te gandesti la siguranta ta sau a familiei tale.

Si sa zicem ca homosexualitatea nu este o boala.Asta iti da dreptul sa iti bagi in libertatea celuilalt?
La 3 tu ai interpretat asa cum ai vrut tu si ai ignorat ce am spus eu.Si inseamna ca acel copil al vecinului tau a devenit gay din cauza celorlalti gay? Nu.Si daca a vazut asta la TV este vina celor care tot vorbesc despre gay, nu a celor care sunt gay.Si este si vina celor care le fac reclama crezand ca o sa se faca ceva impotriva lor.Sansele ca un copil sa vada 2 gay undeva sunt destul de mici.Dar sansele sa auda despre ei de la astia anti gay si de la cei care raspandesc stirea la tv sunt de 100%.

I-ai izola ca pe leprosi? Si eu vreau sa am o organizatie terorista care sa aiba ca scop principal exterminarea celor ca tine.
Si nu traiesc departe de viata de adolescent.Sunt unul.

| thegeaba a răspuns (pentru Wehrmacht):

Am inteles, tu esti destept iar un psihiatru de la spitalul socolea e prost si nu stie meserie...
Sfatul meu, gaseste-ti o prietena. Nu de alta, dar urla hormonii in tine la cum scrii pe forum si imi pare ca o sa calaresti alt baiat.

| Alisse a răspuns (pentru Wehrmacht):

Pentru IepurasulDinVest te apreciez! Toti ai trebui sa aiba o asemenea mentalitate precum a tahappy

Tu esti psihiatru ma?laughing ai ajuns acolo cu mita da?
Nu urla hormonii in mine.Tu nu ai nici un argument pentru a iti sustine ideile si interpretezi asa cum vrei tu intrebarea si raspnsurile.N-ai nici un motiv intemeiat sa ai ceva cu homosexualii. Daca ai ceva cu ei pentru ca au nu stiu ce efect asupra copiilor sau ceva de genu' asta inseamna ca esti tampit.Nu te obliga nimeni sa stai langa ei.Asa cum nu iti place un gen de muzica si nu il asculti poti sa pleci de langa niste persoane homosexuale. Daca vrei sa scapi in modul asta de o problema de care poti scapa (putin spus) al dracu' de usor ignorand-o deoarece nu te afecteaza daca nu ai nici o legatura cu ea(de fapt, nici nu este o problema) atunci ai o problema serioasa cu adaptarea.
De ce sa nu interzicem si manelele? Sunt multi oameni carora nu le place.Motivul este simplu : nu te obliga nimeni sa le asculti.Asa e si cu homosexualii.Nu vine gay-ul peste tine in casa, nu te leaga de el, nu te obliga sa te uiti la el.

Daca tot esti psihiatru...ce ai putea spune despre mine?

Voi 2 ar trebui sa va luati. Asa, tu nu ai mai fi lesby iar el n-ar mai avea bataturi in palme. Si niciunu n-ar mai fi frustrat rolling on the floor

Tu nu ai nici un argument pentru a iti sustine ideile

Tocmai ce am postat o carte scrisa si publicata de un psihiatru. Mai argument de atat nu exista
P.S: Nu sunt psihiatru, nu-s nici macar medic.

| Alisse a răspuns:

Vorbim de frustrare?laughing
Cum ai mai ajuns la idea ca suntem frustrati?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri. Tocmai mi-am gasit si eu raspunsul la intrebarea mea.

Cum n-am ma argumente? Esti chior sau prost?

-In constitutie scrie clar ca toti oamenii au dreptul la libertate indiferent de sex, credinte, opinii...etc. si ca discriminarea este interzisa.Si totusi este permisa aceasta discriminare.

-Ai vazut un gay sau 2 lesbi? Nu te uita la ei/ele. Daca te deranjeaza dar tot te uiti asta indica un handicap mintal.

-Oamenii nu s-au oprit din evolutie.Psihologia/Psihiatria nu sunt stiinte exacte deoarece:

-pot aparea cazuri noi.
-daca au aparut cazuri noi nu se oboseste nici dracu' sa schimbe ce s-a spus pana acum, doar ce o sa se spuna.
-Nici nu este vorba despre sex.Este vorba despre lege ca d-aia am postat aici. Daca era despre sex puneam la D/S.Tu ai dat-o in sex evitand subiectul.Se vorbeste despre libertate si discriminare.Asta am facut eu si aanne. Daca tu consideri ca avem o problema pentru ca sustinem libertatea atunci da-ti foc.
Da' vad ca nici nu sti ce e aia lesbi din ce i-ai spus aannei.Sau nu realizezi ce spui? Si nici frustrat nu ai habar ce inseamna.Pur si simplu folosesti cuvintele aiurea.

| Foxyyyy a răspuns:

Homosexualitatea nu mai e de mult considerata boala. E chiar promovata excesiv(mass media,melodii, etc.), creand diverse controverse, ca-i impotriva firescului sau religiei. Oamenii nu sunt liberi si discriminarea o sa fie in continuare. Homosexualii nu se nasc mereu asa, pot sa devina pe parcurs din diverse cauze.

| Wehrmacht explică (pentru Foxyyyy):

Da.E promovata excesiv.Dar exista multi idioti care cred ca tot homosexualii fac asta.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Interesanta intrebare si are niste comentarii (chat, poate dezbatere) "dragute". (mie imi place) (sunt putin obosit, imi cer scuze daca voi scrie ceva aiurea)

Traim intr-o tara "reticenta" la libertatea celorlalti. Personal, nu am vazut gay sau lesbi manifestandu-se in public.

Faza cu: "daca fiul meu vede un cuplu gay devine gay" e doar o frica a celor "inchisi".

Am orientari "normale", sunt adolescent si am prieteni care nu "suporta" sa auda de homosexualitate si sunt dezgustati daca vad 2 baieti mai apropiati. Nu e problema ca homosexualitatea se transmite prin "vedere".

Oamenii au tendinta de a izola, de a "pune la zid" ceea ce nu inteleg sau ceea ce li se pare "anormal".

Fiecare vede altfel lumea, nu inteleg de ce unii incearca sa isi impuna opinia.

Daca un copil devine gay pentru ca asa e cool, e problema lui si in special a parintilor lui. E din cauza ca e "mic" si probabil a vazut la TV sau a citit in vreo revista sau pe net ca daca esti gay esti mai "deosebit" si oamenii iti acorda atentie. Majoritatea asta cauta, atentie si sunt disupusi sa faca orice pentru asta.

De multe ori homofobii si cei care se lupta contra homosexualitatii sunt adevarata problema, de multe ori ei influenteaza copiii.
Culmea, ei nu vad asta...

Esti tampit. Tu citesti ce-ti raspund eu sau ce ti se scoala tie?
Am dat un citat din tine cand am scris aia cu argumentele ca numai o minte tampita ca a ta (cu un singur neuron si ala in moarte clinica) nu vede un argument mare cat casa. Tu mi-ai cerut argumente, dobitocule, nu eu tie. Ca oricum stiu ca esti prea prost sa-mi oferi un argument cu sprijin stiintific, mucosule.
Am incercat sa fiu dragut si sa vorbesc civilizat, dar esti prost ca noaptea tata. Si mai citesti si printre randuri, idiot compulsiv ce esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce naiba sunt acceptate şi protestele pro homosexuali?

| lizucalisuca a răspuns:

N-ai inteles, toti astia care fac marsuri anti-gay sunt fascisti. In registrul fascist sunt integrate si rasismul si sexismul si homofobia!

| lizucalisuca a răspuns (pentru suntserios):

Democratie nu insemna ca poti sa spui ce vrei tu pentru ca spre deosebire de barbatii albi heterosexuali celelalte categorii sociale sunt vulnerabile din considerente sociale si istorice. Asa ca nu, nu e ok sa "spui ce vrei tu" nici despre homosexuali, nici despre femei, nici despre romi, nici despre afro-americani nici despre nicio alta categorie decat cea privilegiata A BARBATILOR ALBI HETERO!