| Wehrmacht a întrebat:

De ce naiba sunt acceptate prostele alea tampite impotriva homosexualilor? Nu ar trebui sa fie ilegale? Daca as iesi in strada si as spune ceva despre homosexuali politia nu ar face nimic. Daca as striga ceva despre evrei, tigani sau colorati as risca o armenda sau sa intru la parnaie.
Pana la urma de ce este legal ca cineva sa vrea interzicerea libertatii cuiva pentru ca nu ii convine ce se intampla in casa acelui cuiva.Ca asta este motivul.Scenariile alea cu copilasii care vad gay sunt niste tampenii imaginare.
Nu este ilegal sa faci ce am spus mai sus? Ca e discriminare pe baza de sex pana la urma.Si nu ma refer la "carcasa".Ma refer la "dereglarile" din nastere.Practic,strigi impotriva cuiva pentru ca este cum nu a ales el sa fie.a
Daca sunt acceptate aceste manifestari de ce nu sunt acceptate si cele naziste? Ca sunt la fel.
Nazistii sunt contra evrei, tigani si chestii "impure"...etc. iar astia sunt anti homosexuali adica tot ceva considerat de ei "impur" si care nu ar trebui sa existe. Evreii s-au nascut evrei iar homosexualii homosexuali.

N-am gasit alta comparatie decat pe cea cu Nazismul pentru ca merge cel mai bine.

32 răspunsuri:
| lizucalisuca a răspuns (pentru thegeaba):

LAm vrut sa-ti raspund la primul comentariu cu argumente serioase dar la cat esti de varza ma indoiesc ca ar avea efect. Dar singurul periculos pentru societate esti tu, defectule! Pacat ca prostul n-are cum sa-si dea seama ca-i prost, ca daca si-ar da ar insemna ca nu mai e chiar asa prost.

| lizucalisuca a răspuns (pentru Wehrmacht):

Haha bravo. La ce-ai spus tu as mai adauga ca mi-am amintit de un clip vazut acum ceva timp cu o imbecila din state care declara acelasi lucru - ca ar inchide toti homosexualii intr-un lagar ca SA NU SE MAI INMULTEASCA! Hahahahahaha!