anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nici un guvern,care a fost la putere pana acum nici macar nu a indraznit sa le raspunda cu acelasi tupeu pe care il au Udmr din Romania!? De Ce nici macar Uniunea Europeana de cand Romania A devenit stat European nu a incercat sa aplaneze si macar sa le de a un pic peste "manute" celor din udmr., la tupeul care l afiseaza n Romania!? Adica udmr ul sa ceara tot felul de pretentii dar Guvernul Roman daca zice ceva este acuza de Discriminare laughing Nu i asa ca i tare?laughing Chiar incepe sa devina penibil si am impresia ca incetul cu incetul Romania peste cativa ani nu ca mai ramane nimic din aceasta Tara. Ne ar Trebui un Presedinte Gen Putin?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte simplu, aproape toate guvernele au avut nevoie de UDMR spre a se mentine la putere si aproape pentru toti ciolanul a fost mai important decat orice. De asemenea au cautat sa dea bine pe plan extern, in scopul de a fi primiti in NATO si UE.
Fii sigur, totusi, ca nu le-au satisfacut toate pretentiile. Au existat destule ciondaneli si multe au ramas secrete pana in prezent.
Nu cred ca ne-ar trebui un asemenea presedinte. De altfel ar trebui schimbata si Constitutia, cu actuala constitutie un presedinte nu are atributiile pe care le are Presedintele Rusiei, asa ca mare lucru n-ar putea face, mai ales cu un guvern si parlament ostil.
Din pacate de la un stat totalitar inca n-am ajuns la un stat real democratic, am trecut la haos si inca n-am iesit din el.

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns (pentru Ioandelasal):

Poate presa i de vina ca de fiecare data si incearca sa scoata prea mult fum dintr un amarat de foc. Poate ar fi mai bine sa numai mediatizeze asa de multe niste chichite care ar trebui stinse din fasa. de cei care sunt in masura sa o faca..Eu cred ca cu cat sunt mediatizate astfel de cazuri "..." Cu atit udmr ul vor continua sa puna in practica tot felul de "..." Daca legile s ar respecta si s ar pune in practica eu cred ca totul ar merge ok in tara asta.Dar in haosul in care suntem precum ai spus o si tu ..fiecare incearca sa si duca planurile la indeplinire! Ca ce sa faca si ei decat sa "";;;."" Atit cat le merge si nimeni nu indrazneste sa ia atitudine! Si sa spuna Stop Joc udmrlaughing

| VadTot a răspuns (pentru Ioandelasal):

Dar Ce scrie in Constitutie Despre arborarea altor steaguri decat cel Romanesc pe institutiile publice din Romania?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nouă ne-ar trebui un preşedinte gen Ceauşescu. udmr-ul ar trebui să fie distrus, să nu mai existe. Dar cine să facă asta, când toţi sunt cu diplomaţia în gură şi aşa-zisele " răspunsuri " adresate ungurilor sunt mai mult mângâieri pe creştet, decât replici.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru VadTot):

In Constitutie nu exista asemenea prevederi dar ele exista in L.75/1994. Drapelele altor state pot fi arborate doar impreuna cu drapelul de stat al Romaniei, in anumite imprejurari oficiale si numai pe baza de reciprocitate.