| AlexDorinel a întrebat:

De ce nu ia nimeni gunoaiele din Africa sa le recicleze?

17 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

O sa par nesimtit dar sunt realist... Cui naiba ii pasa de Africa in afara de resursele ei, de sclavii pe care ii luam de acolo si de animalele care traiesc si/sau traiau pe acel continent? Africa e doar un "loc de joaca" pentru arme, razboi si saracie si asa o sa fie in continuare

| gritt a răspuns:

Incearca tu si spune-ne de ce nu ai reusit.

| ABCD122 a răspuns:

Pentru ca nu s-ar câștiga nimic din asta. Investițiile sunt enorme, iar câștigul este mult mai mic decât resursele investite intr-o astfel de acțiune.

| MihaelaDart a răspuns:

Doar in Africa? Si Asia este plina de tone de gunoaie in ocean, rauri si peste tot. Le recicleaza, dar la atatea gunoaie, nu fac fata. Altii strang ori recicleaza, iar altii arunca.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Buna intrebarea ta!
Ai putea sa o pui in scris, adreseata Guvernului African!
Formulareza cate una de caciula, trimitand-o la fiecare guvern, al fiecarei tari de pe continentul Africii!

| MihaelaDart a răspuns (pentru Harfagre):

Sunt si in Romania peturi, dar daca ar fi sistemul tarilor din vest sa colecteze peturile reciclabile, metalele cu metalele, si altele pe fiecare caprarie, ar avea o multitudine de facut. Gunoaiele din tarile asiatice precum India ori China isi aduc in containere gunoaiele lor in Romania, caci locul lor este prea aglomerat!
Sunt voluntar in aceasta comunitate The Hive Project in Grecia, desi fiecare reprezentant din aceasta comunitate este din fiecare colt al Pamantului :
https://www.facebook.com/hivesproject.eu
Ce se poate recicla, se ia, ce nu, se arunca in locurile pentru colectare.
Sunt alte miscari prin Guvern, unde se misca banul mai repede si castig, acolo actioneaza, nu e atat de simplu.

Nu stiu cat de informat esti, desi iti spun sigur ca in Portul Constanta au fost procese pe aceasta tema. Informeaza-te si apoi scrie. Exista si articole pe aceasta tema, nu vorbesc din auzite.
Nu ai inteles rolul comentariului meu...

| NunuNini a răspuns:

De ce vest-europenii trimit gunoaie in Romania si nu si le recicleaza singuri?

Asa cum am mentionat si din Asia. Cu toate, ca nu sunt persoana sa ma contrazic si sa lungesc asa cum o faci tu. Informatiile sunt din proiectul The Hive Project, asta daca ai fost curios sa intri sa vezi cu ce se mananca. Este o corporatie non-profit pe tot globul care activeaza in acest proiect - colectarea deseurilor si reciclarea lor.

P.S Frumos din partea ta era... sa accepti si o alta parere, nu sa stai sa fi Toma-Necredinciosul si sa iti tii atat de tare numai cu piciorulin prag opinile tale!

Acceptam pareri si idei de la fiecare, poate ca nu esti atat de informat si nici eu ca tine, desi nu trebuie sa-mi vi cu expresia "mai informeaza-te", mai lasa de la tine si nu te mai umfla in pene ca nu da bine.

| Lukasssz a răspuns:

Nu merita.

| NunuNini a răspuns (pentru Harfagre):

Si "baietii destepti" din Napoli or fi romani? Nu sunt de ai lor?