Unii/unele aleargă și se lasă dați pe spate doar de accesorii(lucrurile materiale), de "ambalaj"(aspectul fizic) și nu caută să vadă, să cunoască dacă persoana are sau nu în interior (în creier)ceva de valoare.Valoarea și unicitatea omului e dată de felul cum gândește, felul cum îi tratează pe cei din jur.
Pe mine nu mă impresionează oamenii cu mașini, daca ar fi sa aleg intre o fata fara masina dar cu caracter as alege fata respectiva in detrimentul fetei cu o mașină scumpă și cu arfe și figuri de 2 parale. Eu am sesizat că oamenii săraci au mai mult bun simt decât cei bogați.
In zilele noastre smecheria e reprezentata de masini si bani (din pacate). Vin in fata casei/blocului, pac am parcat BMW-ul, arat ca am bani, arat ca sunt smecher. Dar adevaratul smecher este omul care isi cumpara un BMW din munca lui, are o educatie buna si o cultura generala bogata.
De ce nu? Masinile Kia sunt destul de scumpe, mai ales SUV-urile Kia!
Doar că cel mai ieftin Ferrari costă cu vreo 150.000 de euro mai mult decât cea mai scumpă Kia.
Kia și Ferrari NU sunt mașini din aceeași categorie.
Este ca și cum ai spune că Fossil și Patek Philippe sunt ambele "ceasuri scumpe". Numai că un Fossil costă 100 de euro, iar un Patek costă 50.000 de euro.
Ai vazut un suv Kia cum arata? Kia Sportage de exemplu?
Chiar ti se pare o masina de subestimat?
Sau posesorul unui Kia Sportage nu poate face o impresie puternica cu masina lui?
Omule, nu am spus nici că Kia fac mașini urâte, nici că este imposibil să impresionezi pe cineva dacă ai o Kia. Lumea este plină de oameni care nu pot decât să viseze la o Kia, iar pe unii dintre acești oameni îi vei impresiona.
Eu am spus că Kia și Ferrari nu sunt mașini din aceeași categorie. Ferrari este o mașină care se adresează multi-milionarilor, Kia este o mașină accesibilă oricui își permite să dea 200-300 de euro pe lună. Înțelegi diferența?
Dacă parchezi o Kia într-o parcare de hotel de lux din Mamaia nu vei impresiona pe absolut nimeni de acolo.
OK, am inteles foarte bine acum ce ai vrut sa spui. Si de data asta chiar iti dau dreptate!
Si eu, care luam in calcul sa-mi iau o Kia in viitorul apropiat... Parca m-ai cam descurajat citinduti comentariile. Cred ca pana la urma o sa imi iau altceva care sa fie cu adevarat impresionant (sigur, nici Ferari, ca nu imi permit Ferari)... ))
FreddieM întreabă: