| JamileBadr a întrebat:

De ce polițiștii si jandarmerii se plimba pe langa protestatari?

16 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Si ce ai vrea sa faca?

| darrio2007 a răspuns:

Mentin ordinea. Ce ai vrea sa faca?

| Meme10Meme a răspuns:

Ca sa se asigure ca nu intra in cladirile administrative cu forta. Nu ai vazut ce au facut aia de la #rezist? Au ajuns sa se infiltreze cumva in cladirea Parlamentului. Daca il prindeau pe Dragnea cred ca il omorau, sincer. Nu ai vazut ce dezastru a fost la Capitoliu?

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Meme10Meme):

Hai sa iti zic un "secret" atunci cand au fost protestele cu #rezist cand s-au adunat o groaza de oameni putini stiu ca s-a distribuit munitie de razboi si s-au plasat lunetisti pe cladiri in caz ca cineva forta intrarea era dat ordin sa se traga in plin

| Maskatu a răspuns:

Sa nu patim si noi ce au patit americanii la Capitoliu...

suntserios
| suntserios a răspuns:

La orice manifestatie publica sunt jandarmi pentru a asigura ordinea. Ignora povestile cu atacat parlamentul si comparatii cu ultranationalistii americani. Se spar si userii aia in figuri

| Werrich a răspuns:

Ca sa ii filmeze si sa le dea sanctiuni deoarece vin sarbatorile si jandarmii au nevoie de bani pentru cadourile copiilor lor.

| Meme10Meme a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Nu stiu daca ai inteles ce voiam sa zic, aia de la #rezist cu protestele lor nu aveau toate mintile. Daca ajungi sa intri cu forta in cladirile administrative nu mai este pasnic. Stiu bine ce au facut jandarmii dar nici rezistentii nu erau sfinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că asta e le meseria.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Meme10Meme):

Cine a intrat la protestele rezist si in ce cladire?

| Meme10Meme a răspuns (pentru suntserios):

Au reusit sa intre aia in Parlament[nu la proteste dar totusi]. Specific, nu sunt PSD-ist dar nici anarhist. Aia au blocat strada si au incercat sa intre in guvern. Nu ii agrez deloc, de anarhie mai avem nevoie[acum a venit balena aia care asculta Pink Floyd sau ce o asculta ea]...

suntserios

Cine a intrat parlament? da si mie un link cu stire ca sunt in urma

Bine,au fost lasati de parlamentarii USR dar totusi. Nu stii faza aia in care au intrat in Parlament si stateau ca disperatii pe jos? Specific, nu sustin PSD-ul.

suntserios

Si cu au intrat cu forta daca au avut dreptul sa intre?
De ce incerci sa denaturezi o informatie?
Adica oamenii erau legal acolo.
Si tu ai voie sa mergi in parlament la dezbateri daca esti chemat.

Aia nu dezbateau nimic. Oricum, asta nu schimba cu nimic situatia. Alti protestatari au incercat sa intre cu foarta in guvern[nu au reusit dar totusi].

suntserios

Care protestatari?
da mi un link cu o stire te rog. si nu alea cu galeriile de fotbal din 10 august.