Da corect! eu am prieteni unguri. stii de care unguri ma iau eu? de aia extremisti care tot tipa ca vor autonomie si ardealul e al lor, in rest n-am nimic cu ceilalti. aaa si apropo si eu sunt strain in alta tara si mi-ar fi rusine ca sa pun un steag de-al nostru la primarie sau sa pun pancarda cu numele orasului in romana (cu toate ca suntem o comunitate mare de romani aici)
Romanii cred ca ungurii le-au "furat" pamantul si invers. e aiurea, dar asa e mentalitatea anumitor persoane
Sunt total de acord cu tine! Un lucru care ma deranjeaza la ungurii din Romania, si ma refer aici la o anumita zona a tarii, e ca sunt orase in care totul e scris in lb. maghiara, daca intrebi pe cineva ceva pe romaneste se uita urat si spune ca nu stie romana etc. Trebuie sa invete sa se adapteze, in rest pentru mine nu exista nicio problema.
Am cunoscut unguri din arad si Timisoara: sunt super de treaba. am trecut prin harghita si covasna: mi s-a facut scarba. am fost la budapesta si acolo tot ma mai intelegeam cu aia in engleza dar in harghita si covasna parca eram pe alta planeta nu tara.
Exact acelea sunt zonele la care bateam eu! O intrebare daca nu te superi, unde locuiesti la momentul actual?
In Italia. sunt din Galati insa am umblat toata Romania in lung si lat.
Si eu am in plan sa parasesc Romania.Nu prea am un viitor stralucit aici.
E greu oriunde. si pe-aici e greu nu te gandi ca e vai de mine insa fata de Romania ne miscam mai bine.
Clar,nimic nu e usor, dar ai mai multe sanse sa iti construiesti un viitor stralucit decat aici, unde vezi numai incompetente! Si nu e tara devina, sunt oamenii din ea!
Eu aici lucrez ca tehnician informatic si in pauza de masa iau copiii de la scoala si ii duc la cantina sa manance. nu ma pot plange de servicii ca sunt grele doar banii sunt putini
Din cauza patriotismului prost inteles si cel mai adesea din cauza inculturii, ca in bancul de mai jos:
Gheorghe si Zsolt sunt vecini foarte buni si obisnuiesc sa petreaca mult timp impreuna. Dintr-odata, Zsolt se trezeste de tipetele lui Gheorghe, care a intrat cu un topor in mana la el in curte si tot striga la el sa iasa afara din casa.
- Iesi afara, Zsolt, sa iti tai capul!
- Mai, Gheorghe, mai, stai asa, da ce s-a intamplat?
- Lasa vorba si iesi afara sa iti tai capul!
- Da de ce ma Ghoerghe, ce ti-am facut eu tie de vrei sa-mi tai capul?
- Pai cum, ma, nu i-ati taiat voi, ungurii, capul lui Mihai Viteazul?
- Ba da, dar asta n-a fost acum, a fost cu secole in urma.
- Da, dar eu abia acum am aflat.
Se i'au de ungurii din urma unor antecedente.
Ungurii ne.au luat Transilvania!
noi am luat-o inapoi, se pare ca ei o vor inapoi.
Meme10Meme întreabă:
Mario1994 întreabă:
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: