Nici ție nu îți plac românii asa-i? Eu îi urăsc de moarte! Sunt inculți și analfabeți. Suntem în 2024 și ei nu știu ce e aia anxietatea, dar stie să judece și să te facă în toate felurile! Bine, nu sunt toți handicapați, dar 70% așa sunt! Pai românul urăște și maneaua și țiganii și când se îmbată se rup pe manele nu sunt ei cea mai ipocrita nație din lume? Sunt și eu jumate român dar deja mi scârbă de nația asta, de scârbă m-am izolat de societate, la orice colt dai numai de prosti!
Damnnn bro, la fel gandesc
Giulia asta face parte din cei 70% din analfabeți,altele nu s-ar fi deranjat! Numai cine se simte se ataca. Sunt aici și românce foarte inteligente,unele m-au impresionat,dar cu siguranță nu ea!
Sunt ogramada de români care din cauza românilor pleacă în străinătate și din cauza banilor,dar și din cauza mentalității comuniste care a rămas înrădăcinată din comunism! Nu ne suporta nimeni,asta ar trebui sa ne de-a de gândit! Prin străinătate noi românii ne facem cel mai mult rău și ne săpăm! Am fost in multe tari și am văzut cum sta treaba! Ne dăm oameni sfinți,mergem la biserică și când ieșim de acolo bârfim aproapele nostru,îl denigram și judecam,sa nu mai zic de blesteme! Ăștia sunt fasciști de aia iubesc propria nație,dar noi pe dincolo și Rromii numai rele facem, barum țiganii nu au educație au o scuză, romanul are de toate și degeaba.
Nu sunt toți așa, dar e grav, suntem în 2024 și nu ne-a venit mintea la cap, avem o mentalitate tare primitivă.
Noi ne credem omniscienți, că le știem pe toate, noi tăiem noi spânzurăm noi marginalizăm oamenii diferiți, noi ne credem ZEI și când în colo nu știm ecuații de gradul 1 sau tabla înmulțirii așa mari genii suntem.
Când o să ne acceptam unii pe alții atunci e un alt story,și ei sunt oameni și țiganii sunt oameni, nu sunt toți la fel, numai noi le dăm bullying și îi atacăm peste tot. Suntem pierduți, nici dacă se declanșează un război mondial nu o să ne revenim, atâta răutate in viață mea nu am văzut ca la români!
Eu sincer as baga la gaz cam trei sferturi din Romania
Asta e nu putem schimba nimic! Eu nu mă pot adapta între așa oameni! Știi ce am observat la noi? Ne dăm prieteni,ne iubim,ne zâmbim și când suntem cu alții numai bârfe și denigrări când acei prieteni lipsesc,acest lucru se întâmplă la majoritatea,pentru că nu au idei de discuții așa că aleg sa atace,că altfel fac râie! Mereu ne la nesfârșit ne atacăm între noi și vrem sa părem sfinți și fără de păcat,și perfecți! Ne dăm ceea ce nu suntem, efectul de turma de oi,foarte rar vezi un om cu bune maniere și diferit!
Noi suntem cea mai perfecta nație,așa de perfecta că și în imnul nostru național scrie: "deșteaptă-te române! Nu mă dau un om inteligent,nu e cazul,dar macar eu sunt autentic și sunt obiectiv,spun omului în fața ce am de zis nu pe la spate! Niciodată nu denigrez sau atac sa par eu cool in fața celorlalți,îmi văd de treabă mea,nu deranjez pe nimeni. Îmi pare rău pentru unii daca s-au simțit,dar asta e adevărul! Ii condamnan pe unii că sunt cum sunt și știi ce am sesizat? Ca cei care blamează exact același lucru îl face in intimitate! Hai sa ne prefacem toți în pana mea că suntem un popor de oameni civilizați când eu vad zi de zi culmea de la fete ce înjură cu *** și cu alte și sunt angajate,cum îi văd pe unii cum flegmeaza din fundul grădinii pe străzi,sau unii care râgâie până în China,sau fluieră ca ciobanii peste tot unde se duc!
Oricum eu nu pot sa schimb o țară întreagă, degeaba sunt eu revoltat, nu rezolv nimic! Unii vor rămâne așa în continuare, nasol e că sunt și cu studii superioare așa! Dar am tot respectul pentru cei ce sunt diferiți! Nu sunt chiar toți așa!
Daca ești diferit nu poți supraviețui la noi, trebuie sa te muti într-o țară mai civilizata chiar dacă o să fii marginalizat! Oamenii ne marginalizează pe bună dreptate, s-au săturat de noi.
Bro,eu te înțeleg perfect,dar hai sa o luam logic,oamenii ăștia au trecut printr-o generație în care pararea lor era fix pix nici hârtie de șters in dos,au fost obligați să accepte niste rahaturi de idei preconcepute,asta pentru a putea trăi (vezi cazurile cu disidenți și în ce fel au fost chinuiți doar pentru că au avut dreptate), niste oameni care au fost nevoiți să vadă iadul pe pământ doar pentru a trai.
Nu le iau apărarea, ci zic doar că au trăit niste vremuri grele.
Ia-o logic, tu ai accepta că vremurile acelea chiar au fost așa de nașpa încât oamenii aia se băteau la propriu pe mâncare, mai ales după faza cu WW2?
Exact! Sunt niste preconcepții fixe doar pentru că așa au fost învățați și ei,la rândul lor, să facă pentru că li s-a spus că așa e bine.
Deci nu oamenii sunt de vina,ci ideologia care a domnit zeci de ani,ideologia a spălat pe creier stația mii de oameni.
De ce sunt analfabeți și cum mai sunt, tocmai pentru că li s-a redus capacitatea intelectuală, rațiunea le-a fost extirpată pentru că dacă se dădeau inteligenți, zăceau prin minele de sare sau oriunde mai stăteau.
E mult mai complex decât ceea ce se vede la suprafața, dar tot ce pot sa îți spun e că și tu faci fix ce fac acei 70%, și anume sa judece după aparențe și să fie ipocrit.Nu am nimic cu tine, dar asta e adevărul.
Faptul că tu însuți nu îți accepți condiția, e evident că nici alții nu o vor face și asta nu e vizibil doar la nația noastră, ci la toate națiile din lumea asta.
Chiar te-as invita sa mai ieși în lume și să vezi, oare alte nații te considera altcumva sau tot nația respectiva o fi de vina pentru perspectiva ta limitată asupra ei?
Eu nu trăiesc iadul zi de zi că am depresie și anxietate și lumea mă judecă și denigrează că nu lucrez când eu de abia pot sa ies din casa!? Asta îmi dă mie dreptul să bârfesc toată ziua cum o fac majoritatea și să dau cu hate? La ce bun,la ce folos? Una e sa fii comunist alta e să fii un om fără scrupule,fără caracter! Fetele sunt comuniste? Peste tot vad cum înjură cu aia lor,băieții și ei! Suntem noi un popor civilizat? Nu,nu suntem! Suntem cei mai răi și meschini,o pâine nu dam unui om bolnav dar știm să râdem de el! Mai sunt și oameni buni dar tot mai rar exista! Sunt multe de zis, nu are legătură neapărat cu fascismul ci cu educația de acasă,sau lipsa ei! Nici eu nu sunt prea educat dar nu ma duc la unul și la altul să bârfesc toată ziua cum fac românii și să atac oamenii vulnerabili. Aia habar nu au prin ce trece un om și de ce a ajuns așa,in loc sa ajutam îl nenorocim,asta suntem noi boss nu mă poți tu contrazice! Ai fii tu foarte inteligent dar știi și tu că e așa excluzând comunismul. Sunt și tineri proști! Eu am ieșit și așa oameni răi ca noi nu am văzut nicăieri! Vezi că eu nu am avut anxietate mereu, am fost un tip umblat, și știu ce vorbesc! Unii nu au trecut nici vama eu am vizitat multe țări. Te doare puțin că ești român, asta e te înțeleg, dar eu nu pot sa tac! Nu vrei sa știi prin ce am trecut și prin câte trec din cauza că avem o mentalitate de rahat și judecam fara sa cunoaștem omul și prin ce a trecut.
Man, oprește-te o secundă și ascultă aici.
Daca tu ai o părere proasta despre tine,atragi oameni care să amplifice această stare interioara.
Chestia asta se aplica și cu toate lucrurile din viața ta.
Daca tu gândești constant probleme, asta primești și nu e un lucru de treacă meargă, pentru că e vorba de fizica cuantica.
Degeaba vrei tu lucrul x,daca tu manifești in univers tot sărăcie,frustrare,dispreț.
Legat de fetele din viața ta,sa nu uitam că nu toata lumea este la fel și,drept consecință,e greșită generalizarea ta.Tu atragi fix acele femei cu probleme care îți arată că și tu ești o problema la fel ca ele,tocmai pentru că TU le atragi prin gândirea ta.
Plus că se nu uitam,multe fete provin din familii comuniste care au moștenit anumite tipare de la părinții lor,asta e, ghinionul tau sa dai de ele.
Hai sa te iau altfel,tu ești civilizat? Tu cum te raportezi la semenii tăi? Întorci și celălalt obraz sau orgoliul câștigă? Daca orgoliul câștigă, eee, atunci dai de oameni orgolioși care sa îți arate că la tine e acea problema (efectul oglinzii)
Eu cred că știu cât se poate de bine despre ce zici, însă, sa știi atât de la mine! Puterea gândului este constructivă sau distructivă iar universul tau este rodul imaginației tale!
Citește de mai multe ori!
Nu de femeile mele zic,peste tot unde mă duc efectiv vad fete care înjură ca in codru! Nu are legătură cu ce spui tu că suntem cea mai ipocrita nație! Eu am o părere bună despre mine. Eu zic că suntem ipocriți din calea afară, nimeni nu e că noi! Nici nu ai idee prin care tari am fost, crede-mă că nu e nimeni ca noi! Noi pe dincolo ne-o tragem cel mai rău, adica ne facem cel mai mult rău, tu inca nu ai fost! Îmi pare rău dar eu imi mențin părerea! Pur și simplu nu îmi plac românii nu e așa de greu de înțeles! E simplu! Cei care sunt diferiți cu aia stau altfel la discuții, pe restul îmi fac nevoile și cam atât.
Aici sunt de acord, si eu i-as gaza.
Majoitatea se multumesc cum e societatea, la noi cvel putin e dezastru dar mna"las ca e bine si asa" eu peste tot unde ma duc vad greseli, prosti, si daca as incerca sa rezolv ceva lumea nu vrea e gen de ce deranjez cine sunt eu sa vin cu idei noi sau de ce incerc sa schimb, mentalitatea de turma mereu a fost una din lucurile pe care le urasc cel mai mult. In final este exact cum zicea si morpheus, cei diferiti se lupta cu cei care ar face orice sa protejeze sistemul, desii ei zic ca il urasc dar nu ar face nimic sa il schimbe.
Da,se pare că există la tine o problema legata viziunea distorsionată asupra realității.
Din păcate,șansele să vezi tu românii cum sunt ei de fapt,sunt cam mici...
In altă ordine de idei,înconjoară te cu oameni valoroși și ignora pe cei care îți displac,că sunt sau nu în realitate ta,e doar o chestiune ce pleacă de la minte.
A, și dacă alte nații au empatizat cu tine, de ce nu faci o schimbare de frecventa energetica, poate așa te-ai face și bine.
Nu știu, doar zic
Da ai dreptate, dar nu conteaza cine are dreptate tho conteaza ca idile si viata sa se indrepte spre asa zisul "bine" pe care noi il consideram a fii bine, si sa facem sa ne usuram vietile si sa ne intelegem unul cu altul ca vorba ai singuri nu puteam trai avem totusi nevoie si de comunicare in final, eu am inteles asta, ca am incercat si sa ma izolez de lumea dar degeaba.
Proglema este nepasarea si orgoliul oamenilor care predomia din ce in ce mai mult, lucur care nu permite schimbare in bine.
Si da multe idologii invechite care au fost transmise din generatii inca predomina in mintea unora. Nu puteam spune ca inca am scapat 100% de comunism sa zic asa si alte mentalitati ce au fost impuse de dinainte...din pacate asta e mai trebuie sa treaca ceva timp si vom vedea in ce directie vom merge.
Uite-o pe Ioana e româncă și o ador nu sa atacat că restul are o alte mentalitate! Și mai sunt multi care sunt de acord cu mine! Când pățești și treci prin câte am trecut eu și cei din apropierea ta te ataca mereu pe nedreot fara sa te cunoască,pai chist nu ma mai interesează ce spui tu sau altii! Sunt și altji rău și dușmănoși,rasiști,dar aia nu de dau creștini ca noi și sfinți,nu sunt la nivelul nostru de ipocrizie,e imposibil de egalat! Numai dacă ești mai colorat la noi ești deja făcut praf pe vecie indiferent că ești un om sfânt! Tu nu vezi că noi respectăm interlopii,că ei sunt modelul tinerilor? Criminalii in serie,mafioții, bătăușii! Ce fac părinții lor dorm pe vecie? Tu nu vezi că noi avem femei la prostituție peste tot in lume? Suntem campioni! Fete gravide adolescente,suntem campioni la multe, și la incest aproape! Cum pot sa respect eu un popor care urăște țiganii de moarte și cand in colo se rup pe muzica lor! Sunt mii de exemplare, eu mă refer la ipocrizie mai mult, suntem falși, ne dăm ceea ce nu suntem! Daca aveam cu toții românii ceva pai imi făceam 1000 de conturi și va înjurăm pe toți toată ziua, dar după cum vezi sunt români pe care eu ii iubesc aici pe TPU, deci nu e chiar o generalizare. O seara plăcută. Eu mă lupt cu încălzirea globală, pe români nu mai poate sa ii schimbe nimeni!
Mă bucur că empatizezi cu Ioana!
Uite, vezi? Mai sunt și oameni buni! Înseamnă că nu ești chiar așa de departe precum te vedeam! Continua, atunci și o să fie bine!
Eu personal nu am treaba cu romanii, mai degraba cu romii dar aia e alta poveste, in schimb nici muzica lor nu ma atrage, cum zic mereu e prea low iq dar mna, infine ideea e ca straini precum bulgarii, sarbii, alabanezi si unguri sunt exact ca si romanii nu faci diferenta, si la ei sunt tigani ca si la noi, in toata europa sunt tigani aia e, ca la noi sunt mai cu figuri si aroganti depinde, dar si asta sar datora poate faptului ca i-m marginalizat ori le-am permis orice rahat astfel si ca scut de protectie sunt uniti iar noi romanii cum suntem invidiosi si nu suntem uniti, am creeat o temere oarecum fata de tigani, si credem despre ei ca sunt uniti dacat de noi, da dar nu in toate cazurile insa, in rest nada.
Cu prostia noastră nu prea pot continua! Sunt mai multi useri pe care îi respect și sunt români, sunt și țigani, nu toți țiganii sunt sălbatici și nebuni! Eu îmi mențin oricum părerea, astia sunt puțini care sunt ok. Eu percep realitatea mai bine decât majoritatea de aici, suntem un popor așa cum suntem nu mai zic! Eu sunt mai sănătos la cap decât îți închipui tu.
Si eu sunt afro-american my homie, dar nu am treaba cu manele, criminalitatea s-a.m.d
Ziceam sa continui in viața de zi cu zi, nu neapărat pe TPU.
Oricum, mă bucur că ești cerebral, așa trebuie sa fii!
Fii un exemplu!
O sa fiu pe lumea cealaltă sper sa mai rezist atât hate și așa oameni răi nici în cele mai sadice filme horror nu am văzut!
Calm,a rezistat Bacovia care era un emo al modernității, reziști și tu!
Pai nu am nici eu cu manelele dar nu sunt de acord sa ii iei viața unui om indiferent de ce ți-a făcut! Ce sa mai zic e bine că cu fotbalul ne-am mai spălat puțin de rușine, ne-am descurcat binișor pentru nivelul nostru.
Și tu ai dreptate in ceea ce spui, însă hai sa îți mai zic ceva ce am înțeles eu de la adulții aceștia traumatizați și tranșați, decolorați de personalitate și automatizați.
1.Binele pe care tu îl vezi, nu este același cu binele pe care ei îl văd. Unii părinți prefera sa stea supărați pe copiii lor, sa ii agreseze, sa ii "pună" la respect.
Pentru multi, asta înseamnă o educație buna.Pentru ei, care au trăit așa ceva, poate părea, pentru generațiile tinere, deloc.
Și asta e doar o idee.
2.Nu ai cum sa faci binele "cel mai ușor" și uite și de ce. Daca ai lucrat in străinătate,oamenii începători erau rapid emendati de cei "vechi" in firma,întrucât daca nu făceau cum știau aia bătrâni,se puteau aștepta de la reproșuri,până la bârfe, cleveteli răutăcioase.
In sens micro,in familie, daca tu faci un lucru bun dar nu cum îl vor ei, îți vor baga in cap că tu faci greșit, nu contează că metoda lor e anevoioasă, tu să faci ca ei.(acceptarea lucrurilor impuse)
3.Comunicarea este deficitara pentru ei, pentru ei nu contează să fii curios, sa afli chestii, pentru că mulți stau prost cu nervii și îți vor reproșa chestii fel de fel, daca îți permiți să le strici "lecția"("dezactivarea empatiei")
4.Pai nepăsarea asta de care spui tu,tot de la nepăsarea celor dragi provine, cândva au fost și ei copii,iar singurul lucru care ți-ar fi crescut valoarea,ar fi fost sa știi să faci x,y,z,nu conta că erai deștept sau că voiai afectivitate,erai pus la zid fara regret,că de,cum îți permiți tu,odrasla,sa fii egoist,nu vezi că mai am și alți copii care vor și ei multe?!
Iar frustrarea din multi, din copilărie s-a deprins.
Apropo, nu izolarea este soluția, ci, mai degrabă, relaționarea cu oameni cerebrali, pentru că, slava Domnului, mai sunt și antiexemple pozitive în comunism(rebelii regimului).
5.Singura schimbare care poate surveni este tăierea ombilicului comunist prin generația tânără!
Și,după cum vezi,tinerii nu mai suporta standarde fixe,sunt dispuși să aprofundeze latura emoțională,sa o dezvoltare,sunt focalizați pe familie și planuri de viitor, nu pe pragmatism și cât de utili sunt ei societății, pentru că, pentru multi, au avut macar o data de-a face cu "ce-o să zică vecinii/Te aud vecinii".
Mă rog, sunt mai multe de spus, dar cam asta ar fi o sinteză bazată pe aceea ce mi-ai scris tu
Fiecare cu avioanele lui. În funcție de propriile experiențe urâm,aia nici mie nu îmi plac dar nu sunt toți la fel. Sunt uniți da și sunt marginalizați de către voi de când e lumea,uneori va meritați soarta și voi când vă fac rău unii,sunteți foarte răi și rasiști,e ok sa fiți cu țiganii care fura și care fac rău dar voi sunteți și cu cu cei civilizati răi și îi marginalizați, karma a făcut în așa fel să fiți și voi marginalizați in Europa și pe unde mergeți! Când faci rău asta și primești în viață. Majoritatea românilor asculta manele nu aveți nici o scuza, și vorbiți ca ei, le-ați preluat limbajul, e penibil in ce hal ați ajuns! Vreți să fiți ca ei dar nu se poate, e imposibil.
Da de ce vorbesti la persa 2-a? Eu nu vreau sa fiu ca nimeni, ti-am zis ca eu personal nu sunt cu manelele si chestii de genul smecherii si ce se mai da, si bagi pe toti intr-o oala, nu e nimeni la fel, acum ca exista o mare majoritatea care au preluat acele apucaturi asta e, eu ti-am zis ca personal nu imi plac acel tip de apucaturi, dar totusi vad ca ma bagi la un loc cu aceia, si pe langa asta vad cate excluzi te crezi sfat sau nu esti roman?
Vad ca romanilor le palce sa se excluda sa arata doar cu degetul ei sunt perfecti.
Parcă spuneai că ești singurul "dă culoare" - negrotei - cum te-ai auto numit, din clasă.
Vrei să zici că cei din etnia ta nu-și bat nevestele? Nu fac femeile voastre niște "crize" pe stradă de spargi audiențele dacă pui filmarea pe YouTube? Voi nu sunteți homofobi?
De ce ai impresia ca te ia lumea la misto daca esti negru? Rasismul in America e sistematic ca in tot restul lumii, nu e despre mistouri, chiar se umbla tiptil in jurul negrilor.
Ce-mi place de tine, îmi dai oportunitatea să-mi dezvolt gândirea critica și mai mult decât e deja
Romanul tradițional homofon a prins vremea comunistă, vreme care a lăsat un gol in multi.In comunism erai nevoit să iei de bun ce ți se spunea și nu aveai voia să fii inteligent,c-o mierleai(recomand filmul "Cel mai iubit dintre pământeni" sau chiar cartea,daca vrei sa te cultivi și mai mult)
Practic,creierul unui individ de sorginte comunistă a devenit lipsit de striații cerebrale,concert, el își bate femeia pentru că așa a văzut și la ai lui, asta e modul lui de a-si da cu părerea, de a se face înțeles.
De aceea mulți tineri din ziua de azi învață din greșelile părinților lor și încearcă să fie cerebrali și empatici cu celălalt.
Acum te-am luminat, maestre?
Nu vrei să știi prin ce trec și câte mi s-au întâmplat! De ce crezi că am anxietate? Regret că m-am născut în țară asta cu așa oameni! Sa te ferească sfântul sa fii bolnav sau la greu că românul nu are milă, te vede jos se bucura și îți dă și el pe lângă ce ți-a dat soarta. E trist dar asta e realitatea, noi nu știm să fim oameni.
Dumnezeu și-a luat de mult mâna de pe noi și pe buna dreptate! Suntem un popor blestemat, asta că suntem răi și parșivi din calea afară!
Asta e! Eu am văzut cum e societatea și ce putem! La judeca o sa plătim cu toții, nu scăpa nici unul!
Stiu omule la ce te referi. Universul nu are cum sa raspunda decat cu energie nu tocmai buna, caci 90 la suta sunt pe vibe negativ. Probabil acest popor va disparea si peste 100/200 de ani va fi o alta natie care va respecta acest spatiu minunat si bogat in care ne aflam.Ma refer la cei care vin sa lucreze la noi din Filipine si de unde mai vin. Vor ramane aici se vor inmulti si le urez succes.
Din pacate cei buni platesc pentru cei rai si totuși, tu ai un loc unic si din punctul acela mic, mic, unde te afli te poti conecta la Univers si macar putin din realitatea ta se va schimba. Sunt si oameni de treabă, putini dar sunt. Schimba putin din vibe si s-ar putea sa ai si surprize plăcute. Si in alta ordine de idei, pune o muzica frumoasa ce ti place, da i incolo pe toti, ca fiecare cu ale lui, canta, dansează si fii putin bucuros. Iti dai seama ce miracol totusi cu viata asta a noastră si ca facem parte din Universul asta magnific si mai si constientizam asta. Exista si o parte plina a paharului. Daca cineva mi o arata pe cea goala, ma doare la bascheti, eu tot pe cea plina o vad ca asa am eu chef.
Seara linistita
Mai mai tu mereu ma trimiți la culcare
Dar eu te ador și uite că ești româncă nu ești altceva și îmi e tare drag de tine! Asta rezultă că nu sunt rasist! Cei care se regăsesc în ce am menționat se simt asta e problema, restul care sunt ca tine nu se ataca!
Eu ti am zis sa pui muzica sa dansezi nu sa te culci
Eu sincer ca am vazut si eu lumea asta, apropo de ce spuneai, ca si tu ai calatorit, ma simt o simpla pamanteana.Nu ma identific neaparat cu o eticheta de pe buletin.
Nu esti rasist, esti realist si obiectiv.
Insa din experiența proprie iti spun, nu putem schimba nimic din exterior dar putem lucra foarte multe in interior. Atat de multe incat sa ajungi sa compatimesti un prost care nu are alta grija decat ca nu ai tu servici.Pe bune? Cred ca as rade cu lacrimi
Ce naiba, atat timp cat nu deranjezi pe nimeni, stai in anxietatea ta (glumesc si eu am anxietate), ce treaba ar avea vreun amarat despre tine.Chiar ca comuniști. Jos Ceaușescu
Seara linistita
Iar îmi spui seara linistita și cică nu ma trimiți la culcare,pardon din nou
Nu sunt rasist că plâng când văd oameni bolnavi sau necăjiți, bătuți de soartă, sunt un tip dur dar sunt și foarte sensibil! Da, asta e treaba lor sa mă judece si bârfească că eu nu lucrez și am vârsta pe care am și denigrări și hate și de la oameni maturi nu de la copii și eu de abia pot sa ies de la anxietate din casă! Pai nu sunt ăștia oameni de rahat? Sunt cu miile așa că cei care mă disprețuiesc, efectul de turma asta e sindromul pe care îl suferim! Parca îmi dau ei mâncare sau ma întrețin ei pe mine. Sunt și femei care sunt așa de tâmpite și cu studii superioare nu cu 3 clase ca trenul! Nu știu dar crede-mă că cu așa oameni nu mai pot, m-aș duce pe o alta planeta! Da, eu stau mai mereu in casa nu deranjez și nu bârfesc niciodată pe nimeni! Ma mândresc că sunt așa și nici sifonar nu sunt.
De mine se râdea pe străzi că am anxietate, eram tot speriat ce sa mai zici de așa oameni! Hai că eu nu sunt vreun bolnav grav pe ultimul episod dar se rade și de cei cu boli grave cu handicap fara mâini fără picioare! Nu mai trebuie sa adaug nimic, cine e ca mine diferit își dă seama că am dreptate 100%
In loc sa ajutam noi facem și mai mult rău!
Intentionat ti am spus seara linistita ca sa te fac sa razi
Stiu cum este lumea pe aici si mai stiu ca gura lumii doar pamantul o astupa.
Tu realizezi despre faptul ca nu are importanță, ca din neputinta de a si vedea propriile probleme ke vad pe ale tuturor si daca nu le vad le inventează.
Oricum se vede de departe ca esti om inteligent si stiu ca multe persoane inteligente peste medie se lovesc de superficialitatea din jur pentru ca o percep altfel.Indiferent de studii, la orice nivel inteligenta emotionala la noi este aproape de zero.
Mai naspa ca multora care rad ca fraierii le vine Universul cu o lectie de nu prea pot sa o duca. Treaba lor, isi asuma.
Hai somn usor
Știi să te scoți
Mai eu nu sunt deloc inteligent, nu e cazul trust me dar eu pur și simplu nu fac rău la nimeni așa gratuit, intenționat. Poate trebuie sa pocaiesc naiba să mă ia
Somn ușor și ție! Ușor e asta pe aproape 37 de grade
Io sunt la job pana dimineață si este imposibil de dormit cu caldura asta intr adevar.
In Bucuresti este Sahara.
Mai, dupa cum scrii nu pari vreun prostut, iarta ma ca ti spun
Lasa vrajeala.
Asta cu pocaitu' a fost tare
O sa zica pe urma comuniștii „Uite l si pe pocaitul asta"
Glumesc cu tine, ma duc in rana ta ca sa te duci si tu si sa te imprietenesti cu ea, apoi ai sa tratezi cu umor.
Seara linistita
Ai anxietate și muncești... bravo! Vad că știi să empatizezi,nu prea am mai întâlnit fete cu inteligenta emoțională,ești prima.
Ai tot respectul meu daca muncești și ai anxietate, eu am agorafobie, este mult mai grava decât anxietatea.
Nu te mai deranjez, nu te mai deranja nici tu sa răspunzi. Hai, servici ușor și ai grija de tine
Nici un deranj.
Da, te cred ca nu este confortabila treaba cu agarofobia.
Si eu m as duce pe o insula pustie, dar am responsabilitati.
Multumesc de apreciere si tu ai grija de tine.
Ca pana la urma daca nu o facem noi nimeni nu o face.
Mi a facut placere a vorbesc cu tine
Românul tradiționalist e un om cu educație precară. E adevărat că sunt și eu împotriva homosexualilor și transgederilor. Dar cu soția bătută și menstruația?
Ca e usor, orice alta ruta necesita introspectie, gandire critica, empatie - toate lucrurile la care crestinii nu exceleaza.