Nici ție nu îți plac românii asa-i? Eu îi urăsc de moarte! Sunt inculți și analfabeți. Suntem în 2024 și ei nu știu ce e aia anxietatea, dar stie să judece și să te facă în toate felurile! Bine, nu sunt toți handicapați, dar 70% așa sunt! Pai românul urăște și maneaua și țiganii și când se îmbată se rup pe manele nu sunt ei cea mai ipocrita nație din lume? Sunt și eu jumate român dar deja mi scârbă de nația asta, de scârbă m-am izolat de societate, la orice colt dai numai de prosti!
Eu ti am zis sa pui muzica sa dansezi nu sa te culci
Eu sincer ca am vazut si eu lumea asta, apropo de ce spuneai, ca si tu ai calatorit, ma simt o simpla pamanteana.Nu ma identific neaparat cu o eticheta de pe buletin.
Nu esti rasist, esti realist si obiectiv.
Insa din experiența proprie iti spun, nu putem schimba nimic din exterior dar putem lucra foarte multe in interior. Atat de multe incat sa ajungi sa compatimesti un prost care nu are alta grija decat ca nu ai tu servici.Pe bune? Cred ca as rade cu lacrimi
Ce naiba, atat timp cat nu deranjezi pe nimeni, stai in anxietatea ta (glumesc si eu am anxietate), ce treaba ar avea vreun amarat despre tine.Chiar ca comuniști. Jos Ceaușescu
Seara linistita
Eu personal nu am treaba cu romanii, mai degraba cu romii dar aia e alta poveste, in schimb nici muzica lor nu ma atrage, cum zic mereu e prea low iq dar mna, infine ideea e ca straini precum bulgarii, sarbii, alabanezi si unguri sunt exact ca si romanii nu faci diferenta, si la ei sunt tigani ca si la noi, in toata europa sunt tigani aia e, ca la noi sunt mai cu figuri si aroganti depinde, dar si asta sar datora poate faptului ca i-m marginalizat ori le-am permis orice rahat astfel si ca scut de protectie sunt uniti iar noi romanii cum suntem invidiosi si nu suntem uniti, am creeat o temere oarecum fata de tigani, si credem despre ei ca sunt uniti dacat de noi, da dar nu in toate cazurile insa, in rest nada.
Iar îmi spui seara linistita și cică nu ma trimiți la culcare,pardon din nou
Nu sunt rasist că plâng când văd oameni bolnavi sau necăjiți, bătuți de soartă, sunt un tip dur dar sunt și foarte sensibil! Da, asta e treaba lor sa mă judece si bârfească că eu nu lucrez și am vârsta pe care am și denigrări și hate și de la oameni maturi nu de la copii și eu de abia pot sa ies de la anxietate din casă! Pai nu sunt ăștia oameni de rahat? Sunt cu miile așa că cei care mă disprețuiesc, efectul de turma asta e sindromul pe care îl suferim! Parca îmi dau ei mâncare sau ma întrețin ei pe mine. Sunt și femei care sunt așa de tâmpite și cu studii superioare nu cu 3 clase ca trenul! Nu știu dar crede-mă că cu așa oameni nu mai pot, m-aș duce pe o alta planeta! Da, eu stau mai mereu in casa nu deranjez și nu bârfesc niciodată pe nimeni! Ma mândresc că sunt așa și nici sifonar nu sunt.
De mine se râdea pe străzi că am anxietate, eram tot speriat ce sa mai zici de așa oameni! Hai că eu nu sunt vreun bolnav grav pe ultimul episod dar se rade și de cei cu boli grave cu handicap fara mâini fără picioare! Nu mai trebuie sa adaug nimic, cine e ca mine diferit își dă seama că am dreptate 100%
In loc sa ajutam noi facem și mai mult rău!
Cu prostia noastră nu prea pot continua! Sunt mai multi useri pe care îi respect și sunt români, sunt și țigani, nu toți țiganii sunt sălbatici și nebuni! Eu îmi mențin oricum părerea, astia sunt puțini care sunt ok. Eu percep realitatea mai bine decât majoritatea de aici, suntem un popor așa cum suntem nu mai zic! Eu sunt mai sănătos la cap decât îți închipui tu.
Si eu sunt afro-american my homie, dar nu am treaba cu manele, criminalitatea s-a.m.d
Ziceam sa continui in viața de zi cu zi, nu neapărat pe TPU.
Oricum, mă bucur că ești cerebral, așa trebuie sa fii!
Fii un exemplu!
O sa fiu pe lumea cealaltă sper sa mai rezist atât hate și așa oameni răi nici în cele mai sadice filme horror nu am văzut!
Calm,a rezistat Bacovia care era un emo al modernității, reziști și tu!
Pai nu am nici eu cu manelele dar nu sunt de acord sa ii iei viața unui om indiferent de ce ți-a făcut! Ce sa mai zic e bine că cu fotbalul ne-am mai spălat puțin de rușine, ne-am descurcat binișor pentru nivelul nostru.
Intentionat ti am spus seara linistita ca sa te fac sa razi
Stiu cum este lumea pe aici si mai stiu ca gura lumii doar pamantul o astupa.
Tu realizezi despre faptul ca nu are importanță, ca din neputinta de a si vedea propriile probleme ke vad pe ale tuturor si daca nu le vad le inventează.
Oricum se vede de departe ca esti om inteligent si stiu ca multe persoane inteligente peste medie se lovesc de superficialitatea din jur pentru ca o percep altfel.Indiferent de studii, la orice nivel inteligenta emotionala la noi este aproape de zero.
Mai naspa ca multora care rad ca fraierii le vine Universul cu o lectie de nu prea pot sa o duca. Treaba lor, isi asuma.
Hai somn usor
Știi să te scoți
Mai eu nu sunt deloc inteligent, nu e cazul trust me dar eu pur și simplu nu fac rău la nimeni așa gratuit, intenționat. Poate trebuie sa pocaiesc naiba să mă ia
Somn ușor și ție! Ușor e asta pe aproape 37 de grade
Io sunt la job pana dimineață si este imposibil de dormit cu caldura asta intr adevar.
In Bucuresti este Sahara.
Mai, dupa cum scrii nu pari vreun prostut, iarta ma ca ti spun
Lasa vrajeala.
Asta cu pocaitu' a fost tare
O sa zica pe urma comuniștii „Uite l si pe pocaitul asta"
Glumesc cu tine, ma duc in rana ta ca sa te duci si tu si sa te imprietenesti cu ea, apoi ai sa tratezi cu umor.
Seara linistita
Ai anxietate și muncești... bravo! Vad că știi să empatizezi,nu prea am mai întâlnit fete cu inteligenta emoțională,ești prima.
Ai tot respectul meu daca muncești și ai anxietate, eu am agorafobie, este mult mai grava decât anxietatea.
Nu te mai deranjez, nu te mai deranja nici tu sa răspunzi. Hai, servici ușor și ai grija de tine
Nici un deranj.
Da, te cred ca nu este confortabila treaba cu agarofobia.
Si eu m as duce pe o insula pustie, dar am responsabilitati.
Multumesc de apreciere si tu ai grija de tine.
Ca pana la urma daca nu o facem noi nimeni nu o face.
Mi a facut placere a vorbesc cu tine
Și tu ai dreptate in ceea ce spui, însă hai sa îți mai zic ceva ce am înțeles eu de la adulții aceștia traumatizați și tranșați, decolorați de personalitate și automatizați.
1.Binele pe care tu îl vezi, nu este același cu binele pe care ei îl văd. Unii părinți prefera sa stea supărați pe copiii lor, sa ii agreseze, sa ii "pună" la respect.
Pentru multi, asta înseamnă o educație buna.Pentru ei, care au trăit așa ceva, poate părea, pentru generațiile tinere, deloc.
Și asta e doar o idee.
2.Nu ai cum sa faci binele "cel mai ușor" și uite și de ce. Daca ai lucrat in străinătate,oamenii începători erau rapid emendati de cei "vechi" in firma,întrucât daca nu făceau cum știau aia bătrâni,se puteau aștepta de la reproșuri,până la bârfe, cleveteli răutăcioase.
In sens micro,in familie, daca tu faci un lucru bun dar nu cum îl vor ei, îți vor baga in cap că tu faci greșit, nu contează că metoda lor e anevoioasă, tu să faci ca ei.(acceptarea lucrurilor impuse)
3.Comunicarea este deficitara pentru ei, pentru ei nu contează să fii curios, sa afli chestii, pentru că mulți stau prost cu nervii și îți vor reproșa chestii fel de fel, daca îți permiți să le strici "lecția"("dezactivarea empatiei")
4.Pai nepăsarea asta de care spui tu,tot de la nepăsarea celor dragi provine, cândva au fost și ei copii,iar singurul lucru care ți-ar fi crescut valoarea,ar fi fost sa știi să faci x,y,z,nu conta că erai deștept sau că voiai afectivitate,erai pus la zid fara regret,că de,cum îți permiți tu,odrasla,sa fii egoist,nu vezi că mai am și alți copii care vor și ei multe?!
Iar frustrarea din multi, din copilărie s-a deprins.
Apropo, nu izolarea este soluția, ci, mai degrabă, relaționarea cu oameni cerebrali, pentru că, slava Domnului, mai sunt și antiexemple pozitive în comunism(rebelii regimului).
5.Singura schimbare care poate surveni este tăierea ombilicului comunist prin generația tânără!
Și,după cum vezi,tinerii nu mai suporta standarde fixe,sunt dispuși să aprofundeze latura emoțională,sa o dezvoltare,sunt focalizați pe familie și planuri de viitor, nu pe pragmatism și cât de utili sunt ei societății, pentru că, pentru multi, au avut macar o data de-a face cu "ce-o să zică vecinii/Te aud vecinii".
Mă rog, sunt mai multe de spus, dar cam asta ar fi o sinteză bazată pe aceea ce mi-ai scris tu
Românul tradiționalist e un om cu educație precară. E adevărat că sunt și eu împotriva homosexualilor și transgederilor. Dar cu soția bătută și menstruația?
Fiecare cu avioanele lui. În funcție de propriile experiențe urâm,aia nici mie nu îmi plac dar nu sunt toți la fel. Sunt uniți da și sunt marginalizați de către voi de când e lumea,uneori va meritați soarta și voi când vă fac rău unii,sunteți foarte răi și rasiști,e ok sa fiți cu țiganii care fura și care fac rău dar voi sunteți și cu cu cei civilizati răi și îi marginalizați, karma a făcut în așa fel să fiți și voi marginalizați in Europa și pe unde mergeți! Când faci rău asta și primești în viață. Majoritatea românilor asculta manele nu aveți nici o scuza, și vorbiți ca ei, le-ați preluat limbajul, e penibil in ce hal ați ajuns! Vreți să fiți ca ei dar nu se poate, e imposibil.
Da de ce vorbesti la persa 2-a? Eu nu vreau sa fiu ca nimeni, ti-am zis ca eu personal nu sunt cu manelele si chestii de genul smecherii si ce se mai da, si bagi pe toti intr-o oala, nu e nimeni la fel, acum ca exista o mare majoritatea care au preluat acele apucaturi asta e, eu ti-am zis ca personal nu imi plac acel tip de apucaturi, dar totusi vad ca ma bagi la un loc cu aceia, si pe langa asta vad cate excluzi te crezi sfat sau nu esti roman?
Vad ca romanilor le palce sa se excluda sa arata doar cu degetul ei sunt perfecti.