Lasa lasa lasa ca ne om duce noi acasa si-o dada ajunsi acasa laaasaa.
http://www.youtube.com/watch?v=tm008b6QMHs
Ha ha ha! Foarte tare! Monstrii sacri...ce oameni :)
Uite-aici nniste intrebari pentru Mr. Ex-president:
http://www.youtube.com/watch?v=wmMS9XVIa00&feature=youtube_gdata_player
Am cautat si eu motive a spun Nu la acest rederendum, dar nu am gasit.Imi amintesc doar figura lui cand aparea la tribuna facea conferinte de presa si spunea ca trebuie sa taie salariile,la doua zile iesea Boc si zicea si el acest lucru,apoi le taia,iesea si spunea sa impoziteze peniile se facea la fel. Cred ca Traian Basescu ar trebui sa te convinga sa spui Nu, insa el ne spune cat doarme Antonescu, ce mai copiaza Ponta, cum e foloseste butonu 3, dar a zis doar asa ca nu avea ce sa mai zica si as putea sa iti zic 1000 de motive sa spui DA la referendum, daca totusi insisti da i un telefon si intreaba l, aaa uitasem ca nu mai are linie directa.El ar fi trebuit sa ne convinga sa spunem Nu.Vad insa ca PDL are grija de presedintele lor, fost actual cine mai stie.Si acesta e unu din cele 1000 de motive care ma face sa spun DA.
Ma,cine e asta %la%? Din principiu nu raportez, dar boala lui anti-base, mi-a violat intimitatea azi de m-am plictisit.Singurul cuvant bland,gasit in biblioteca cerebrala,care sa-l reprezinte,este Dobitoc.Ce ma, tu nu ai auzit de alternativa cognitiva? Aaa, sau tu folosesti in gandire doar o emisfera a cerebelului? Ti-asi spune, sictir golane. Uuups! Cred ca mi-a scapat porumbelul! Curaj, poti mai mult de atat!
Si de ce te simti dator sa-mi spui tu cat pot? Stiu eu foarte bine cat si fara interventiile tale mai mul sau mai putin fulgeratoare. Din partea mea sa ma raportezi cat vrei, ai tu impresia ca asta ma schimba cu ceva? Macar de distractie si tot te sfatuiesc: keep on trying pana ti se sparge calculatorul (si asta o zic la propriu, nu la figurat)!
Sunt calm si tolerant.Nicke-ul tau te reprezinta oricum.Ce sa ceri de la o chiftea cu palarie? Of doamne,cum se impute carnea pe caldura asta! Si Fulgerul zise, iarta-l doamne ca nu stie ce face! Sunt milos din fire si daca te vor prinde hingherii pe strada, voi platii libertatea ta, scutindu-te de chinul euthanasierii.D-zeu fie cu tine! Curaj, poti mai mult!
Uite, am problema si-mi cer scuze ca ma plang la tine, mor de somn si zau ca somnul meu e mai important la momentul asta. Scrie tu acolo ce-ai pe suflet ca le vad eu maine. Noapte buna!
Noapte buna d-le presedinte Antonescu!
Serios? Ia vezi mataluta de unde vine IP-ul meu daca esti tare . Doamne, mare e gradina ta!
Da asa e "Doamne mare e gradina ta" si mare fulger trasneste-n ea.
N-au frate astia treaba cu site-ul si cu sectiunea asta. ei vor doar sa zica la toti ca USL este rau si ca mama ce nenorocire ne paste. Orice spui ti-o baga sub nas pe aia cu USL si Ponta cu plagiatul lui si cu somnul lui Antonescu. Nu e evident ca mesajul este foarte clar, nu ti-e clar ca au vrut sa instige masele de cand cu suspendarea lui Base? Altfel de ce-ar fi venit atatia la mine pe strada sa-mi spuna numai lucruri anti USl, Ponta si Antonescu ca sa ma trezesc peste cateva zile in acelasi avion spre Bucuresti cu fostul de la senat si cu gasca lui Base. Hm, sunt lucrurile mai intense decat realizam chiar si noi.
Pe mine nu ma surprinde nimic, a mai fost duminica orbului in Romania acum 22 de ani de ce nu si pe 29 iulie, sau crezi ca au evoluat prea mult? Uite la ei tu le da-i date, fapte, le faci cronologia guvernari, le desenezi si tampiti zice ca ne da afara din Europa si ne da pe mana rusilor, pai ce sa discuti cu cretinoizii astia, atat poate atata spune.
Nu ma surprinde ca sunt dezinformati, ce ma surprinde insa este ca toti vin cu exact aceeasi placa. asta este foarte ciudat pentru mine, chiar ma gandesc daca nu cumva au fost sfatuiti sa faca aasta pe site-urile de socializare, dar atata vreme cat nu-mi pierd vremea sa demonstrez asta de ce sa fac acuze? asa deci si prin urmare, este treaba lor ce fac...
Nu draga, eu am experienta campaniei electorale ca am fost implicat pana in urma cu ceva ani, masele au aceiasi placa iar cei de pe TPU sunt la fel, pentru ca si daca vrea sa spuna altceva nu are ce si se agata de cateva elemente si le debiteaza foc continiu. Uite La @dandanaua, a incercat sa bulibaseasca ceva de FMI dar habar are, i-am facut termenul comparativ al imprumuturilor dintre guvernele trecute si guvernul PDL+Base, apoi i-am dat o lista cu nereguli si citeste raspunsul sa vezi ce spune. Sunt nepregatiti si atunci cu cine dracu sa te contrazici ca ei bate campii, tu ii spui de neregurile guvernarii si o arde cu plagiatul lui Ponta.In fond ei nici nu stie clar de ce il vrea pe Basescu.
Ultima „perlă Băsistă", este că trebuie să se renunțe la 100.000 de paturi de spital, din circa 129.000 câte sunt acum.
Numai pentru această „perlă", trebuie pusă ștampila pe DA.
Dar voteaza-l. Simti ca te judeca lumea daca ii votezi demiterea? Daca simti ca ai avut de pierdut datorita lui, atunci votezi DA. Nu ai nevoie sa iti impartaseasca altii motivele lor personale de ce sa votezi NU, atata timp cat tu ai ales deja.
Pai tocmai ca nu am ales deja. imi trebuie realizari de-ale lui basescu pentru tara. poate nu le stiu. ce am primit aici sunt doar ce au facut altii sau ar face altii.
P.S. cred ca e problema mea ce intreb sau nu. de cand iti permiti sa-mi spui ce-am voie si ce nu?
Am gasit un motiv! Pentru ce sa-l suspende acum in ultimii ani ca presedinte? De ce l-a ales poporul pentru a doua oara? Acum crezi ca USL-ul va face ceva daca va ajunge la putere?Ma indoiesc...
Pentru ca nu a fost bun. pentru ca activitatea lui nu este in concordanta cu legile si nevoile UE si ale cetatenilor romani si UE, pentru ca a influentat parlamentul in adoptarea unor legi care nu erau conform cu constitutia, ceea ce arata ca nu a fost un regim democratic etc s.a.m.d.
Nu m-ai inteles, si cred ca nici eu nu te-am inteles. Nu vorbeam despre ce ai voie si ce nu, chiar nu mi-as permite asta si nimeni nu are dreptul sa iti constranga vointa, fie si prin cuvinte. Eram convins ca stii ce votezi si acum vrei sa ne demonstrezi si noua de ce ar trebui sa votam la fel.
Intrebarea ce a facut Basescu pentru tara e injusta, pentru ca postura de presedinte nu iti ofera tie adevaratele functii executive si legislative ale statului. In cazul lui Basescu, tocmai faptul ca s-a implicat prea mult a fost speculat de USL si a fost transformat intr-una din obiectiile pe care s-a construit suspendarea. Ar fi mai potrivita intrebarea: ce s-a facut in timpul lui Basescu, sau cum au dus-o romanii in timpul lui? Si atunci, poti sa te uiti si tu in ultimii 8 ani si sa vezi. A fost foarte bine (cel mai mare boom economic, integrarea in UE, etc. cu premize fixate inainte de mandatul sau), a fost foarte rau (o data ce a inceput criza economica). La sfarsit, fiecare trage propria lui concluzie.
Un presedinte nu poate schimba constitutia. Poate eventual sa faca propunari, propuneri care trebuie sa fie adoptate de Parlament si, pentru a fi aplicate, aprobate prin referendum. Procesul este cat se poate de democratic.
Pai tratativele pentru intrarea in UE au fost inceputeinainte de basescu (incepute de Adrian Nastase), boom-ul economic s-a realizat SI datorita taierii salarilor, taierii pensiilor si impozitarii lor, implicarea prea multa a lui Basescu in viata polititca interna a dus de multe ori la limitarea indeplinirii atributiilor institutiilor de stat. Nu tin cu USL repet, doar consider motive pro sau contra suspendarii lui basescu. dupa suspendare tara nu trebuie sa ramana cu USL, sunt alegeri in maxim 3 luni si poporul alege din nou ce-si doreste. Lumea uita asta din cauza zgomotului de fond facut de ambele parti.
Hm, institutia prezidentiala este una foarte influenta...
Am spus ca premizele politico-economice au fost stabilite inainte de mandatul lui. Taierea salariala si impozitarile au venit dupa 2008, dupa ce a inceput criza. Pentru derapajele neconstutionale a fost supus deja unui referendum, si acum la un al doilea. Sper ca toti cei care il vor vota pe Basescu pentru incalcari constitutioanle sa tina cont de acest fapt si la urmatoarele alegeri (in doar 3 luni, Crin Antonescu si Victor Pona au reusit amandoi sa incalce constitutia).
Te-a influentat cand ai votat constitutia? Te influenteaza acum, sa votezi tot pentru acelasi om? Votul nostru are mai multa influenta decat institutiile politice. Singura problema e ca nu beneficiem suficient de des de el.
A schimbat modul in care se aplica legea garantata de constitutie...
E foarte vag ce spui acum. Daca ar fi existat exemple concrete, te asigur ca ele apareau in lista facuta de USL pentru suspendarea presedintelui.
A influentat parlamentul (PDL fiind majoritar) sa schimbe legile cum a avut el chef, iar Curtea Constitutionala ori s-a sesizat prea tarziu (ca in cazul legii taierii pensiilor) ori deloc ca in cazul substituirii Primului Ministrului. A refuzat sa numeasca Prim Ministru impus de majoritate. A sugerat ministrilor sa accepte fel de fel de contracte pentru asa-numitii "baieti destepti" etc s.a.m.d.
Faptul ca ar fi "influentat" e doar o chitibusareala politica. Toti presedintii "influenteaza" guvernarea, dar atata timp cat nu comit acte anticonstitutionale vizibile, nu poti sa ii acuzi de nimic. Pentru altele, unde chiar a avut scapari constitutionale, mergi tu acum la vot. Oricum, discutia era ca NU a modificat constitutia, pentru ca nu poate, si nici nu a ingradit-o. A comis acte neconstitutionale, asta e adevarat, dar doar atat.
Nu, discutia era despre motive pentru a nu-l suspenda si mai exact realizari pentru tara infaptuite de el. nu este deloc o chitibushareala politica vazuta prin ochii mei. este o chestie foarte grava vazuta de-aici de unde sunt, dar parerile nu se discuta.
Ceva realizari?
Un presedinte poate face foooarte multe.D-aia e presedinte. Si uite d-aia i-a prostit Basescu pe multi, pentru ca e presedinte si are aproape toata media pe mana. Sa-i prosteasca pe fraieri.
Vezi, cu raspunsul asta ai dovedit ca nu stii repartitia puterilor in stat si atributiile care revin presedintelui. Tu sigur nu ai fost prostit de Basescu, ca nu il vrei. Tie iti place cealalta media.
Ultimele mele interventii au fost raspunsuri la afirmatia ta, pe care acum ai corectat-o, in care spuneai ca Basescu a modificat costitutia si asta e antidemocratic. E o chitibusareala politica pentru ca aici vorbim de o practica politica, nu de apucaturile personale ale unui singur individ. Pana in 2004, alegerile legislative aveau loc odata cu cele prezidentiale, presedintele ales fiind dintotdeauna din partidul sau alianta care primea Camera. Aici s-a nascut practica influentei, pe care nu a inventat-o Basescu, pe care o va continua si Antonescu.
Vad ca dupa ce ti-am explicat ca intrebarea ta nu e formulata corect, imi ceri in continuare un raspuns. Atunci raspunde-mi mie la o intrebare: Ce realizari a avut Ion Iliescu si Constantinescu, ei personal, ca presedinti, nu guvernarile din timpul mandatelor lor?
Directia in care a luat-o discutia ma determina sa ma uit peste raspunsurile tale. Imi dau seama ca am avut dreptate de la inceput: tu stii foarte bine ce o sa votezi, nu mai suferi de nicio indecizie politica. Deci care e scopul acestei intrebari? Sa iti justifici opinia in fata celor care spun ca e o prostie sa votezi Da, sau faci si tu putina propaganda politica, ca sa ne inveti cum ar trebui sa votam?
Dar chiar ai impresia ca sunt eu in masura sa invat pe cineva cum sa voteze? Nu sunt calificat pentru asta, nu am nici o diploma in stiinte politice. Am in altele si cu aia ma ocup. Este ceva rau in a cere parerea, mai ales dupa ce am fost oprit de multe ori pe strada si am fost sfatuit sa votez impotriva demiterii? I-am intrebat si pe ei, nu au stiut sa-mi raspunda doar chestii de genuk: " USL in sus si-n jos, Ponta in sus si-n jos, Crin Antonescu in sus si-n jos". Nu locuiesc in tara, merg acolo doar pentru chestii legate de job. Mi se pare normal sa intreb mai ales pe un site unde s-au batut multi in piept si am fost jignit cu ieftineli copilaresti in legatura cu subiectul asta.
Iliescu si Constantinescu nu au fost supuusi unui proces de suspendare, dar iti pot spune despre Constantinescu ca a opreit Fondul Monetar sa vina in Romania exaact pe vremea cand Fondul a ars Argentina de nici acum nu si-a revenit ceea ce Basescu nu a facut, el a luat banii si banii ia-i acum de unde nu-s. Despre Iliescu nu-mi vine nimic in cap acum.
Nu am impresia ca esti in masura sa ne inveti cum sa votezi, dimpotriva, chiar cred ca nu esti in masura sa faci asta. Asta nu impiedica pe multi sa incerce. Constantinescu nu a oprit FMI sa vina in Romania, FMI a venit in Romania, pe vremea aia era Paul Thomson negociator-sef, au avut loc doar un inghet temporar intre FMI si Romania, produs mai degraba de o lipsa de reactie a guvernului Radu Vasile. Nu vreau sa discut mai mult. Oricum mi-ai raspuns la intrebare: vrei sa le demonstrezi celor care te-au jignit si il sustin pe Basescu ca nu au dreptate. Si oricum, votul tau nu mai poate fi influentat cu nimic de vreo fapta buna a lui Basescu. Nici daca iti fac lista cu proiectele si promulgarile lui.
Nu ai dreptate vis-a-vis de chestia cu FMI, dar sa o lasam balta pentru ca asa ti-e dorinta .
Chiar as vrea sa aud despre proiectele si promulgarile lui Basescu insa nu pot promite ca voi fi influentat de asta pentru ca nu stiu ce contin si mai am in the back of my head (nu-mi vine traducere) si chestia legata de legea dublarii salariilor la profesori deci...ma ierti si matale ca sunt suspicios si neincrezator, dar asta nu e deloc din vina mea. Oricum, promit sa nu vin cu comentarii nelalocul lor!
Da-mi voie sa iti fac o sugestie bibliografica obiectiva pentru problema FMI in timpul lui Constantinescu: Tom Gallagher, Furtul unei natiuni, Humanitas, 2004. La pagina 2007 vei gasi un capitol despre relatia dintre FMI si guvernul Radu Vasile, care se numeste, foarte graitor, "Un FMI neinduplecat". Imi plac mai mult cartile de istorie decat blogurile, asa ca scuza-ma ca n-am gasit un link.
Orice s-ar intampla la alegerile de anul asta, sa dea Domnul sa fie mai bine. Noapte buna.
O voi cauta cand vin in tara. Mersi de sugestie! Oricum parerea mea e ca de fapt Mugur Isarescu a fost cel care a mai salvat Romania de la dezastru economic de-a lungul anilor. E doar o parere.
Noapte buna si cum zici tu: Doamne ajuta sa fie mai bine!
Desteptule, de data aceasta basisti a adus FMI, PSD si PNL au fost impotriva.Esti o duda si numai prostii spui chiar si cu cartea in mana.
PDL a adus si SIDA in Romania, ma Hombre. Pentru tine o carte e prea mult, asa ca iti las un link. Ori atata poti, ori atata vrei, de la prea multa ura.
http://www.financiarul.ro/2009/08/11/istoria-acordurilor-romaniei-cu-fmi/
Bai frate pai de unde ma imi ceri tu mie carte, eu sunt cu crestera caprelor nu cu cititul cartilor cum esti tu. Si nu ma mai freca cu link-uri ieftine care face doar cronologie sa te da-i destept, o sa-ti fac eu cand am timp o analiza mai profunda a implicatiei FMI in Romania si dupa ce ti-o insusesti sa la-si cartea ca nu stii mare lucru si sa-ti dau caprele mele sa te duci la pascut. Pana atunci o mica observatie poate o pricepi, uite-te la sumele pe care guvernele anterioare le-a imprumutat de la FMI care adunate la un loc nu face nici pe jumatate din imprumutul pe care la facut Base si PDL 12.95 miliarde euro si mergi mai departe; pe deoparte s-a taiat din salarii si pensii + banii de la FMI+banii de la buget = o suma pe care nu o stim, insa stim ca; toate autostrazile incepute pretul unui Km e mai scump decat in toata Europa si ne punem intrebarea ori sunt asa prosti de au acceptat asa preturi sau si-au luat "tainul" expresia lui Base, a facut telegondole cand si unde nu era nevoie, bazine de inot nefunctionabile, patinuare, terenuri de fotbal aiurea unde era trei babe si doi mosi, s-a scos milioane de borduri sa puna alte borduri, s-a scos asfalta sa se puna alt asfalt si de proasta calitate, avem multi asfaltagii multimilionari in euro dar asfalt nu avem, baieti destepti a pagubit electricitatea statului cu un miliard de euro, a falimentat posta Romana iar cele similare din tarile vecine mergepe profit si iti mai dau sute de exemple de magarii facute numai in timpul guvenarii PDL+ Base. Stai sa se de-a la ivela auditul la toate ministerele si sa vezi atunci dansul elelor. Iar tu vii si-mi spui ca citesti, ce dracu citesti ma, punguta cu doi bani?
Usurel mai fibrilatule, faptul ca scrii agresiv si cu cifre nu te face mai destept. De la afirmatia ca PDL a adus FMI in Romania pana la aia ca a luat mai multi bani e cale lunga. Sau tie iti place sa rezumi prin minciuna, ca oricum PDL-ul e cum e si nimeni nu verifica ce zice lumea despre el. Daca scriai corect de la inceput, nici naiba nu se lua de tine. Nu trebuie sa te iau cu carti si cronologii, pe tine trebuie sa te iau cu farasul, pe tine si toti analistii de canapea. Ca debitati numai prostii, si apoi tot voi va dati ofensati cand cineva va corecteaza.
Na-i spus nimic decat mananci c.a.c.a.t aiurea, punct.
Prietene, mi-e evident că eşti un idiot, dar eu sunt un idiot şi mare că m-am încăpăţânat să polemizez cu tine. Mă întorc la ale mele, te las cu ale tale.
Eu votez NU la referendum. Deci sunt cu Basescu.
Motive :
El nu a gresit cu nimic fata de tara, au fost toti sarlatanii in parlament si au ajuns cu functii iar asta a rezultat un haos.
USL vrea sa scoata Romania din Europa.
De cand e Basescu presedinte lucrurile au inceput sa mearga, sa se miste cat de cat. Ganditi-va ca e foarte greu, criza a fost oricum pe tot globul iar la noi lumea se plangea iar parcarile din mall-uri si hipermarketuri erau pline cu masini scumpe. Toate tarile au trecut prin greu iar Romania s-a descurcat. Ideea e ca noi sa nu fim ca restul si sa avem democratie iar asta votand NU ( nu sunt de acord cu suspendarea lui Traian Basescu). Daca USL-ul castiga suntem ca si pierduti.
Este parerea mea proprie si in general sunt realista.
Mie mi se pare un om bun de calitate, care a facut cat de cat ceva. In tot haosul, a fost ceva foarte bun pentru noi ca tara.
Singurii din parlament care sunt potriviti pentru presedintie sunt :
- Basescu ( insa ii va expira mandatul)
si
- Mihai Razvan Ungureanu.
Sunt PRO Base,
Deci PRO Democratiei in continuare.
Da de ce in mesajul tau apare pro-democaratie, pro-base si anti-usl? te-am intrebat eu asta? eu am zis sa-mi dai motive de ce sa votez cu Nu. da-mi mai multe motive te rog, nu ca s-a miscat tara. a taiat din pensii si apoi le-a impozitat, asa ceva nu se face in nici o tara democratica. cand a inceput criza Udrea a inceput sa renoveze obiective turistice ca sa fure bani, drumuri la preturi incomensurabile ca sa fure bani.
te rog sa-mi dai motive viabile pentru a vota cu nu! chiar sunt interesat sa stiu ce a facut el pentru ca se apropie votul si vreau sa fiu convins 100% ca fac ce trebuie.
Pai eu am extins un pic raspunsul iar ''Pro democratie'' este unul dintre motive.
Pe oameni ii citesti usor dupa ochi dupa cuvinte, analizeaza si asta cand au declaratii de presa ambele tabere.
Iar eu nu vreau sa conving pe nimeni. Eu nu am vorbit de PSD am vorbit de Basescu ca om ca si-a dat silinta dupa parerea mea si i-a reusit. Pensiile si salariile s-au micsorat in toata Europa, intr-adevar fata de alte tari sunt foarte mici dar asta este nivelul... Tu chiar crezi ca daca vine Antonescu presedinte maine o sa fie fiecare roman cu o mie de euro salariu la o spalatorie auto si 500 de euro pensie ca a fost croitor?
Nu cred. Nici Basescu nu poate face asta, nici USL-ul, nimeni!
Cine vrea salarii ca in Germania sa se mute in Germania si tot asa.
Asta este Romania si trebuie sa fim mandrii ca totusi tara noastra este deasupra altor tari. Iar in ultimii 8 ani a fost Basescu.
Aveti impresia ca daca era altcineva acum eram mult mai sus? Nu in nici un caz, am fi fost ultimii de pe lista.
Ponta cu plagiatul lui ne-a facut destul de ras pana acum.
Deci votezi cum crezi, nu influentez pe nimeni. Am spus simpla mea parere!
Noroc!
Pai nu tata. eu am intrebat de motive. pana acum nu-mi da nimeni motive. imi spune de altii doar, nu ma intereseaza de altii. vreau sa stiu de Basescu. El e acum in discutie.
Cred ca am dat destule motive,
Si plus de asta orice om isi poate da seama. Eu nu inteleg de ce mai postezi astfel de intrebari cand tu oricum ti cu USL.
Bafta cu asta!
Poftim? Acum ma ataci ca-ti cer motive? ce motive mi-ai dat tu? ca restul tarilor au taiat din pensii, ca daca vine Antonescu maine nu o sa fie roman cu 1000 euro salariu la spalatorie etc. astea nu sunt motive ca sa nu suspend un presedinte dupa 6 ani, el fiind la a doua suspendare. nu fac decat sa cer motive, nu e problema ta cu cine tin sau nu. am pus o intrebare, raspunde daca ai motive, daca nu, te rog sa nu ma ataci cu ieftineli.
Nu cred ca am atacat pe nimeni si se vede cine tine cu USL aici si cine cu PSD. Sunt motive vazute de mine si oameni in general, oricum nu faci parte din cei care tin cu Basescu.
Si vorba lui Dandanaua99, daca stii ca trebuie sa votezi cu USL mult succes, daca votezi cu Base felicitari. Cum te lasa inima.
Sincer putin imi pasa mie pe cine votezi tu. Daca vrei strict raspunsuri gen : ''VOTEZ USL SUNT CEI MAI BUNI '', specifica te rog.
Vad ca celor care au zis de Usl (de bine) nu le-ai zis nimic desi au fost total pe langa subiect.
Mai, iti repet: nu este treaba ta ce orientare politica am eu. daca imi poti da realizari de-ale lui Basescu apreciez foarte mult. daca nu ai ce spune despre realizarile lui si vrei doar sa ma arati cu degetul te rog sa te retragi, intrebarea este foarte clara, o poate intelege oricine. nu este problema ta ce raspunsuri dau altora, nu am avut chef sa raspund la aia pentru ca nu spune nimic concret, dar nici nu insista pe o anumita chestie.
Ok,
Uite ceva ce am gasit foarte interesant.
http://pavelarcana.com/2012/07/12/de-ce-votez-nu-la-referendum/
Dar aici nu e vorba de USL si Ponta cu Copy/Paste-ul lui. le incurcam si nu facem bine. un presedinte se suspenda si apoi sunt ALEGERI IN MAXIM 3 LUNI DE LA SUSPENDARE. nu spune nimeni ca va ramane USL cu gasca lui. Rolul presedintelui interimar este sa supervizeze ca se fac alegeri in maxim 3 luni. Repet, nu este vorba de USL si gasca din USL, este vorba despre Basescu daca a ajutat tara sau nu.
Nu a facut nimic rau? mah tu esti pupinbasist?
, cum dracu sa nu votezi suspendarea unui om... care se foloseste de tine?, si sti, trebuie sa contuca o tara?, se baga peste parlament? se baga in guvern? de ce puterile statului mai sunt separate? si mai rau ma ingrijoreaza ca oameni sunt. prosti si uita ce li se intampla, adica sa fim seriosi... PDL-ul este o adunatura de hoti, macar de ar fi furat pe jumatate pe cat au furat pana acum si tot ar fi bine, daca USL fura doar 50% din cat fura PDL in acest moment. pai iesim din criza.
Nu. Sunt un om cu capul pe umeri!
Fata de altii.
Chiar nu va inteleg. pe bune
Sa inteleg ca o duci bine. Se prea poate fiule. Dar fooooarte multi aoameni, mai ales batranii, nu au bani nici de inmormantare. Sunt foarte saraci. Lui basescu i-a fost usor sa taie de la saraci, decat sa-i arda pe hotii de Videanu si ailalti si sa-i arda de averi. Habar nu ai fiule.
Am cautat si eu motive a ramana Basescu, dar nu am gasit, imi amintesc doar figura lui cand aparea la 2 sau 3 zile sa ne spuna ca trebuie sa taie salariile bugetarilor, a doua zi aparea Boc si spunea se taie salariile, anunta se impoziteaza pensiile, imediat se intampla.Va trebui sa iti spuna Basescu de ce sa votez Nu, dar el ne spune cat doarme Antonescu, ce copiaza Ponta, se mai leaga de butonu 3 doar asa ca nu prea avea ce sa zica, intr o seara ne aburea ca el are dosare secrete si a incuiat biroul de la Cotroceni si as putea sa scriu pana dimineata.Nu am nici cun motiv sa spun Nu, am 1000 de motive sa spun DA.
Fiule?
1. sunt fata
2. nu, nu o duc stralucit. o duc ok. batranii cred ca ar trebui sa aiba copii la randul lor sa se ocupe de sanatatea etc. nu muncesti - nu ai bani.
acum bine ca e vina lui Basescu ca nu au batranii bani de inmormantare. ce? in alte tari iti vin banii prin posta inainte sa mori?
hai sa fim seriosi.
Batranii pe care ii critici tu, au muncit din greu cate 30 40 de ani pe camp, prin mine, si prin fabrici, Si acum Basescu isi bate joc de ei. Habar nu ai.
Basescu? Toata conducerea, nu el .
Presedintele pentru o tara e doar mascota ei, persoana care reprezinta tara in strainatate in diferite probleme etc.
La ora de civia? Nexam? Nani -nani?
El l-a desemnat pe prim ministru. Si el a intervenit ori de cate ori s-au desemnat ministrii. El a taizat si a spanzurat El a decis tot, inclusiv sa taie dela toti.mAI PUTIN DE LA HOTI.
"Sunt un om cu capul pe umeri Fata de alti"
Da mare dreptate ai, din pacate, doar pe umeri.
In mare, ai dreptate, insa ai uitat un lucru.Trebuie sa ai mila de autistii politici.In dementa plagiatului si in virtutea odei somnului, trebuie sa fim intelegatori.Acum,chiar daca esti fata, iti explic badaraneste.VORONIN.Am siluit limba romana, scuze! Fa un tur prin raspunsurile date.Ai sa te convingi! Oare eu traiesc in tara asta? Cum reusesc?
Daca tu ai capul in pantaloni nu e problema mea.
Tu te auzi?
Pai am scris...toate alea. deci daca tu vorbesti in timp ce tastezi e cam ciudat.
in schimb am vorbit cu oameni demni de respect aceste subiecte si am facut o conversatie frumoasa.
Se pare că cei care votează NU la referendum au fost meditaţi bine. Toţi sunt la fel ca mântuitorul lor băsescu. Într-una repetă aceleaşi " realizări " făcute în perioada guvernării pdl, şi într-una aduc insulte la adresa celor care nu sunt de acord cu ei. Sau îi acuză de uslism.
Dacă-l susţineţi pe băsescu şi sunteţi de-ai lui puteţi spune din prima asta, nu e nevoie de acelaşi discurs idiot cu " decât Ponta sau Antonescu ". Decât unul care-şi face fiicele mari afaceriste şi europarlamentare, care îi acuză pe toţi care nu-i ţin partea ba că sunt comunişti, ba idioţi, ba homosexuali, mai bine unu care şi-a plagiat teza şi unu care doarme până după ora 9. (asta doar ca să prezint şi o nouă comparaţie, pentru că sunt sătul de prostia aia pe care tot o văd de câteva săptămâni cu " decât unul care-şi plagiază teza " ).
Toti, chiar toti? Nu ar fi mai politicos si corect sa spui "o buna parte" sau "majoritatea"?
Se dau loviti in aripa
Nu va fi nimeni mai destept si mai bun ca Traian Basescu...veti vedea asta cand va fi prea tarziu, credeti ca USL vrea sa ne ajute pe noi? haha va inselati, ei nu vor decat sa "fure" ca Basescu i-a prea "flamanzit" si nu pot face nimic si nici o infractiune fiindca Basescu sta cu ochii pe ei, cine l-a bagat pe Nastase in puscarie? USL? nu, Basescu si Antonescu il va scoate. in spatele USL-ului este o intreaga mafie, peste un an iar veti plange ca "nu avem salarii" si nu Basescu va fi cel de vina si nici USL ci prostii care vor vota suspendarea lui Basescu
Adevarul e ca Traian Basescu nu a facut mai nimic pentru tara noastra. Exact de asta trebuie suspendat.
Stiti ce? Nu vreau sa ma cert cu voi Dar Traian Basescu nu a facut nimic rau. Ponta si Antonescu, USL-ul, au promis marea cu sarea. LOCURI DE MUNCA...SALARII MAI MARI etc etc. Unde sunt? De vreo 2 luni USL-ul conduce tara..Basescu nu a facut nici un rau. Apropo! Din cauza ca Ponta si cu Antonescu au dorit demiterea lui Basescu, ne-am pierdut increderea Uniunii Europene! Acum este mai rau.
Deci eu sunt impotriva demiterii lui Basescu
Bafta
Nu ne-am pierdut nici o incredere a uniunii europene. astea sunt baliverne. ce mai cautam in UE daca ne-am pierdut increderea. ai sa vezi tu mai tarziu cum se schimba lucrurile si cum se va folosi UE de Romania. si FYI Romania este zona tampon in calea Rusiei, nu ne vom pierde niciodata increderea europei.
V-am rugat sa nu aducem in discutie USL, Antonescu, Ponta si pe altii. pe mine ma intereseaza de ce sa nu-l suspend pe Basescu. vreau motive serioase si lucruri concrete pe care le-a facut el pentru Romania.
Cand iti da mami si tati bani de buzunar e usor sa spui ca Basescu nu a facut nimic rau, Uite si faptul ca la capacitate si la bac pica foarte multi, si elevii sunt din ce in ce mai prosti-tot Basescu e vinovat pebntru ca a pus in functie ministri de 2 lei.si tot Basescu e vinovat ca viata romanilor e grea.
Basescu nu merita sa fie demis! Singura greseala a fost ca a anuntat ca nu mia are bani sa dea pentu pensii si salarii! Nu e vina lui daca banii nu au mai ajuns!
FortaSteaua2012 întreabă: